1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Projektiporukan höpinäketju

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi Whatta Heck 09.06.2015.

  1. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Onhan noita muutamaki.. Mut milläs hemmetillä sitä ottaa yhteyttä civicciin?
     
  2.  
  3. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    6,896
    Kiitokset:
    626
    Pisteet:
    173
    Niin, tässä vaiheessa meillä taitaa mennä noiden biilien kanssa niin että ottaa vain videolle vilkkukoodit. Pitkät välähdykset ovat kymmeniä ja lyhyet ykkösiä. Esim. luku 42 taitaa olla sitten elämän tarkoitus... hmm. :rolleyes:

    Noissa on vielä kömpelöä tekniikkaa mutta nykyisin parametrit saattavat paljastaa jotain oleellista. Esim. lämpöanturien vikoja jotka sekoittavat pakan huolella.
     
    Viimeksi muokattu: 21.06.2015
    rick79 kiitti tästä.
  4. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Muistahan asentaa lockmix sun lumiaan (saa lukitusnäytölle sään, jne) ja ennenkaikkea siihen "chuck norris faktat" :D ilman sitä ei voi elää.. (nimestään huolimatta englanninkielinen)
     
  5. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,304
    Kiitokset:
    410
    Pisteet:
    143
    Mitä joskus netissä osui joku iltalehden artikkeli vastaan niin halppiskamojahan nuo 30€ jne vehkeet on, elikkäs alias kiinankamppeita, jotenkas jotenkas... visa vaan vinkumaan siitä
    Bluetoot versiota esimerkkinä:
    http://www.ebay.com/itm/Car-Wifi-EL...terface-Scanner-Scan-Tool-CD-E1-/221758430703

    Lisää tuolla: http://www.ebay.com/bhp/obd2-wifi



    E: Olihan minulla jotain asiaakin tänne mitä piti tokaista, itx kone kaupattu kaverilla ja tilalla nyt kaverin vanha acerin x3990 i3 kampe 6gb:llä ramia ja hd6450 ratukalla, kovon jätin kaverille ja hyvittelin tuosta huntin sille sitten niin ei tarvitse koko koneen hintaa maksella opiskelijan vähäisillä rahoilla...
    Hmm, mitähän tuolle acerille keksisi :rolleyes:
     
  6. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    6,896
    Kiitokset:
    626
    Pisteet:
    173
    Täytyypäs laittaa. :)
    No ompas noita vaikka millä mitalla. Täytyy Suomesta katsella kuitenkin ensin. :)
     
  7. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,304
    Kiitokset:
    410
    Pisteet:
    143
    Hmm kehtaiskohan tuosta Q6600 koneesta kysyä 225€?
    @BPVest mitä mieltä?
    HP DC7900 pohjana kopan emon ja powerin puolesta (365W)
    Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz@3Ghz teippimodilla
    5GB DDR2 ramia random kampoina
    Asus Direct Cu Radeon HD7770Ghz V2
    250GB Hitachin 2.5" 5400rpm kovo
    Sata dvd asema
    Aktivoimaton Windows 7 Pro

    vaihdossa saisin sitten kaverin vanhan koneen josta hyvittäisin sille huntin verran tuosta hinnasta pois (4gb ram, 3x amd apu jollain fm1 matx emolla ja halppis kopalla+powerilla sekä dvd asemalla, ja antaisin hänen sitten pitää kovonsa jonka löisin sitten tuohon koneeseen kiinni jonka sille möisin)
     
  8. JTPN

    JTPN Active member

    Liittynyt:
    03.09.2010
    Viestejä:
    1,144
    Kiitokset:
    68
    Pisteet:
    58
    Heitä siihen joku <50€128gb pilipali käytetty ssd ja et puhu mitään et vain "hidas" 5400rpm kovo ja teippiä rossunkannas tai et sekalaista ramii vaan et yms kovo on pitkäikäinen ja prossu kellotettu 3ghz (rock solid) ja sanot vaa et yms 5gb 1066mhz ddr2 ja nostat hinnan 300-350€ :D
     
  9. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,304
    Kiitokset:
    410
    Pisteet:
    143
    kun tilillä on 1.84€ ei mitään pilipali ssd:eitä pahemmin ostella
    rameina on noh, kait siellä jtn sekalaisia on, 2kpl gskillin 1066mhz 1gb kampoja heatsinkeillä, yksi 2gb kingstonin low profile mokoma ja joku 677mhz 1gb kampa vissiin jotain ramia, kait sekin kingstonia oli
    Niin no eipä se ihmeitä tajua koneista mutta aikoinaan oisin sille rapiaan kolmeen hunttiin myynyt sen mun itx koneen jonka kaverilleni kauppasin tuossa viime viikolla (jolta tuo acer x3990 tuli minulle)
    Että jos tuolta tuon 225€ kehtaisi pyytää niin eiköhän se olisi ihan tarpeeksi mielestäni, kumminkin paikkakuntalainen niin ei kehtaa alkaa kommervenkkejä mokoman kanssa väsäämänä kun kumminkin joutuu sitten ravaamaan paikan päällä koentta rassaamassa jos jotain ongelmia tulee :D
     
  10. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Jos muiden ku vestin mielipiteet kelpaa niin ihan ookoo hinta, toisaalta voisit vielä pikkasen nostaa hintaa jos antasit lisenssin winukalle ja sitten kerrot että sen voi päivittää kymppiin ilmaseks.
     
