1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ovatko Ylen tekstityksen sivunumerot vaihtuneet?

Viestiketju Digivideo-ongelmat ja -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi kerkyl 08.01.2013.

 1. kerkyl

  kerkyl Member

  Liittynyt:
  06.07.2008
  Viestejä:
  13
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olen viime vuoden loppuun asti onnistunut polttamaan DVD:ksi Yle kanavan elokuvia käyttämällä ProjectX:ää ja Corelilta ostamaani Ulead Moviemaker 6, joka auktoroi ja samalla polttaa elokuvan DVD:ksi.

  Uuden vuoden tultua ei Ylen ohjelmien tekstitys tule enää näkyviin DVD:ssä. ProjectX tekee työn kuten ennenkin ja sen jäljiltä elokuvista tai sarjoista näkyy MV2, MP2, sub. log ja srt tiedostot. Srt tiedoston koko on 20 - 30 kt. Ongelmana on vain, että teksitys ei siitä huolimatta tule enää näkyviin. Sivut 451, 452, 453 ja 771 eivät enää anna teksitystä vaikka srt tiedosto niistä syntyisikin ProjectX:llä.

  Ovatko Ylen tekstityksen sivunumerot vaihtuneet vai onko jokin muu muuttunut? Latasin uudelleen ProjectX:n AfterDawnin sivulta, siitä ei ollut kuitenkaan apua. Olen kokeillut vanhempaa versiota ProjectX:ssä ja uudempaa. Lopputulos on sama --> ei tekstitystä.
   
 2.  
 3. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  3,729
  Kiitokset:
  103
  Pisteet:
  73
  Jospa tuokin arkaainen palvelu on vihdoikin lopetettu?
  Ne tekstit on siinä tiedostossa kyllä ja ProjectX:llä tavoitettavissa...
  Ei siihen mitään tekstitv:tä enää tarvita.
  Valkkaat vaan tallenteesta SUP:it mukaan ennen demuksausta...

  Tekstien värejä voi sitten joutua vielä mulkkaamaan...

  T: Vesku
   
 4. kerkyl

  kerkyl Member

  Liittynyt:
  06.07.2008
  Viestejä:
  13
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitos vastauksestasi. Se ehkä toimii yksittäisen elokuvan kanssa, mutta entä jos haluan polttaa samalle DVD:lle 2 esim. Kettu (TV2) sarjan osaa? AuthorGui ei authoroi kuin 1 elokuvan tai tv sarjan osan kerrallaan. Ne on kaikki authoroitava yksitellen ja ohjelma antaa kaikille samat nimet. Nero Express ei hyväksy samannimisiä lisäyksiä eikä nimiä pysty muuttamaan - olen kokeillut sitä.

  Ulead MovieFactory 6 tai Corelin uudempi versio MovieFactory 7 eivät tunne sub tiedostoja vain srt tiedoston tekstitiedostona. Kumpaankin pystyy lisäämään useampia elokuvia, jos ne koon puolesta sopivat kerralla poltettavaksi. Nämä ohjelmat myös suorittavat ProjectX:n jälkeen kaikki tarvittavat toimet valmiiksi DVD:ksi. Niissä on vielä se etu, että niihin voi lisätä menun, josta voi valita minkä sarjan osan haluaa katsoa. Nerossa ei sitä voi tehdä enkä osaa AuthorGuissa tai IfoEditissä tehdä menuta. Myöskään IfoEdit ei tunne sub tiedostoja.
   
 5. hygos

  hygos Member

  Liittynyt:
  16.07.2010
  Viestejä:
  35
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  18
  Oletkos kokeillut tätä yle ohjelmien lataamiseen? Saat samalla kertaa ohjelman ja tekstit (srt) ladattua.
   

Jaa tämä sivu