1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

tietokone pelaamiseen 500-700

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi jjoonas 10.03.2016.

  1. jjoonas

    jjoonas Member

    Liittynyt:
    24.11.2012
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Budjetti?: 600-700 joustava kuitenkin
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: ei
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: en
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: en
    Ylikellotatko prosessoria?: en
    Kotelon koko: ei väliä
    Onko kotelon värillä väliä?: Ei väliä
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei erityisesti väliä
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: ei erityisesti väliä
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Kyllä
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?:Kyllä
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: DVD
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Kyllä
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen, perus csgo, GTA v. tarkoitus käyttää myös kahta näyttöä toista pelaamiseen ja toista esim leffojen katseluun yms
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: ei
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä:
    Tietenkin aina parempi ettei tarvitsisi heti pariin vuoteen olla päivittämässä osia.
     
  2.  
  3. Mikkezee

    Mikkezee Regular member

    Liittynyt:
    23.01.2011
    Viestejä:
    201
    Kiitokset:
    42
    Pisteet:
    38
    [​IMG]

    Koppa suomesta


    Meneekö liikaa yli? Hintaa kopan + toimituskulujen kaa n.760€?
     
    Viimeksi muokattu: 10.03.2016
    Latekuu kiitti tästä.
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,860
    Kiitokset:
    2,468
    Pisteet:
    223
  5. jjoonas

    jjoonas Member

    Liittynyt:
    24.11.2012
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiitokset noista, vielä kysymys että jos budjetin nostaisi siihen 800e +postimaksut niin saisiko kuinka paljon paremman koneen kasattua ?
     
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,860
    Kiitokset:
    2,468
    Pisteet:
    223
  7. jjoonas

    jjoonas Member

    Liittynyt:
    24.11.2012
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiitos, onko koteloissa paljon eroja ? Että onko väliä hirveesti ottaako 40e kotelon vai 60+ ?
     
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,860
    Kiitokset:
    2,468
    Pisteet:
    223
    jjoonas kiitti tästä.
  9. jjoonas

    jjoonas Member

    Liittynyt:
    24.11.2012
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tuossa tuulettimessa näyttäisi olevan pitkä odotus aika 8.4 olisiko tilalle muuta, tosin jimms:siltä kaltoin niin tais sama olla vain pari euroa kalliimpi. Samoin kotelossa toimitusaika 10-20päivää olisiko toista hyvää vaihtoehtoa ?
     
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,860
    Kiitokset:
    2,468
    Pisteet:
    223
    jjoonas kiitti tästä.
  11. jjoonas

    jjoonas Member

    Liittynyt:
    24.11.2012
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eli tällänen setti + toi koppa systemalta näilläkö pärjää ? Onko tarpeellista ostaa lämpötahnaa tai onko muita tarpeellisia tavaroita mitä kannattaa ostaa osien yhteydessä ? Kaveri jotain sano että kannattaa ostaa esim jimmssiltä sitä lämpötahnaa.
     

    Liitetyt tiedostot:

  12. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,614
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Sinapit tulee yleensä coolerin mukana.
     
  13. jjoonas

    jjoonas Member

    Liittynyt:
    24.11.2012
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kannattaako ostaa enemmän tuulettimia kun paikkojahan tuosta kotelosta löytyy ?
     
  14. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,614
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Ehkä yksi,ei siitä haittaakaan ole panet sen kattoon.
     
    jjoonas kiitti tästä.
  15. jjoonas

    jjoonas Member

    Liittynyt:
    24.11.2012
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Voisin ottaa vielä muitakin ehdotuksia tuohon kotelon valintaan. Hintaluokaltaan 60-80 ja jos vaan ehtii niin jos saisi myös joitain mielipiteitä miksi juuri kyseinen kotelo mitä ehdottaa.
     
  16. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,860
    Kiitokset:
    2,468
    Pisteet:
    223
  17. jjoonas

    jjoonas Member

    Liittynyt:
    24.11.2012
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiitos kaikille auttaneille tänään tuli osat ja tässä juuri kasailen konetta. Huomasin vain että ssd:n mukana ei tullut sata kaapelia vaikka olisi pitäny... Ja emon mukana tuli vain 2 jotka menevät siihen dvd ja kovalevyyn joten olenko vain asentamatta nyt ssd:tä ennenkuin saan sata kaapelin ?
     
  18. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,614
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Jos on vanhoja sata kaapeleita niin yksi semmoinen dvd asemalle kun ei kuitenkaan hyödynnä sata III liitäntää täysillä.Asenna mieluummin SSD niin saat käyttiksen sille ja hdd myöhemmin.
     
  19. jjoonas

    jjoonas Member

    Liittynyt:
    24.11.2012
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    noin nyt on kone kasassa ja asennettu kaikki nyt vielä kyssäri miten saan muutettua asetuksia että lataukset menee hdd:lle eikä ssd:lle koska ssd menee niin nopeasti täyteen ja mitä kaikke kannattaa ylipäätään ssd:llä pitää ?
     
  20. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,614
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    No ainakin firefoxissa työkalut/asetukset/yleiset/tallenna kansioon sitten vaan painat selaa ja valitset sieltä hhd:n millä asematunnuksella nyt sattuu olemaan.Voihan siellä ssd levyllä pitää paria peliä joita sattuu pelaamaan.
     
  21. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,860
    Kiitokset:
    2,468
    Pisteet:
    223
    Yleensä ohjelma kysyy minne asennetaan. Valitset vain halutun paikan siihen ehdotetun tilalle. Steamin pelit menee kaikki samaan paikkaan, joten asenna itse steam normikovolle.
     

Jaa tämä sivu