1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelitietokone hintaluokkaan 900e - 1100e

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Pnsku 24.12.2015.

  1. Pnsku

    Pnsku Newbie

    Liittynyt:
    24.12.2015
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    [​IMG]
    olen ajatellut itselle uutta pc:tä. Mielipiteitä tästä kokoonpanosta? Entä parannusehdotuksia?

    YT,
    Santeri
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,477
    Kiitokset:
    2,654
    Pisteet:
    223
    Toi nyt on vähän tommonen. Osta parempi.

    upload_2015-12-24_22-53-9.

    Omassa suunnitelmassasi osat eivät sovi koteloon.
     
  4. Pnsku

    Pnsku Newbie

    Liittynyt:
    24.12.2015
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos vastauksesta.
    Miksi suosittelet AMD:tä Intelin tilalle? Lisäksi mietin olisiko mahdollisesti Fractalilla halvempaa(yhteensopivaa) koteloa?
     
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,477
    Kiitokset:
    2,654
    Pisteet:
    223
    Pnsku kiitti tästä.
  6. Pnsku

    Pnsku Newbie

    Liittynyt:
    24.12.2015
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,477
    Kiitokset:
    2,654
    Pisteet:
    223
    On joo, sillä pienellä varauksella että mitä pelaat. Jossakin cs:ssä suunnittelemasi i5 olisi teoriassa nopeampi, mutta maailmasta ei löydy sellaista näyttöä millä eron näkisi. Uusissa peleissä sitten tuo fx on parempi.
     
    Pnsku kiitti tästä.
  8. Pnsku

    Pnsku Newbie

    Liittynyt:
    24.12.2015
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Okei. Kiitos vielä vastauksistasi. Olen nyt tätäki viisaampi ;) Tuo setti lähtee tilaukseen heti, kun rahapussi sallii.

    -Santeri
     
  9. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,297
    Kiitokset:
    339
    Pisteet:
    93
    Ei ole paras.

    Ero monessa uudessakin pelissä (saati vanhemmissa) on Intellin hyväksi suht. huomattava:
    [​IMG]
    http://www.techspot.com/review/991-gta-5-pc-benchmarks/page6.html

    Noin +10FPS.
    http://www.jimms.fi/fi/Product/Show...intel-haswell-core-i5-4690-lga1150-3_5ghz-6mb

    Tai uusin Intel kanta LGA 1151:
    http://www.jimms.fi/fi/Product/Show...ntel-skylake-i5-6500-lga1151-3_2ghz-6mb-boxed
    http://www.jimms.fi/fi/Product/Show...-i5-6600k-lga1151-3_5ghz-6mb-boxed-pelibundle

    Hyvä tarjous (emo, näyttis ja muistit):
    ttp://www.jimms.fi/fi/Product/Show/116486/z170a-gaming-m5-synergy/msi-z170a-gaming-m5-gtx-970-gaming-4g-8gb-2x4gb-vengeance-lpx-ddr4-2400-mhz-norm-648_8

    GTX 970 vs AMD 390: suht. tasaista on, +GTX 970 kuluttaa n. 100W: ia vähempi sähköä.
    http://www.anandtech.com/bench/product/1557?vs=1594
     
    Pnsku kiitti tästä.
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,477
    Kiitokset:
    2,654
    Pisteet:
    223
    Testi täynnä epäloogisia tuloksia, suosittelisin suhtautumaan suurella varauksella. Eikä tuossakaan sitäpaitsi mitenkään merkittäviä eroja ole. Aika nätisti samassa läjässä iso nippu prossuja.

    Skylake-i5 laatuosilla ei sovi budjettiin alkuunkaan, joten sikäli sama vaikka se olisikin muutamissa uusissakin peleissä vertailukelpoinen.
     
  11. vvesqu

    vvesqu Newbie

    Liittynyt:
    26.12.2015
    Viestejä:
    21
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  12. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,477
    Kiitokset:
    2,654
    Pisteet:
    223
  13. vvesqu

    vvesqu Newbie

    Liittynyt:
    26.12.2015
    Viestejä:
    21
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    wwallulle ei näytä kelpaavan mikään arvostelu joka maalaa amd:n prosessorit huonoon valoon ;)
     
  14. vvesqu

    vvesqu Newbie

    Liittynyt:
    26.12.2015
    Viestejä:
    21
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Toki tuohon ehdottamaani buildiin voisi ottaa paremman emolevyn, jolloin tulevaisuudessa voisi ostaa kellotettavan prossun jos on kiinnostusta/tarvetta lisäteholle.
     
  15. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,477
    Kiitokset:
    2,654
    Pisteet:
    223
    Myöskin parempi koppa, jäähy ja poweri (tuolla hintaa) tulisivat tarpeeseen, mutta ennen kaikkea tosiaankin säädyllinen emolevy.

    Ja joo, en ole kiinnostunut arvosteluista joiden tarkoitus on maalata joku tuote huonoon valoon. Asialliset testit kelpaavat kyllä.
     
  16. vvesqu

    vvesqu Newbie

    Liittynyt:
    26.12.2015
    Viestejä:
    21
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Jäähy ja poweri ovat ihan kelvolliset, koppa menee tietenkin vähän oman silmän mukaan.
     
    Viimeksi muokattu: 27.12.2015
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,477
    Kiitokset:
    2,654
    Pisteet:
    223
    Kelvollisia kyllä, ei mitään laatuvehkeitä kuitenkaan. Kopan suhteen voi ihan oikeasti sanoa että ulkonäkö ei merkkaa kaikkea.
     
  18. thenikke

    thenikke Member

    Liittynyt:
    20.12.2015
    Viestejä:
    31
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    18
  19. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Kuten näät, Intelillä tulee huonompi näyttis, tossakin 380X kun taas AMD setissä 390. Tää on se oleellisin ero noiden välillä.
     
    wwallu kiitti tästä.
  20. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,477
    Kiitokset:
    2,654
    Pisteet:
    223
    Tuo ja muutama muukin juttu. Kotelo on muutakin kuin osien säilytyspaikka, ja tuon puolalaisen powerin jättäisin kyllä ostamatta. Nuo nyt aluksi.
     
  21. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Katos joo, tuo poweri nyt vaihtoon oli setti sit mikä tahansa.
     

Jaa tämä sivu