  11. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,304
    Kiitokset:
    410
    Pisteet:
    143
    Kelpaa kelpaa toki, mutta eipä mulla nyt noita lisenssejä ole kuin 4kpl, joista kaksi w7 proita ja 2kpl homeja, homen koodit on acerin kopissa ja prot ollu itsellä käytössä niin eipä niitä ole oikein etiepäin annella, niin ehkä pitäydyn tuossa 225€:ssä kun sen tuolta nyt pyysin
     
  12. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Ok.. Se vaan mukamaste nostaa koneen arvoa het jos mukaan tulee laillinen winu
     
  13. JTPN

    JTPN Active member

    Liittynyt:
    03.09.2010
    Viestejä:
    1,144
    Kiitokset:
    68
    Pisteet:
    58
    Miten muuten onko mahdollista että että "varmuuskopio" windows voisi toimia huomattavasti huonommin mitä aito?
    Huhu kertoo että kaverini kissan koneissa olisi ongelmaa, molemmat toimi "varmuuskopio" w7 alla eniromaisesti mutta kasiin siirryttäessä kumpikin on takunnut minkä kerkiää.

    Esim 2h leffan katselun jälkeen yht äkkiä kone löytää olemattoman netin ja kieltäytyessä tarjouksesta rupesi jokainen tuuletin seilaamaan 0-100% väliä.

    Tuli otettua hyvällä hetkellä kuva kun varmuuskopio leffan varmuuskopio tekstitys osu hyvin aiheeseen liittyvästi :D
    1902761_911405628918532_150925069167056274_n.
     
  14. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,304
    Kiitokset:
    410
    Pisteet:
    143
    Eipä noissa itsellä ole ollut ongelmia, ellei ole ollut matoja myllertelemässä noissa "varmuuskopioinnin aktivaattoreissa"

    E: Joskin että kasia en moisena ole käyttänyt kyllä...
     
  15. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    6,896
    Kiitokset:
    626
    Pisteet:
    173
    Rehellisyys maan perii. :cool:
    Niin nostaa... enemmänkin kuin itse asia onkaan.

    Pelastin työmaalta roskiin menneen korin jossa paperisilppuri päällä. Koppa-aihio jossa kirkas sivuikkuna. Noh näin voisi kuvitella.... Kuvatuksia myöhemmin, huomenna. Syö ainakin m-atx emon.
     
  16. JTPN

    JTPN Active member

    Liittynyt:
    03.09.2010
    Viestejä:
    1,144
    Kiitokset:
    68
    Pisteet:
    58
    Kiinaromu on ihanaa, varsinkin kun se on kallista <3

    Tämmönen 500€ kamera+näyttö tuli massikkaan tänää asenneltua.. 3 tuntia tein telinettä et sain just kuten halusin noi näytöt yms..

    Eilen kun ekaa kertaa tota kokeilin toimi hyvin, sitten ei meinannu enää lähtiä mitenkään päälle vaan virtanappia piti näpyttää ja yms painaa sen reunaa et lähtee käymään... Nyt koko hiton nappi tippu näytönsisään :D

    IMG-20150625-WA0040[1].

    Sitten tuli vielä vaihettua erääseen itsekulkevaan vellimasiinaan tonnin edestä akkuja niin sain nämä vanhat itelle...
    Mitähän upsi tykkää ku isken nää siihen kii :rolleyes:
    IMG-20150625-WA0030[1]. IMG-20150625-WA0050[1].
     
  17. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Mikäs kamera, näyttö hässäkkä toi on? Tai siis mihi käyttöön
     
  18. JTPN

    JTPN Active member

    Liittynyt:
    03.09.2010
    Viestejä:
    1,144
    Kiitokset:
    68
    Pisteet:
    58
    rick79 kiitti tästä.
  19. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,246
    Kiitokset:
    445
    Pisteet:
    93
    Whatta Heck ja rick79 kiittävät tästä.
  20. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    6,896
    Kiitokset:
    626
    Pisteet:
    173
    Hyvät lomat Kuunmiehelle! Olipa rullaava kappale. :)
     
  21. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,304
    Kiitokset:
    410
    Pisteet:
    143
    Nyt on työkkäriin hakemukset laitettu ja kaveri hakenut koneensa, pummasin siltä 25€ käsirahan siitä kun lupasikin maksaa rahalla koko roskan, niin jos on tyytyväinen niin makselee loput 200€ lähipäivinä ja jos ei niin sitten ostaa vaan tuon 7770 ratukan ja makselee mulle 25€ lisää ja tuo lopun koneen takaisin :p

    Taitaa kelanrahoista lähteä tarjous 290X tilaukseen jos noita vielä silloin saa, saapahan tuon hieman kipeää ottaneen 7970: pin sitten johonkin prokkiskoneeseen tai jtn... :rolleyes:
     
    Viimeksi muokattu: 26.06.2015

Jaa tämä sivu