1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Product Key winukalta, joka ei käynnisty ?

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi RatCon 02.06.2015.

  1. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Konepaketti, josta muutaman osan hajottua tuli projekti. Koneessa on kiinni SSD jossa Windows 7, ja 500Gt normikovo jossa Windows XP. Nämä ovat siis ainoat osat jotka on jäljellä, kaikki muu vaihdettu. CD/DVD asemaa ei ole, tosin läppäristä löytyy jos muistitikuilla tarvii kikkailla.

    Miten saan sen Windows 7:n product keyn siltä kovolta ? Asentaa jonkin käyttiksen 500Gt kovolle että saa sen edes boottaamaan, ja sitä kautta jotenkin, ideoita ?

    Product key, tai alkuperänen levy ei ole tallessa. Älkää kysykö miksi, huomautin jo asiasta.

    Windows 7 foorumin latauslinkit ei toimi, koska ei ole kädessä sitä tuotetunnusta jota sinne syöttää että imagen sais ladattua.
     
  2.  
  3. verovanki

    verovanki Regular member

    Liittynyt:
    15.08.2007
    Viestejä:
    594
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
  4. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Viimeksi muokattu: 02.06.2015
  5. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,708
    Kiitokset:
    528
    Pisteet:
    123
    Käsitinkös oikein että sulla on ajatuksena pistää Windows hdd:le että saat koneen käyntiin ja katsoa saisitko sitä kautta ssd levyllä olevalta seiskalta tuotetunnuksen?

    On näköjään Microsoft lopettanut Windows seiskan iso tiedostojen jakelun kokonaan.
    Mutta tälläisen linkin löysin
    http://getintopc.com/softwares/operating-systems/windows-7-professional-free-download-iso-32-64-bit/

    Kannattanee tarkistaa se tiedosto ennen käyttöa virustotalilla tai jollain vastaavalla.

    Niin ja onhan sitä tietysti Windows 10

    Ei olisi mahdollisuutta saada tuota ssd levyä kiinni johonkin toimivaan koneeseen?

    Sen tarkemmin en kyllä osaa sanoa kuinka sen sssd levyllä olevan seiskan tuotetunnuksen saisi, toisen järjestelmän kautta joku asiasta enemän tietävä kertokoon.
     
  6. sardelli

    sardelli Regular member

    Liittynyt:
    18.02.2013
    Viestejä:
    195
    Kiitokset:
    28
    Pisteet:
    38
    http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html

    Eikös tuo pitäisi onnistua alla olevalla komennolla.

    produkey.exe /windir "X:\windows" /stext "c:\pk.txt" (X:n tilalle Windows 7 asennusosion asemakirjain)

    /windir [Windows Directory] - Load product key information from another operating system on the same computer. The [Windows Directory] specifies the base folder of Windows installation, for example: c:\windows, c:\winnt

    /stext <Filename> - Save the list of product keys into a regular text file.

    Windows 7 latauslinkit: http://murobbs.muropaketti.com/posts/1714959683/

    Windows USB/DVD download tool ohjelmalla saat luotua Windows 7 iso-tiedostosta käynnistyvän USB-tikun. Mutta uuteen koneeseen jossa BIOS-järjestelmä on korvattu UEFI-järjestelmällä, kannattaa Windows 7 64-bit asentaa UEFI-käynnistystilassa, jolloin kovalevylle luodaan GPT-osiotyyppi. TÄSSÄ VIESTISSÄ ohje kuinka saat luotua Windows 7 iso-tiedostosta USB-tikun, jolla saat käynnistettyä Windows 7 USB-tikun UEFI-käynnistystilassa (UEFI boot mode).

    Poista USB-tikulta sources -kansiosta ei.cfg -tiedosto, jolloin Windows 7 asennusohjelma kysyy minkä version Windows 7:sta haluat asentaa (katso kuva alla).

    http://img13.imageshack.us/img13/7683/windows7zd.jpg
     
    Viimeksi muokattu: 02.06.2015
  7. sardelli

    sardelli Regular member

    Liittynyt:
    18.02.2013
    Viestejä:
    195
    Kiitokset:
    28
    Pisteet:
    38
    Kokeilin ProduKey ohjelmaa virtuaalikoneessa, jossa Windows 8.1 ja Windows 10 (molemmat eri kovalevyllä).

    - Windows 10:ssä komento:

    produkey.exe /windir "D:\windows"

    - tai jos haluaa tallentaa tuoteavaimen tekstitiedostoon:

    produkey.exe /windir "D:\windows" /stext "c:\pk.txt"

    Jolloin saa selville Windows 8.1:sen tuoteavaimen, vaikka Windows 8.1 ei käynnisty.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 03.06.2015
  8. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    @*Trinity*
    @sardelli

    Keksikääs parempia ideoita, toi ohjelma ei auta vittujakaan

    Myöskään ton ohjelman runkkaaminen ei auta, C: aseman koodin kyllä löytää mutta ei se millekkään D: asemalle pääse. Käsin kone sen kyllä löytää, se on D: asemalla ihan normisti ja tuttuja kansioita näkyy. Product Keytä sieltä ei saa.

    Antakaa nyt neuvoja tai parempi ohjelma.
     

