1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelikone

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi modyyh 18.04.2017.

  1. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,138
    Kiitokset:
    2,286
    Pisteet:
    223
    Ryzen 1700 kaipaisi pientä kellotusta pelikäyttöön. 3,5GHz taitaisi mennä vakiojäähylläkin.
     
  2.  
  3. Ehni

    Ehni Active member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    1,010
    Kiitokset:
    105
    Pisteet:
    73
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,138
    Kiitokset:
    2,286
    Pisteet:
    223
  5. Ehni

    Ehni Active member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    1,010
    Kiitokset:
    105
    Pisteet:
    73
    Tuohan on ihan perusturbo kaikkien ytimien osalta. Xfr lisää sitten yhelle ytimelle n.100mhz jäähyn salliessa
     
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,138
    Kiitokset:
    2,286
    Pisteet:
    223
    Piti ihan tarkistaa, ja tuollaista löysin:

    upload_2017-4-19_19-24-56.
    https://www.io-tech.fi/artikkelit/amd-ryzen-7-1700/

    Vähän siinä ja tässä. Omien testien perusteella 3,4 kaikille ytimille olisi riittävä taajuus ja siitä yli enemmän tai vähemmän turhaa.
     
  7. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,233
    Kiitokset:
    331
    Pisteet:
    93
    Ompas taas flöittiä. Se on jo ajat sitten sokkotesteissä todettu vaativan punaiset lasit ensin silmille.:D
    On kyllä yli hypetystä:
    [​IMG]
    https://www.io-tech.fi/artikkelit/amd-ryzen-7-1800x-1700x-summit-ridge/

    Ryzenin turbot on "käyhän miehen turboja" vrt. Intel boost.
     
  8. Ehni

    Ehni Active member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    1,010
    Kiitokset:
    105
    Pisteet:
    73
    Katos vaan ihan uutta oli mulle toi tieto. Veljellä toimii 3.9ghz kaikkien ytimien osalta
     
  9. Ehni

    Ehni Active member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    1,010
    Kiitokset:
    105
    Pisteet:
    73
    Niin. Lukuisat arvostelijat ja kuluttajat hehkuttavat sulavuutta, mutta kun yksi sulle mielekäs arvostelija sanoo että tämmöstä ei ole olemassakaan niin tottakai se on absoluuttinen totuus. Itse en kyllä usko tuota sulavuutta ennen kuin nään, ja tuskin nään koska silmät herjaa 60hz kuvasta pahasti
     
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,138
    Kiitokset:
    2,286
    Pisteet:
    223
    Tuo ihan vakiona? Merkillistä. Ei kai veljesi kärsi unissakävelystä ja ole hiippaillut yön pimeydessä biosia ronklaamaan?

    Mikä emo ja jäähy muuten?
     
  11. Ehni

    Ehni Active member

    Liittynyt:
    01.02.2012
    Viestejä:
    1,010
    Kiitokset:
    105
    Pisteet:
    73
    Siis kellotettuna :p Msi Tomahawk b350 ja Corsair h100i
     
  12. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,138
    Kiitokset:
    2,286
    Pisteet:
    223
    Sehän sen selittää. Jos laneilla löytyy kunnon näyttö niin varmasti on sulavaa menoa.
     
  13. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,233
    Kiitokset:
    331
    Pisteet:
    93
    Väärin! Kyseessä 3 henkilön sokkotesti+ itse näät pelit. Setit paljastettiin vasta lopuksi.
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,138
    Kiitokset:
    2,286
    Pisteet:
    223
    Mitäkähän väliä tuolla sokkotestillä on kun kerran jo viikonloppuna pääsevät testaamaan ihan itse? Jos joku paikalla oleva intel-fani pahoittaa mielensä i5:n kanssa niin voi vedota tuohon?
     
  15. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,233
    Kiitokset:
    331
    Pisteet:
    93
    He eivät tee sokkotestiä.= Testiarvo on täysin mitätön.
     
  16. modyyh

    modyyh Newbie

    Liittynyt:
    18.04.2017
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    PITÄÄKÖ TUO EMO BIOS PÄIVITTÄÄ MITÄ SUOSITELIT MINULLE WWALLU
     
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,138
    Kiitokset:
    2,286
    Pisteet:
    223
    Useampaan kertaan, nuo ovat vielä keskeneräisiä. Se on helppo homma silloin kun prossu toimii emolevyllä, tuossa itse ajattelemassasi i5-setissä pitäisi ensin löytää jostakin toimiva prossu.
     
  18. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,305
    Kiitokset:
    642
    Pisteet:
    193
    Aloittaja voi sitten lopettaa tuon huutamisen ja muut palata kysyjän aiheeseen, tuon iänikusen faniväittelyn sijaan.

    Samaan aikaan prosessorin ja emon tilauksessa kannattaa pyytää päivittämään bios emolle sopivaksi, yleensä tekevät tilauksen yhteydessä sen maksutta (näin ainakin Jimmsillä).
     
  19. modyyh

    modyyh Newbie

    Liittynyt:
    18.04.2017
    Viestejä:
    25
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  20. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,305
    Kiitokset:
    642
    Pisteet:
    193
    Caps Lock pois päältä.

    Lue säännöt allekirjoituksestani, siellä löytyy asiasta maininta.
     
  21. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,138
    Kiitokset:
    2,286
    Pisteet:
    223

Jaa tämä sivu