1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

pelikone hyvällä hinta-laatusuhteella

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi perssu112 25.06.2017.

  1. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,488
    Kiitokset:
    2,657
    Pisteet:
    223
    On sillä merkitystä. Emon ohjekirjassa on sanottu mihin kuuluu tunkea.
     
  2.  
  3. perssu112

    perssu112 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    8
    En huomaa mitää mis mainittas 1 tikusta toki on mun enkku aika meh. Näist ei kai saa selkoo mut voi sitä koittaa.
     

    Liitetyt tiedostot:

  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,488
    Kiitokset:
    2,657
    Pisteet:
    223
    Jos nyt oikein katsoin niin tuohon alimpana olevaan punaiseen.

    Edit: eikä kun taitaa sittenkin tulla tuohon toiseen punaiseen.
     
  5. perssu112

    perssu112 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    8
    No se on nimetty ddr_1 joten olettaisin näi
     
  6. perssu112

    perssu112 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    8
    Nonnii nyt on kaikki kasa, eli sit ku saan tän näyttöö kii nii eka winukka sitte ajureita. Onko ajureide latausjärjestyksellä merkitystä ja mikäs piru toi dvd-asema mukana tullu (oikea) ja mitäs tol emon mukan tulleel?
     

    Liitetyt tiedostot:

  7. lyyri

    lyyri Regular member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    577
    Kiitokset:
    182
    Pisteet:
    43
    Ei sinänsä väliä järjestyksellä, emon ajurit on tuossa emon mukana tulleella levyllä, löytyy toki myös valmistajan sivuilta. Näyttisajurit asennat myös näyttiksen valmistajan sivuilta.
     
    perssu112 kiitti tästä.
  8. perssu112

    perssu112 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    8
    Entäs prossun?, neki amd:n sivuilta? Ja mikäs virka emon ajureilla, kehuttii et ei oo asennettu ja hyvi toimii.
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,488
    Kiitokset:
    2,657
    Pisteet:
    223
    Prossulle ei varsinaisesti ole ajureita. Emon piirisarja-ajuri on se olennaisin, se on tullut asennettua aina ensiksi.

    Jos emo toimii ilman ajureiden asentamista niin windows on asentanut ne itse.
     
    perssu112 kiitti tästä.
  10. perssu112

    perssu112 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    8
    Mikäs hitto toi dvd-aseman levy on?
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,488
    Kiitokset:
    2,657
    Pisteet:
    223
    Gigabyten levyltä voit asentaa ajurit. Nakkaa mettään kaikki muut.
     
    perssu112 kiitti tästä.
  12. perssu112

    perssu112 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    8
    Ja loput netistä? Eli prossu ja näyttis.
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,488
    Kiitokset:
    2,657
    Pisteet:
    223
    Näyttisajuri netistä. Prossulle ei ole ajureita.
     
    perssu112 kiitti tästä.
  14. perssu112

    perssu112 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    8
    Atx 12 nimine pistoke, mitähä tällä? Sopiva johto on mutta ei täysin identtinen kuitenkaan....
     

    Liitetyt tiedostot:

  15. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,717
    Kiitokset:
    794
    Pisteet:
    173
    Tämä poweri ilmeisesti? Katteles nuo kaapelit niin kyllä ne paikkansa löytävät. Joskus ATX 12 kaapeli on jaettu 4+4 palikoihin jotka yhdistetään ja asennetaan emon atx 12 paikkaan.

    https://seasonic.com/product/s12ii-430/ Cables / CPU
     
  16. perssu112

    perssu112 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    8
    Sellane löytyy mutta ei täsmää kunnol atx 12 koloje kas kun on vaa 2 ns.täys neliöö ja 6 mist on yläkulma ns.viistetty pitäs olla 4 ja 4. Ja mitäs noil peripheral ja fdd piuhoil?
     
  17. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,717
    Kiitokset:
    794
    Pisteet:
    173
    Nuo liittimet ovat tarkoitettu muille laitteille, esim. dvd-käryytin, ssd ja kiintolevylle virransyöttöön. Fdd on diskettiasemalle tarkoitettu jolla ei nykyään käyttöä juurikaan ole. :rolleyes: Joku kortinlukija saattaa yhä käyttää tuota liitintä mutta yleensä siihen ei kytketä mitään. On hieman sellainen muinaisjäänne historiasta...

    Kyllä se atx-liitin pitäisi emon atx-virtaliittimeen sopia. Onko se jaettu kahteen 4-pinniseen liittimeen? Aikansa kun pyörittelee ja päättelee kattelemalla emon liitintä sekä kaapelin liittimiä niin pitäisi sujahtaa paikkaansa. Näin se on ollut aina tällaisissa tapauksissa.
     
  18. perssu112

    perssu112 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    8
    Kyllä sen paikalleen saa
     
  19. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,717
    Kiitokset:
    794
    Pisteet:
    173
    Näin se homma etenee.
     
  20. perssu112

    perssu112 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    92
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    8
    Langattomasti en saanu nettii toimii mut väliaikasella langalla kyllä. Eli googleen nvidia sitten drivers sitte geforce drivers ja mitäs sitten? mitä noihi mihinki kohtaa kuuluu laittaa et se löytää oikeen ajurin.
     

    Liitetyt tiedostot:

    Viimeksi muokattu: 07.10.2017
  21. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,717
    Kiitokset:
    794
    Pisteet:
    173
    Laittamasi kuvan perusteella näytönohjain on Asus (GTX 1060 6GB??) Ja ilmeisesti windows 7 64bit.

    Kannattaa tuumailla siten että vastaajat pysyvät kärryillä missä mennään, hankalaa kahlata koko ketju kun romppeet vaihtuvat ja mikä on sitten se lopullinen vaihtoehto kun sille pitäisi ajureita katsella. Helpointa olisi mikäli allekirjoitukseen laittaisi osat näkyville. Noita osia ei tarvitse häpeillä. :)

    Näyttis toimii satawarmasti mukana tulleella dvd:n ajureillakin mutta uusimmat löytynevät tuolta (Win7 & Win10 sama):
    upload_2017-10-8_7-11-30.

    muoks, typo
     
    Viimeksi muokattu: 08.10.2017

Jaa tämä sivu