1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelikone striimaukseen 900€

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi AL33zKy 29.08.2014.

  1. AL33zKy

    AL33zKy Member

    Liittynyt:
    29.08.2011
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Budjetti?: 900€
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: Ei/Kyllä (Plussaa)
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Kyllä
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: En
    Ylikellotatko prosessoria?: En
    Kotelon koko: Tavallinen, suuri
    Onko kotelon värillä väliä?: Ei
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: Perushiljainen
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Ei/Kyllä (Plussaa)
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Kyllä
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: DVD/Blu-Ray
    Haluatko koneeseen SSD:n?: En/Kyllä (Plussaa)
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen, streamaus mielellään 1280x720 45fps, 30fps käy hyvin myös, CS:GO pääsääntösesti, ehkä GTA V kunnes julkaistaan koneelle(?)
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: Ei
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  4. AL33zKy

    AL33zKy Member

    Liittynyt:
    29.08.2011
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
  5. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Onko jotain näkyvää syytä miks ei pystyis?
     
  6. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,177
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    58
    Langattomalla yhteydellä ei kannata pelata/streamata.
     
  7. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,324
    Kiitokset:
    416
    Pisteet:
    143
    kyllä se langatonkin toimii ihan hyvin, jos vaihtoehtoja langalliseen ei ole niin sitten mennään langattomalla, itse käytän mokkulaa kun vaihtoehdot on mitä on
     
  8. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,177
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    58
    No mutta jos netti on nopeampi kun 10 megaa niin ei kannata ainakaan tuolla sovittimella, myös ping nousee sietämättömäksi ellei ole 4G
     
  9. S11l1

    S11l1 Active member

    Liittynyt:
    11.09.2013
    Viestejä:
    705
    Kiitokset:
    111
    Pisteet:
    53
    Riippuu ihan käytetystä laitteistosta ja tukiaseman sijainnista. Hyvillä vehkeillä (DualBand AC-standardi) päästään jopa parempaan lopputulokseen kuin 10/100 langallisella yhteydellä, gigabitin lähiverkko on sitten asia erikseen, mutta teoriassa ei paljon tällekään häviä nuo uudet laitteet.

    Kaverille asentelin tuossa hetki sitten seuraavat laitteet:
    http://www.jimms.fi/tuote/RT-AC56U
    http://www.jimms.fi/tuote/PCE-AC68

    Hän asuu isossa omakotitalossa, jossa ei ole tehty ethernet kaapelointia ja ikävästi puhelinpistoke löytyy alakerrasta eteisestä ja "pelihuone" on yläkerrassa. 24Mb Elisan ADSL yhteys ja sisään >20Mb/s, ulos n. 1Mb/s ja pingi <10ms.
    Joten kyllähän noilla jo pelaa mainiosti.

    Siinä olen kyllä samaa mieltä että tuolla sovittimella ei nyt kannata mitään huikeaa lopputulosta odottaa ja riippuu suuresti myös reitittimestä ja sen sijainnista.
     
  10. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Dual-Band miten ois ?
    http://www.mindfactory.de/product_info.php/TP-Link-TL-WDN4800-WL450MBit-PCIe_784234.html

    Tietenkin kaikki riippuu vastaanottimesta, tollahan ei silloin tee mitään jos modeemina on elisan peruspaska.

    Edit:
    Ennekuin joku kysyy, niin tossa esimerkkiä:
    http://www.jimms.fi/tuote/TL-WDR4300
    (tarvitaan siis Dual-Band verkkokortti, sekä Dual-Band modeemi)
     
    Viimeksi muokattu: 31.08.2014
  11. AL33zKy

    AL33zKy Member

    Liittynyt:
    29.08.2011
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Onko jotain syytä miks en sais kysyä?
     
  12. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,324
    Kiitokset:
    416
    Pisteet:
    143
    käytännössä parempaa et saa tuohon rahaan
    ja kyllä tuolla nyt pitäisi moiset onnistua
     
  13. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Aattelin et sun mielestä tossa oli jotain vikaa jonka takia ei pysty. Siks kysyin.

    Just noin.
     

Jaa tämä sivu