1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelmia FPS

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi tomppa212 19.01.2017.

  1. tomppa212

    tomppa212 Newbie

    Liittynyt:
    19.01.2017
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Morjens!
    Viikko sitten sain tutulta kaavittua näytönohjaimen upgradea HD7770 -> GTX670 ja aattelin että tämä parantaisi suorituskykyä huomattavasti mutta heti asennettuani ajurit ja kaikki päivitykset pelaaminen on tökkinyt kokoajan. En pelaa vaativia pelejä kuten Battlefield, vaan Counter-Strikeä, ja vanhalla näyttiksellä tuo pyöri noin 160-200 fps välillä nytten heti upgraden jälkeen peli pyörii noin 60-100fps? Olen ettinyt netistä tietoa kokoajan eikä ole löytynyt apua lainkaan. Minulla löytyy vielä 144hz näyttö joten fps pitäisi olla korkeammalla. Olen yrittänyt vanhoja ajureita, poistaa turhat prosessit taustalta jne kaikkia pieniä kikkoja mutta ei vain tunnu auttavan.
    Olen miettinyt että onkohan prossuni liian hidas kyseiselle pelille ja on pullonkaulana kyseiselle näyttikselle.

    Specsit:
    Amd Phenom x4 965 BE
    Nvidia GTX 670
    Ram 6gb
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,091
    Kiitokset:
    2,889
    Pisteet:
    223
    Ei johdu prossusta. Poistitko vanhat ajurit ddu:lla?
     
  4. tomppa212

    tomppa212 Newbie

    Liittynyt:
    19.01.2017
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    en poistanut poistin ihan manuaalisesti vain kaikki amd ajurit jne
    johtuisiko se siitä ?
     
  5. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,009
    Kiitokset:
    847
    Pisteet:
    173
    Jotain ajurin rippeitä saattanut jäädä. Tuo ddu on kuulemma tehokas värkki häätämään tauhkat. Paremmin tietävät kehuvat enemmän.
     
  6. tomppa212

    tomppa212 Newbie

    Liittynyt:
    19.01.2017
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    sain nostettua fps mutta se ei anna tasasia lukemia tämä taitaa jäädä prossun hommaksi ?
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,091
    Kiitokset:
    2,889
    Pisteet:
    223
    Tasaisia lukemia saa vain v-sync päällä.
     

Jaa tämä sivu