1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

samsung scx-4200

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi jaska46 24.05.2015.

  1. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    623
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Mistä mahtaa johtua että läppäri ei löydä otsikon mukaista tulostinta vaikka tulostimessa virrat pääl ja usb johto kiinni? Koneessa on windows 8
     
  2.  
  3. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Alotetaampa siitä että ootko asentanu tulostimen softan sekä ajurit koneelle ja seurannut annettuja ohjeita?
     
  4. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    623
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Mistäs noi mahtais löytyä?
     
  5. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
  6. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    623
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  7. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Kokeile toista usb-porttia
     
  8. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    623
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kaikkia kokeilin ja ei tuu ääntä
     
  9. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Ootko koittanu tulostaa testisivua? tai jotain muuta? Kuvasta näkyis että tulostin on asennettu ja toimii oikein. Älä mieti mitään ääniä, niillä oo mitään merkitystä.
     
  10. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    623
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  11. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Jos avaat jonkun tekstitiedoston ja valitset "tulosta" niin mitä tapahtuu? Jos valittuna on väärä tulostin niin sen voi vaihtaa siitä valikosta. Ja sitten painaa "tulosta" nappia.
     
  12. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    623
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Olen kyllä kokeilut mutta eipä se vaan tulosta vaikka on ihan toi tulostin valittuna
     
  13. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Hmm... Toimiikohan tulostin muilla koneilla?
     
  14. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    623
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ei oo koitettu mut tuli mieleen että mahtaakohan usb johdossa olla jotain vikaa
     
  15. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Voi olla siinäki..koita myös toisella koneella
     
  16. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    623
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ei auttanut johdon vaihto ja eikä toisella koneella
     

Jaa tämä sivu