1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu Satunnainen jäätyily

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi wwallu 14.07.2017.

  1. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,605
    Kiitokset:
    333
    Pisteet:
    93
    Käykö tähän ASUS K61-IC nuhapumppuun SSD levy.;)
    Levylle tulisi vaan käyttöjärjestelmä Win-7 64 Home.
    Levyksi riittäisi 120GB SSD lätty.:confused:
    Vai pitääkö haalia perinteinen HDD:(
    Taitaa nyt tämä nykyinen levy sanoa sopimusta irti.
    Kone on vaan satunnaisessa nettikäytössä.

    Review Asus K61IC Notebook - NotebookCheck.net Reviews
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,799
    Kiitokset:
    2,779
    Pisteet:
    223
    Sata näkyy löytyvän joten käyhän se. Ei tosin toimi parhaalla mahdollisella nopeudella.
     
  4. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,836
    Kiitokset:
    811
    Pisteet:
    173
    Jäsenellä @wwallu lähtee nyt ketjusi hieman sivuraiteille. Oletko saanut tolkkua siihen masiinan pätkimiseen ja "Application Host Service" - juttuun?

    Täällä ei kakkosmasiinalla ole tuollaista ongelmaa ollenkaan. Hmm.
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,375
    Kiitokset:
    664
    Pisteet:
    193
    Vähän samaa katselin. Kuka kysyy ja kuka vastaa, kenen kysymystä käsitellään.
    Olemassa olevaan kysymykseen ei pidä sekoittaa muiden kysymyksiä, koska koko aihe menee levälleen siinä.

    Uudelle asialle aina uusi oma keskustelun avaus.
     
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,799
    Kiitokset:
    2,779
    Pisteet:
    223
    Kysy mitä vaan -ketju.

    Nyt on ollut avast kolme päivää eikä yhtään virhettä tai pätkimistä. Kone käynnistyykin pari minuuttia nopeammin. En silti vielä pistä ongelmaa ratkaistuksi kun on tämä ennenkin toiminut hyvin useampia päiviä putkeen.
     
  7. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,836
    Kiitokset:
    811
    Pisteet:
    173
    :D:D


    ^
    Noh tuleeko vielä tuota applikaatio - herjaa?
     
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,799
    Kiitokset:
    2,779
    Pisteet:
    223
    Ei yhtään viimeisen kolmen päivän ajalta. Pakko sanoa että panda ei tehnyt vaikutusta.
     
  9. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,836
    Kiitokset:
    811
    Pisteet:
    173
    Jaahas, täytyypä itsekin kokeilla vaihtaa takaisin Avastiin. Tällä kakkosmasiinalla Panda ei kylläkään herjaa mitään. Noh hyvä että siellä toimii ok, ainakin toistaiseksi. :)

    Poistitko Pandan ohjauspaneelin kautta vai miten?
     
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,799
    Kiitokset:
    2,779
    Pisteet:
    223
    Ccleanerilla.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,799
    Kiitokset:
    2,779
    Pisteet:
    223
    Kone toiminut viikon hyvin joten ongelma taitaa olla ratkennut. Eipä olisi ihan heti uskonut että virustutkan vuoksi tökkii.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,836
    Kiitokset:
    811
    Pisteet:
    173
    ^ Hyvä homma, otappas hörpyt sille. :)

    Kuinkahan toimisi jos poistaisi Winukan Defenderin käytöstä... Pari ohjelmaa (defender + panda) päällekkäin saattaa aiheuttaa jökkimistä. Kumma vain että siellä jopa wordinkin kanssa, tämä menee vähän yli hilseen. Mutta kylläpä olet huomannut siellä naputellessa asian.
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,799
    Kiitokset:
    2,779
    Pisteet:
    223
    Tietokoneet jaksaa yllättää vaikka kuinka niitä kymmeniä vuosia lähes päivittäin ihmettelee. No, ainakin vanhuksella verenkierto virkistyy noita kirotessa. Defenderiä en ole koskaan käyttänyt.

    Mitenkäs siellä host service -kitinät? Pitäisiköhän tässä pikku hiljaa alkaa varoitella pandasta.
     
  14. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,689
    Kiitokset:
    423
    Pisteet:
    93
    Aika hölmö juttu, ei defenderin pitäisi edes tulla käyttöön jos koneella on joku muu virustorjunta ohjelma asennettu.
    Panda on kyllä ihan ok.
     
  15. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,836
    Kiitokset:
    811
    Pisteet:
    173
    Vieläkin tällä mediamasiinalla naputtelemassa. Lähti Panda kuikkaan kun Flikfetch - sovellus oli mahdoton käyttää, käsitti tuon jotensakin viruksena ja läpsäytti heti kynsille.

    Tuon poistaminen olikin sitten oma juttunsa. Ainoastaan Pandan omalla poisto-ohjelmalla sain vähemmäksi ja sitten tietokone > Program Files (x86) poistella kaikki Pandaan liityvä + pikakuvakkeet työpöydältä + ajella CCleaner. Nyt näyttäisi ettei missään ole jämiä tuosta. Pelkästään Ohjauspaneelin tai CC:n kautta ei poistunut ok, kumma homma.

    Saman kohtalon tulee kokemaan toinenkin masiina, siinäkin tuo yllämainittu Yle + muut kopiointijuttu.

    Pukkasin nyt Avastin ja homma toimii. Jos haluaa niin ruksit noista tietosuoja-kohdista pois:
    upload_2017-7-25_12-58-52.
     
  16. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,200
    Kiitokset:
    578
    Pisteet:
    173
    Tuota Pandaa en tunne, mutta käyttämissäni turvaohjelmissa (Norton ja Malwarebytes) on poikkeusasetukset, joilla ristiriitaa aiheuttavan sovelluksen (tai vaikka koko kansion) voi sulkea valvonnan ulkopuolelle. Sitä voisi varmaan käyttää tuollaisessa tilanteessa, jossa asiallisessa sovelluksessa ollaan löytävinään joku uhka.
     

Jaa tämä sivu