1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pelikone 600-1000€

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Valii1 24.01.2015.

  1. Valii1

    Valii1 Member

    Liittynyt:
    02.06.2012
    Viestejä:
    79
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Noniin. Oma kone hajosi 3 vuoden jälkeen :D eli on aika hankia uutta pelikonetta amd tai intel/nvidia.

    Budjetti?: 600-1000€ mieluiten edullinen.
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: Ei, löytyy oma Win7.
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: En
    Haluatko koneenkäyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: En
    Ylikellotatko prosessoria?:
    En usko.
    Kotelon koko: ATX, musta.
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: kyllä, sillä kone on lähellä sänkyäni.
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: En
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Ei.
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: En
    Haluatko koneeseen SSD:n?: En
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaamiseen ainoastaan. Crysisit , bf pelit, far cry pelit, codit, mgs5, witcher 3, assassins creedit ja tulevat uudet pelit. Pelaan enemmän yksinpelejä. Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Näytön ostan siis myöhemmin koneen jälkeen, eli näyttö ei kuuluu budjettiin.

    Mutta voisitte ehdottaa joku näyttö? En käytä näyttöä esim csgo:lle tai sc2 tai hs peleihin... Yksinpeli varten. I just want to enjoy games, quality and colors :D

    Sitten vielä tää asia... Onko järkee ostaa AMD prossu ja näyttis pariksi vuodeksi sitten päivittäisin toiseen joka tukee directX 12 ? Mietin amd fx 8350 prossu ja r9 280x/290x näyttis? Mielipiteitä?

    Kiitän etukäteen
     
  2.  
  3. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,014
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    FX-8350 ja Radeon 280 ois mun valinta. Sit ku alkukesästä pääset hommaamaan 380X:n niin se tilalle. Sit mennään ja kovaa. Menee hetki niin teen setin.

    PS. Sit toi näyttö, kuuluuko se tohon max 1000e settiin, vai kone 1000e + näyttö x euroa ?

    SystemaStore + Jimms ~1035e (meneekö pahasti yli ? SSD levyn jättämällä pois menee alle tonnin mutta... Kiintolevyn ollessa koneen hitain osa pitäisin edes ton 120Gt SSD:n winukalle. Tai ainakaan itse en suostu omistamaan enää mitään konetta ilman SSD:tä)

    @Valii1

    [​IMG]

    Ja näyttö sisälty tonniin vai ?
     
    Viimeksi muokattu: 25.01.2015
    Valii1 kiitti tästä.
  4. Valii1

    Valii1 Member

    Liittynyt:
    02.06.2012
    Viestejä:
    79
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Näyttö ei kuulu tähän budjettiin ku pelkkä kone vaan, mutta näyttö maksaisi 150-300€ eli jälkimmäinen vastaus. 600-1000€ Kone + näyttö

    Ainiin kiintolevystä tuli mieleen että minulta löytyy uusi 1.5tb kiintolevy jo. Eli voin ottaa ssd ostoslistalle. Mutta muuten ihan hyvä hinta ku näyttö sisältyy tonniin
     
    Viimeksi muokattu: 25.01.2015
  5. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,014
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Siinä tapauksessa toi mun ehdottama setti, mutta prossuks toi:
    http://www.systemastore.fi/product_info.php?cPath=1_7_498&products_id=67827

    Näyttöä vois katella vielä... hmm...

    144Hz näyttö vois olla yks:
    http://www.jimms.fi/tuote/UM.FG6EE.B06

    Jimssiin voi soittaa ja kysyy tuleeko noi tosiaan 27.päivä mitä saatavuudes sanotaan.

    Ellet siinä tonnissa halua pysyä, niin toi eka ehdotus josta vaan normikovo pois, ja se parempi prossu tilalle. Muutosten kanssa pitäs olla aika tasan tonni.
     
    Viimeksi muokattu: 25.01.2015
    Valii1 kiitti tästä.
  6. Valii1

    Valii1 Member

    Liittynyt:
    02.06.2012
    Viestejä:
    79
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kiitos setistä. Onko varma että tarvitsen tuota 144hz näyttöä? Eikös tommosia näyttöjä käytetä enemmän csgo sc2 lofl verkkopeleissä? Itse en pelaa noita.
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,791
    Kiitokset:
    2,446
    Pisteet:
    223
    60 hertsin näyttö riittää kyllä. Koneella on ihan tarpeeksi tekemistä jotta päästään edes siihen.
     
