1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

pelikone setti 1600e

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Roni Koskinen 13.07.2016.

  1. Roni Koskinen

    Roni Koskinen Newbie

    Liittynyt:
    13.07.2016
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti?:1600e
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?:kyllä
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?:kyllä
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: kyllä
    Ylikellotatko prosessoria?: ei
    Kotelon koko:ei väliä
    Onko kotelon värillä väliä?:ei
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?:ei
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: mahdollisimman hiljainen
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: kyllä
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: ei
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: en
    Haluatko koneeseen SSD:n?: mieluusti
    Koneen käyttötarkoitus: pelaaminen
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?:headset,hiiri,näppäimistö,näyttö
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?:ei
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä:
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,137
    Kiitokset:
    2,898
    Pisteet:
    223
  4. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,320
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,137
    Kiitokset:
    2,898
    Pisteet:
    223
  6. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,320
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,137
    Kiitokset:
    2,898
    Pisteet:
    223
    No ei. Jos sulla joku 750 wattinen kiinanpommi välillä sammahteli niin eihän sillä ole mitään tekemistä tuon Seasonicin kanssa. Sen verran suosittu poweri kuitenkin että kyllä siitä jotain juttua kuuluisi jos ei käynnissä pysyisi.
     
  8. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,116
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
  9. Roni Koskinen

    Roni Koskinen Newbie

    Liittynyt:
    13.07.2016
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    kiitos paljon. mutta tuo windows 7 haittaako se pelaamista?
     
  10. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,116
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    Ei, miksi haittais ?
     
  11. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Ei , mutta näytönohjain ja näyttö monitori eivät ole tasapainossa > joko G-Sync näyttö tai halvempi kortti
    Samaa vikaa emon ja prossun kohdalla > toinen vaihtoon
     
  12. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,137
    Kiitokset:
    2,898
    Pisteet:
    223
    Liian nopeasta näytönohjaimesta suosituksia ei olekaan vielä kritisoitu. Yleensä valitetaan että saisi parempaa olla.

    Prossu ja emo ovat kyllä just passelit toisilleen.
     
  13. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,320
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Tuossa 750W: ssa oli sentään ylivirtasuoja, joka tuosta Seasonicista puuttuu.;)

    Luin tuosta 520W: sta powerista vähän tarkemmin, siinä on kuulemma väärää tietoa arvokilvessä: On kuitenkin vain yksi virtaraili (selittää miksi ei ole ollut tuota vikaa) ja normaalit elektrolyytit (konkat) tiedoista poiketen. On saanut hyvät arvosanat vuonna 2010.
    Silti hiukan alitehoinen pelikoneeseen, mielestäni (yhtään tehokkaamman tulevan näyttiksen voi unohtaa 2-3 vuoden päästä).
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,137
    Kiitokset:
    2,898
    Pisteet:
    223
    Näyttisten virrankulutushan on selkeästi pienenemään päin. En siitä huolehtisi.
     
  15. i7Extreme

    i7Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,320
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Nyt nähtiin 32nm->16nm- sarjan pienimmät kulutukset. Mistä ja miten meinasit repiä lisää tehoja tuleviin näyttiksiin, vähentämällä esim. transistoreja vai piirejä pienentämällä?
     
  16. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,137
    Kiitokset:
    2,898
    Pisteet:
    223
    Kyllä se siitä kun vähän viilailee. 670 - 970 välillä tuli paljon tehoja lisää parinkymmenen watin virrankulutuksen nousulla. 520 wattinen kestää hyvin isommankin muutoksen.
     
  17. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Kysymys ei enää pitkään aikaan ole ollut nimellisestä maksimikuormasta vaan vaihteluvälistä ja reakointikyvystä tosta perus juttua kun näköjään ei aikaisemmin ole tullut https://fi.wikipedia.org/wiki/Hakkuriteholähde

    Mutta Aloittajalle ; tämä on eräs heikkolaatuisemmista lituskoista joita markkinoilta löytyy , eikä se muutu paremmaksi vaikka markkinointi tyypit itkisivät mitä http://www.mindfactory.de/product_i...1151-Dual-Channel-DDR-ATX-Retail_1016207.html

    Sen lisäksi voisit ihan itse tarkistaa paljonko Acer 27" ips OHU-näyttö maksaa jos pistät 500€ näytönohjaimeen
     
  18. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,137
    Kiitokset:
    2,898
    Pisteet:
    223
  19. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,690
    Kiitokset:
    367
    Pisteet:
    93
    Pitää tuohon virtalähdeasiaan sanoa vielä että omassa koneessani on 290x kortti joka on huomattavasti tehosyöpömpi kuin 1070,ja xfx 550w ts bronze virtalähde eikä edes nikottele.
     
  20. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,116
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    TS Bronze virtalähteitä ei taida olla... Kaikki TS:t on tietääkseni Goldeja.
     
  21. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,690
    Kiitokset:
    367
    Pisteet:
    93
    No tilasin ihan toisen mallinimisen virtalähteen jonka piti olla bronze luokiteltu,ja paketista löytyi TS sarjan virtalähde joten oletin sen olevan bronze.Jos näin ei ole niin aina parempi,halvalla hyvää.
     

Jaa tämä sivu