1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Soneran mokkulalla dna verkkoon?

Viestiketju Laajakaistaliittymät -osiossa. Ketjun avasi Pioneer83 04.08.2015.

  1. Pioneer83

    Pioneer83 Member

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    83
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Eli ois tollanen vanha soneralta saatu mokkula ja nyt avasin dna tuplalaajakaistan, joudunko ostamaan dna mokkulan vai pääsenkö tuolla soneran mokkulalla dna verkkoon? Kun mokkulan laittaa kone näyttää soneran verkkoa eli ei toimi, olisiko tuo sitten lukittu? Ja lukittua ei saa mitenkään toimimaan vai onnistuuko jotain asetuksia muuttamalla? Mokkula on huawei ce0682
     
  2.  
  3. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    3,810
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    73
    Sim-kortti tietenkin pitää vaihtaa mokkulaan DNA:n toimittamaan, ei se muuten toimi....

    T: Vesku
     
  4. Pioneer83

    Pioneer83 Member

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    83
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Tottakai kortti on vaihdettu, kone näyttää jotain sonera verkko hommaa mutta mokkula asetuksissa lukee kyllä dna, tikku ei vaan saa muodostettua yhteyttä.
     
  5. esaja67

    esaja67 Regular member

    Liittynyt:
    27.04.2014
    Viestejä:
    123
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
  6. Kymppiukko

    Kymppiukko Newbie

    Liittynyt:
    04.08.2015
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Joo, operaattorilta saa koodin jolla purku onnistuu, mutta jos sitovuutta on jäljellä ett koodia saa.
    En tosin ole mokkulan lukitusta purkanut mutta kytkykauppa puhelimen olen, näppäilee vaan operattorilta saadun koodin sen jälkeen toimii kaikilla sim-korteilla.
     
  7. ugge

    ugge Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    1,146
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    48
    CE0682 ei ole mokkulan malli.
    Tuo numero tarkoittaa CE hyväksyttyä laitetta.
     
  8. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,273
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    173
    Minulla on Soneran tikku, jossa on sama hyväksymisnumero, ja sen malli on Huawei HiLink E353.
     
  9. ugge

    ugge Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    1,146
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    48
    Löydät todennäköisesti saman numeron kännykästäsi, läppäristäsi jne....
    CE hyväksynnän numero ei ole malli/laitekohtainen. Minullakin on pöytälaatikossa 4 erilaista mokkulaa ja kaikkissa sama CE hyväksyntä.

    Mutta asiaan...
    Mikäs mahtoi olla aloittajan mokkulan malli?
     
  10. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    3,810
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    73
    Saattaapi tikun mukana tuleva yhteysohjelmakin (Mobile Partner tms.) kenkkuilla...
    Sitten yhteys pitää ottaa muilla keinoilla, noita mopiilimoottorisahoja ei välttämättä tarvita...
    Esimerkki historian syövereistä...

    T: Vesku
     
  11. Pioneer83

    Pioneer83 Member

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    83
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    nyt tuli uusi kortti mutta eihän tuo pelitä, modeemi huawei e353 oikea malli, eihän tuosta voi paljon asetuksia muutella, yritin manuaalisesti valita dna 3g mutta yhdistäminen epäonnistuu
     
  12. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,273
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    173
    Mikä yhteysohjelma on käytössä? Koska kyseessä on Soneran mokkula, epäilen, että sen mukana tullut yhteysohjelma. Sillä pääsee mokkulan asetuksiin osoitteella: 192.168.1.1. Esaja67:n linkistä selviää DNA:n vaatimat asetukset.
     
  13. Pioneer83

    Pioneer83 Member

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    83
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    menee suoraan tuohon osoitteeseen kun tikun laittaa, HiLink lukee ylhäällä, missään ei lue tuota apn hommaa, miten sen sit saa muutettua.
     
  14. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,273
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    173
  15. Pioneer83

    Pioneer83 Member

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    83
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Tuolle sivulle menee automaattisesti ja vaikka apn on muutettu ohjeen mukaan mitään ei tapahdu, aloitussivulla ei näy vihreitä palkkeja lainkaan ja sanoo ettei voi yhdistää.
     
  16. Pioneer83

    Pioneer83 Member

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    83
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Nyt ois montaki mokkulaa ja kaikki lukittu, selvittelin parista ne purkukoodit, mutta miten se itse purka sitten tehdään eli minne se purkukoodi tulee syöttää? Asentaa joku ohjelma vai windowsilla vai?
     
  17. esaja67

    esaja67 Regular member

    Liittynyt:
    27.04.2014
    Viestejä:
    123
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    Operaattori antaa myös ohjeet purkuun.
     
  18. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,273
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    173
    En tunne asiaa, mutta on mahdollista, että tuo Soneran yhteysohjelma toimii vain Soneran SIM-kortin kanssa. Voi siis olla tarpeen ladata ja asentaa toinen yhteysohjelma, esimerkiksi Mobile Partner. SIM-lukituksen poistostakaan ei ole omia kokemuksia, mutta olen saanut sellaisen käsityksen, että koitettaessa käynnistää operaattori-lukittu laite uudella SIM-kortilla, se pyytää purkukoodia. Syöttämällä operaattorilta saatu purkukoodi lukitus vapautuu.
     
  19. Pioneer83

    Pioneer83 Member

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    83
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Joo asensin tuon parnerin tikulle ja nyt pyytää sitä koodia, netissä on noita koodi hommia ja ne antaa koodin mutta ei tunnu kelpaavan, imei koodin syöttämällä pitäisi tulla oikea purkukoodi mutta ei onnistu.
     
  20. ugge

    ugge Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2007
    Viestejä:
    1,146
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    48
    DC-unlocker nimisellä softalla onnistuu.
     
  21. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,273
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    173
    Jos Soneran sopimus on päättynyt, saat Soneralta purkukoodin. Meinaan vain, että netistä ladattujen purkusoftien mukana voi tulla epämiellyttäviä yllätyksiäkin riippuen siitä, mistä osuu lataamaan..
     

Jaa tämä sivu