  8. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,014
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Kuten tossa todettiin niin riittää. Itse pelaan BF3 ja muita vastaavia 60Hz näytöllä. Pakollinen se 144Hz ei siis ole FPS peleihin, mutta se jeesaa niissä paljon. Jos sulla on lähinnä yksinpelit mielessä niin ok. Myöskään toi CSGO:SC2 ei mun kirjoissa hyödy niin älyttömästi 144Hz näytöstä, valtosa sitäkin vetää 60Hz näytöllä.

    Joku Civilisation 5, ei luultavasti hyödy yhtään mitään 144Hz näytöstä (korkeintaan terävempi kuva, mutta toi halvempi näyttö antaa IPS paneelin kanssa ihan tarpeeks terävää kuvaa siihenkin. Luultavasti parempaa mitä mulla).
     
  9. Valii1

    Valii1 Member

    Liittynyt:
    02.06.2012
    Viestejä:
    79
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    okei pitää sit katsella joku ips näyttöä. Suositteletteko jonkun merkin tai merkkejä?
     
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,791
    Kiitokset:
    2,446
    Pisteet:
    223
  11. Valii1

    Valii1 Member

    Liittynyt:
    02.06.2012
    Viestejä:
    79
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
  12. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,791
    Kiitokset:
    2,446
    Pisteet:
    223
  13. Valii1

    Valii1 Member

    Liittynyt:
    02.06.2012
    Viestejä:
    79
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Okei pitää sit miettiä näytön asiasta sen jälkeen kun ostan komponentit kasaan.. riippuu budjetista tosin. Menen ehkä tänään iltapäivällä kaverin kanssa verkkokaupaan, hän ostaa sieltä itselleen uuden koneen. Joten mietin nyt ostaisinko joitain komponenteja sieltä jo ennenkuin tilaan systemastoresta/jimmsistä näytön, prossun, näyttiksen ja emolevyn? Ku jotkut komponentit on melkein saman hintaisia + postikulut ja saisin ne jo paikan päällä. Laitan kuvan ostoslista verkkokaupasta ja tein muutoksia että onko näin hyvä? Screenshot_2015-01-30-04-46-23.
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,791
    Kiitokset:
    2,446
    Pisteet:
    223
    Huono poweri ja SSD.
     
  15. Valii1

    Valii1 Member

    Liittynyt:
    02.06.2012
    Viestejä:
    79
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ostanko sit jimmsiltä ssd ja poweri kuten ratcon ehdotti?
     
  16. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,791
    Kiitokset:
    2,446
    Pisteet:
    223
    Valii1 kiitti tästä.
  17. Valii1

    Valii1 Member

    Liittynyt:
    02.06.2012
    Viestejä:
    79
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Miten tuo corsair poweri voi olla huono? Luin netissä monet ihmiset käyttää sitä ja suosittelevat myös. Hmm
     
  18. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,324
    Kiitokset:
    416
    Pisteet:
    143
    Corsairin cx sarjan maine pohjautuu vuosia sitten julkaistuun ja hyväksi todettuun seasonikin tekeleeseen, cx400:seen, joka oli laatuvehje, mutta tuo uudet cx powerit, v2 sarjalaiset eivät ole enään laatuseasonikkeja, vaan ei niin hyviä powereita joissa konkkien laatu on huonompi ja pahimmillaan cx poweri voi pamahtaa ihan elinkaaren alkuvaiheilla, myöskään takuita siitä mitä se jättää koneesta ehjäksi itsensä rikkoessaan... ja tuntuvat myös hajoilevan heti takuuajan loputtua, kun taas laatupoweri vain jaksaa ja jaksaa, eikä välitä takuista,
     
  19. Valii1

    Valii1 Member

    Liittynyt:
    02.06.2012
    Viestejä:
    79
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Mä mieluummin ostaisin kestävää laatupoweria sopivalla hinnalla. Mitäs tästä powerista sanoisitte http://www.verkkokauppa.com/fi/product/37424/dnsbt/XFX-Core-Edition-550-W-ATX-virtalahde-musta jos tämäkään ei ole hyvä niin voin mä tilata wwallun tai ratconin ehdottama poweri jimmsiltä.
     
  20. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,791
    Kiitokset:
    2,446
    Pisteet:
    223
    Gereti kiitti tästä.
  21. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,324
    Kiitokset:
    416
    Pisteet:
    143
    Ennen oli ihan hyvä virtalähde hintaisekseen, mutta tämänkin powerin kanssa kävi vähän kuin corsairien, 105*C laatukondensaattorit vaihdettiin 85*C ei niin laadukkaisiin, jolloinka laatu huononi, muuten okei poweri mutta hintaa turhan paljon tosiaan laadun huononemisen vuoksi kuten wwallu tuossa juuri sanoi^^
     

Jaa tämä sivu