1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

pelikone

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi uusi5999 02.11.2016.

  1. uusi5999

    uusi5999 Newbie

    Liittynyt:
    02.11.2016
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti?: 570e
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?:Ei
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: ei
    Ylikellotatko prosessoria?: Ei
    Kotelon koko: ei kuulu hintaan
    Onko kotelon värillä väliä?: -
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?:-
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?:
    saisi olla melko hiljainen
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Kyllä
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Kyllä
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: En kumpaakaan
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Kyllä:vain ssd
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: ei ole
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä: kotelo ja postit ei kuulu hintaan
     
    Viimeksi muokattu: 02.11.2016
  2.  
  3. uusi5999

    uusi5999 Newbie

    Liittynyt:
    02.11.2016
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    ei tarvita ylikellotamista
     
  4. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,109
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    Budjetin katottuani mietin saako tuolla muuta kuin FM2+ kantaa, mutta näyttää tosta pikkusen budjettia jäävän, jos kerran kotelo tai postit ei kuulu budjettiin. Kerkesin nyt ton tekemään, joku muu voi kattoa fiksumpaa pakettia.

    [​IMG]

    Yht. 463,85e
     
  5. uusi5999

    uusi5999 Newbie

    Liittynyt:
    02.11.2016
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    ,hiaman,
     
  6. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,109
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    mmh ?
     
  7. uusi5999

    uusi5999 Newbie

    Liittynyt:
    02.11.2016
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    joten uusiksi vaan
     
  8. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,109
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    Painatko jatkossa sitä "muokkaa" nappia ? Ei tarvi tehä useampaa viestiä, ärsyttävä selata 2-3 viestiä vaikka kaiken sais sanottua yhessä.

    Ja jos kiintolevyä ei tarvita, siitä ois hyvä mainita alotusviestissä..
     
  9. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,685
    Kiitokset:
    365
    Pisteet:
    93
    Senkun vähennät tuon kiintolevyn ratconin paketista,kenenkään tarvii uusiksi vääntää.:confused:
     
  10. uusi5999

    uusi5999 Newbie

    Liittynyt:
    02.11.2016
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    rahaa on 570e joten fx settiä siis
     
  11. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,109
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    Tää on nyt sit viimenen paketti jonka teen, mulle ei makseta mitään näiden tekemisistä.

    Eli normikovo pois, kotelo ja postikulut ei sisälly budjettiin joka on 570e ?

    [​IMG]

    Jätin näytönohjaimen tahallaan pois, suosittelen että odotat hetken että 1050 Ti ilmestyy:
    http://www.mindfactory.de/product_i...G-4G-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1125764.html

    Jos et kertakaikkiaan pysty odottamaan ja/tai menee yli budjetin, niin sitte tyydyt tohon:
    http://www.mindfactory.de/product_i...-Gaming-OC-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Re_952363.html
    (tuon kanssa 564e ja rapiat. Muista sitten, että pelikäytössä toi näyttis on suht mopo. Ei kannata odottaa siltä liikoja, joku BF1 toimii kuiteski. Kuinka hyvin ? No se on taas toinen juttu. Erittäin alhaalla, melkeempä minimissä saat pitää grafiikat lonkalta arvioituna. Säkällä menee mediumeilla pelattavasti)

    (Tiedän että FX-8300 olis vaihtoehto, mutta aika selkeeks tuli ettei aio kellottaa. Tai jos aikoo, niin prossun voi vaihtaa tohon ja itse laskee hintamuutokset, ja sen jälkeen miettiä näyttistä)
     
  12. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,094
    Kiitokset:
    2,889
    Pisteet:
    223
  13. uusi5999

    uusi5999 Newbie

    Liittynyt:
    02.11.2016
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos!(mutta powerin voi vaihtaa pienempään)
     
  14. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,109
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    Älä vaihda. Toi on hyvä.
     

Jaa tämä sivu