http://www.jimms.fi/fi/Product/Show...1440-ultrawide-21-9-g-sync-v2-dp-hdmi-usb-3_0 Tuota ajattelin näytöks. Osat koneeseen hankin suomalaisesta puljusta, mielellään samasta paikasta kaikki ellei ole huomattavan suurta hinnan eroa.
Laitetaan nyt tänne kans mitä tuli hankittua, näyttiksen virkaa hoitaa nyt Gigabyte gtx 980 ti ja virtaa sille lykkää Super flower leadex 850w gold. Virtalähde tarkoituksella noin iso jos joskus tulee tarve toiselle näyttikselle, seuraavana hankinta listalla on kyl näyttö. Kaikki omat pelit tällä hetkellä pyötii 1080p resolla minimissään 80fps.
Epäilemättä löytyy kaikenlaista. Tässä oikeita lukuja reilusti tehdaskellotetulla mallilla: https://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/R9_390_PCS_Plus/28.html. 253 wattia kovassa pelaamisessa, 323 wattia hetkellinen huippu furmarkkia jyrrätessä.
Nuo ovat oikeita keskiarvo kulutuksia eri kuormituksilla, ei mitään muuta! Jotka saadaan ko. mittaus tavalla. Todelliset tehohuiput on aina suurempia!
Sä voit pitää noita maximeina ihan vapaasti... Sitä ne ei kuitenkaan ole! Kuten sanoin, riippuu siitä mittaustavasta mitä näkyy ja mitä ei näy (powerista revitään ne todelliset huiput joka tapauksessa, jos se kykenee ne antamaan).
Englannin oppitunneilla notkumisesta on kieltämättä jokunen tovi vierähtänyt, mutta mitä mielestäsi tarkoittaa highest single reading during the test?
Enkun taidoilla ei tässä nyt mitään tee... Digitehomittarit (ja analogiset) näyttää vain keskiarvoja.
wwallun techpowerup: hyperx1:n bit tech: Eli molemmat oikeassa. Ja tuo techpowerupin testissä käytössä ollut Keithley Integra 2700 maksimi lukunopeus on 2000 samppelia/s per kanava, joten voidaan varmaan aika vakuuttavana pitää tuota techpowerupin mittaustuloksia?
Näköjään koko koneen kulutusta mittailevat tuolla bit techillä. Eli tyhjän päiten piti taas puoli päivää kinastella.
Pikemminkin molemmat väärässä. Ja erotuskyky vain 180 s/kanava. Eikä noi Techpowerupissa edes väitä olevan kokototuus, lähinnä suuntaa-antava: "Again, the values here only reflect the card's power consumption as measured at its DC inputs". Tuolla wwallulla AMD 390, jossa huiput keskimäärin se 253W. Tuossa alla AMD 390X jossa keskimäärin 293W, huiput 492W (molemmat pelkkä näyttis): Testin lähde: http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-r9-390x-r9-380-r7-370,4178-9.html Toi keltainen pisteviiva on se mikä näkyy noissa tehomittauksissa (eli keskiarvo, average). Sanokaa: "HEP" .....kun soittaa "kelloja".
No kuule ei ole. Kuten jo todettua, niissä näkyy kovimmat lukemat. Average, eli just tää keskiarvo, on erikseen.
Hieman OT:ta mutta vastaillaan nyt. Siis Scanning rate = 180 kanavaa/s niin miten se muka ei riitä? Ja sitten asiaan. Vertailet kahta eri korttia, joten mitä jos vertaillaan samoja kortteja? https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/R9_390X_Gaming/28.html Sitten kun luetaan vielä sieltä lähteistä niitä asioita: Sitten kun vertaillaan vähän tuloksia (ja vertaillaan niitä samoja asioita ei eri asioita): Tompan testi: PCIE total: max: ~452W avg: ~252W Techpowerup: max: ~424W avg: ~344W Sitten kun taas vähän luetaan niitä lähteitä niin @ techpowerup: Eli tuo n. 100W heitto averagessa selittyy sillä että Tompan average on todellakin average kaikesta mitä tehty kun taas techpowerupin average on oikeasti pelaamista full hd:na. Sitten heittoa näiden kahden eri testaustyylin maksimeissa on 452W(Tomppa)-424W(Techpowerup) = 28W eli prosentuaalinen ero on noin 6%. Tämä voidaan sitten vaikka laittaa siihen testilaitteiston piikkiin. Ja sitä ei käy kieltäminen etteikö tuo Tompan testi olisi parempi, sillä siinä on testattu fiksummin sekä testauslaitteisto on parempi kuin techpowerupin tapauksessa. Mutta silti ei käy kiistäminen etteikö Integra 2700 olisi tarpeeksi tarkka mittausväline tässä tapauksessa ja näin ollen techpowerupin tulokset aivan riittävän tarkkoja.
390x:n virrankulutus ei kyllä ole missään suhteessa tehoihin. Siitä on tiristetty viimeisetkin tipat.