1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Peli/editointi masiina >1000€

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi DonRaynor 14.04.2016.

  1. DonRaynor

    DonRaynor Newbie

    Liittynyt:
    14.04.2016
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Hei dawn.
    Eli alle tonniin pitäs päästä, ja uutta rautaa alle. Vanha koneeni kun lepää nyt palasina.
    Tälläisen paketin itse väsäsin (Jimm's) Kommentti ja kritiikki tervetullutta. Käyttöjärjestelmälle ei ole tarvetta, Sillä miulla on Win 10 käyttämätön Asennus olemassa USB-tikulla.

    [​IMG]

    Toki muita firmoja, ja muita kokoonpanoja soppii myös ehdotella.
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,821
    Kiitokset:
    2,455
    Pisteet:
    223
  4. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Oot saanu tonniin kasattua hyvän koneen joten reliikit kuten haswell ja amd on syytä jättää hyllylle. Tohon pakettiin jos joskus haluat päivitystä niin i7 ja uus näyttis, ja taas mennään.. Jos otat amd:n niin päivitystä halutessasi menee vaihtoon: Emo, muistit, prossu ja näyttis. Joten tiedossa on järjetön lasku.
     
  5. DonRaynor

    DonRaynor Newbie

    Liittynyt:
    14.04.2016
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Ideana oli, et myöhemmin uus PSU (ei kestä kahta R9 380:ia), toinen R9 380 ja prossu, myöhemmin on siis parin vuoden päästä. Ja Ram:ia lisätään ku tuntuu et se loppuu. nVidian kortti jäi matkasta koska Budjettiemo ei tue SLi mikä on kuitenkin melko tärkeä tulevaisuuden kannalta.
     
  6. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Ennemmin yks hyvä kortti ku kaks huonompaa. Mut jos sli:n haluat niin ei niitä tukeva emo nyt kuitenkaan niin ratkasevasti kalliimpi ole. https://hardwarium.com/product/354/74/asus-z170-pro-gaming-atx-lga-1151-ddr4 https://hardwarium.com/product/337/74/asus-z170-a-atx-lga-1151-ddr4
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,821
    Kiitokset:
    2,455
    Pisteet:
    223
    Pistä nyt ainakin näyttöön pari kymppiä lisää. 21 tuuman tn-paneelilla ei editointikaan varmaan mitään juhlaa ole.
     
    DonRaynor kiitti tästä.
  8. Xounari

    Xounari Regular member

    Liittynyt:
    10.05.2015
    Viestejä:
    438
    Kiitokset:
    60
    Pisteet:
    38
    Amd xfire frametime on aivan hirveää paskaa, eli en suosittele kahta näytönohjainta. Jos tuosta koneesta loppuu teho niin ensimmäisenä ostaisin uutta näytönohjainta (esim gtx 970).
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,821
    Kiitokset:
    2,455
    Pisteet:
    223
  10. Xounari

    Xounari Regular member

    Liittynyt:
    10.05.2015
    Viestejä:
    438
    Kiitokset:
    60
    Pisteet:
    38
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,821
    Kiitokset:
    2,455
    Pisteet:
    223
    Sinänsä mitään varsinaista vikaa, mutta kun editointisoftat säikeistyvät hyvin, sama ottaa HT-prossu kun se tulee vieläpä halvemmaksi.
     
  12. DonRaynor

    DonRaynor Newbie

    Liittynyt:
    14.04.2016
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Kiitos tämä on ihan jees idea. wwallu, AMD prossuja oon karastanu FX arkkitehtuurien alusta kun musta on BS. Että AMD kirjaa Hyper threadatun ytimen kahtena. Tämä voi tosin olla vanhentunutta tietoa, mutta näin oli ainakin eka sukupolvi Phenom II prossujen jälkeen.
    Ja toinen on se, et otan vanhan näyttöni Pääasialliseen editointikäyttöön, TN tulee viereen ihan vaan viihdyttämään jos satun jäämään Renderöintiä odottamaan koneelle. Kyllähä sitä aina toisellen näytölle käyttää on (kun ei ole varaa ostaa ultrawideä, kun pitää konekkin uusia)
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,821
    Kiitokset:
    2,455
    Pisteet:
    223
    Kyllä tuo fx ihan oikea 8-ydinprossu on, siinä on vain jaettu muutamia juttuja aina kahden ytimen kesken. HT:stä ei ole kyse.

    Tuo cdonin näyttötarjous on kyllä niin hyvä että kannattaisi jotenkin hyödyttää. Xeon ja tuosta emo https://hardwarium.com/product/153/18/gigabyte-ga-z97p-d3-atx-lga-1150-ddr3 niin tulisi halvemmaksi kuin i5 pikkunäytöllä. Ja olisi nopeampi renderöintikone.
     
    DonRaynor kiitti tästä.
  14. DonRaynor

    DonRaynor Newbie

    Liittynyt:
    14.04.2016
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3

    Juu myönnän muistelleeni asioita useamman vuoden takaa..
     

Jaa tämä sivu