1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Pelitietokone veljelle 500e

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi milalee 01.10.2014.

  1. milalee

    milalee Newbie

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Elikkäs 9.v veljelle tietokonetta, sellainen 500 maksava. Hän pelaisi minecraftia ja jotain tankkipeliä (tankionline) sitä hän kuvaisi, sitten myöhemmin jotain pikkupelejä muttei mikään tehokäyttäjä kuitenkaan ole... Tässä vielä tämä taulukko:

    Budjetti?: 500
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: ei ostan w7 jostain
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Kyllä
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: ei pakollista
    Ylikellotatko prosessoria?: Ei
    Kotelon koko: ATX menee
    Onko kotelon värillä väliä?: Ei niinkään, uskon että kuitenkin tykkäisi sellaisesta upesata...
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ledejä haluaa (mutta ei pakollista
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: Ei niinkään
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Kyllä vaikkakin harvoin
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Ei
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: DVD
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Ei taida budjetti riittää
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen minecraft ja tankionline, Sekä perus nettikäyttö
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei, mutta jotain hiiri sekä näppis ehdotuksiai otetaan mieluusti vastaan
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: Ei
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä:
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Systemastore

    [​IMG]

    APU:ssa.
     
  4. milalee

    milalee Newbie

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Selvä, elikkäs kopan koko pitäisi olla XL, Fulltower ATX tai sit ihan perus ATX koska haluaa laajentaa myöhemmin...
     
  5. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,332
    Kiitokset:
    420
    Pisteet:
    143
    tuossa matx kopassakin onnistuu kyllä laajentaminen, mutta tuolla budjetilla on turha edes ajatella mitään tehomyllyä hyvällä ja laadukkaalla kopalla
     
  6. milalee

    milalee Newbie

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ok, No taidan tuon tilata... Sitä ennen että pyöriikö se tankkipeli ja minecraft hyvin, vaikka niitä kuvaisi?
     
  7. milalee

    milalee Newbie

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ja pystyykö emolevun ja ramin vaihtaa johonkin joka voitaisiin toimittaa nopeammin?
     
  8. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  9. milalee

    milalee Newbie

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Viimeksi muokattu: 06.10.2014
  10. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Toi muisti käy. Näytöstä en osaa sanoo.
     
  11. milalee

    milalee Newbie

    Liittynyt:
    18.09.2014
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Anteeksi, että lisään vielä kommenttia, mutta kuinka ajurit asennetaan (usb tikulla?) ja mitä kaikkea ajureita siihen tarvitaan, onko BIOS ainoa tarvittava? kysyin koska mistään muualta en löytänyt tietoa, vaikka sitä etsinkin...
     
  12. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Imuroit ajurit tikulle valmiiks, asennat Windowsin ja sit asennat tikulta ajurit.

    Ajurit tuolta http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+64

    ja tuolta http://www.asus.com/Motherboards/A88XME/HelpDesk_Download/ (Chipset, Audio ja LAN ainaki)
     
  13. Daword

    Daword Regular member

    Liittynyt:
    29.07.2009
    Viestejä:
    1,940
    Kiitokset:
    22
    Pisteet:
    48
    Riittäis alkuun varmasti 4GB muistia
    Ja käyttää siittä siivun euroja 120gb SSD kiintolevyyn.

    Näytöistä heitin 2 linkkiä Näyttö foorumille..
     
  14. S11l1

    S11l1 Active member

    Liittynyt:
    11.09.2013
    Viestejä:
    705
    Kiitokset:
    111
    Pisteet:
    53
    Ja minä yhden siitä Asuksen näytöstä :rolleyes:
     

Jaa tämä sivu