    Liitetyt tiedostot:

    Viimeksi muokattu: 07.06.2015
  9. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Ja Magical Jelly Bean sanoo näin
     

    Liitetyt tiedostot:

  10. verovanki

    verovanki Regular member

    Liittynyt:
    15.08.2007
    Viestejä:
    594
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    Sulla ei ole näköjään oikeuksia lukea levyä. Itse olen käyttänyt hirens boot cd ja tuota produkey softaa onnistuneesti kymmeniä kertoja.
     
    Viimeksi muokattu: 07.06.2015
  11. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Ihanko totta sherlock ?
    Juuri siitä tässä oli kyse, miten saan toisen kovalevyn winukalta product keyn esiin.
     
  12. verovanki

    verovanki Regular member

    Liittynyt:
    15.08.2007
    Viestejä:
    594
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    Turha aukoa päätään, se ei auta yhtään asiassa.. Boottaa usbtikulta hirens boot niin löytyy tuotetunnus.
     
    Viimeksi muokattu: 07.06.2015
  13. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Levy on viety toiseen koneeseen, yritetty 8.1:llä käyttää molempia ohjelmia, turhaan.
     
  14. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,708
    Kiitokset:
    528
    Pisteet:
    123
    Vastaan sinun tyylilläsi.
    Etkö helvetti edes lukenut viestiäni?
    En missään vaiheessa puhunut minkään ohjelman käytöstä, muuta kuin Windows 7/10 asentamisesta ja sen kautta yrittää saada se seiskan koodi. Ymmärrätkö?
    Sulla on se windows 7 ssd levyllä, jos nyt mitenkään mahdollista pistä se hiton ssd kiinni johnkin toiseen koneeseen ja koita käynnistää sillä oleva windows 7 ymmärrätkö? vai eikö se ssd levyllä oleva Windows7 toimi jostain syystä.
    Vähän saatana selkeyttä noihin kysymyksiin!
     
  15. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,358
    Kiitokset:
    653
    Pisteet:
    193
    Rauhoitutaas nyt ja yritetään pysyä rauhallisena ja keskitytään kysymyksen problematiikkaan.
    Kysyjälle pieni vinkki, jos heti ei saavuteta toivottua lopputulosta, ei varmaan auta jos avun tarjoajia alkaa solvata.
     
  16. verovanki

    verovanki Regular member

    Liittynyt:
    15.08.2007
    Viestejä:
    594
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    Sardelli käytti tuossa omassa viestissään VMware playeriä, hän varmaan osaa vastata lukeeko w10 asennus suoraan ajamalla pelkän produkey softan win 8.1 tuotetunnuksen.

    Produkey softassa voi valita mistä tuotetunnusta etsitään painamalla f9 nappia, joskohan tuosta olisi apua.
     
  17. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Kysyin aikaisemmin selvästi, voiko sillä saada product keyn levyltä joka ei ole aktiivinen. Ajoin 20km autolla, ja saman takaisin vain todetakseen että "aijaa, sulla ei oo käyttöoikeuksia". En todellakaan halua ajaa enää yhtään kilometriä arvausten takia, siksi haluan että ehdotukset eivät ole lonkalta esitettyjä. Aikataulun siirtäminen, sekä alituinen selittely miksi kone ei ole valmis on hyvin stressaavaa, varsinkin kun joudun ajamaan sen 20km suuntaan tehdäkseen asialle jotain. Siksi toivoisin, että homma toimisi.


    Kerran vielä....
    Tässä koneessa on Windows 8.1 ja yritetään kaivaa Windows 7 tuotetunnus esiin. Pystyn valitsemaan mitä tuotetunnusta haluan etsiä, mutta mitään ei löydy. Tulee tyhjä ruutu, kuten tuossa aikaisemmin näytin. Siinä ei lue yhtään mitään.
     
  18. verovanki

    verovanki Regular member

    Liittynyt:
    15.08.2007
    Viestejä:
    594
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    Sinulla on asenneongelma. Toivottavasti onnistut löytämään vastauksen noista jo kirjoitetuista viesteistä.
     
    rick79 ja *Trinity* kiittävät tästä.
  19. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Se etten pääse kovoon käsiks, on se ongelma. Tässä sitä juuri yrittänyt selittää, en saa tuoteavainta. Ei näy mitään, vaikka mitä nappia painais. En pääse, ei ole tuoteavainta noiden kahden ohjelman kautta saatavilla.
     
  20. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    2,708
    Kiitokset:
    528
    Pisteet:
    123
    Tulet kysymään apua ja sinulle annetaan ohjeita, tai ehdotetaan että voitko kokeilla asioita, mutta sinä rupeat syyttämään auttajia, todellakin asenne kohdallaan.

    Et edelleenkään ole kertonut miksi et voi käynnistää sitä Windows 7 siltä ssd levyltä.
    Tai miksi et voi asentaa toista seiskaa ja kokeilla sitä kautta.
     
  21. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Koska se ei buuttaa, en pääse windowssiin, ei lähde käyntiin.
    Ei tule blue screeniä mistä kertoa, ei tule virhettä, kone buuttaa. En voi käynnistää, ei ole virheilmoitusta, ei erroria tai mitään mistä voisin kertoa. Kysy ni kerron jos epäselvää.

    SSD on nyt mun omassa koneessa kii, en saa avainta. En voi kaivaa D: asemalta avainta, juuri kuten näytin ja kerroin tossa aiemmin, olen kertonut jo.

    Ja miten asennan toisen seiskan ilman tuoteavainta ? Ei ole rahaa ostaa uutta windowssia.
     
    Viimeksi muokattu: 07.06.2015

Jaa tämä sivu