1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Oisko tälläinen kone hyvä?

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Solttu 31.10.2014.

  1. Solttu

    Solttu Newbie

    Liittynyt:
    28.10.2014
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    nimetön.

    Noniin elikkäs oiskohan tommosesta kokoon panosta tinkimisen varaa esim. Emossa. Ajattelin ihan ekkaa kertaa koota tietokoneen itselle.. Lähinnä pelaamiseen Wow/CS/BF Sun muut räiskinnät/Seikkailupelit, Elokuvien katsomista... Oon yrittäny katella monelta erisivulta ja foorumeilta noita osia ja noihin oon päätynyt. Tosin mentiin oman budjetin yl 100 :D ku oisin halunnu, että ois menny noin 700-800e rahaa.. Ja ehdottomasti suomesta haluaisin tilata. :)

    Ps. Kiitos näin etukäteen kaikille apua antaville. :D
    -Solttu
     
  2.  
  3. S11l1

    S11l1 Active member

    Liittynyt:
    11.09.2013
    Viestejä:
    705
    Kiitokset:
    111
    Pisteet:
    53
    Prossu ja emo eri kannoilla -> ei sovi siis yhteen
    Näyttis suht heikko
    60Gb SSD -> ei järkeä.

    Täytteleppä tuo:

    Budjetti?: esim. 1000€ (kerro maksimibudjetti kaikille ostettaville tuotteille)
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: Kyllä/Ei
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Kyllä/Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: Kyllä/ei
    Ylikellotatko prosessoria?: Kyllä/Ei/Ehkä
    Kotelon koko: Suuri (XL/E-ATX)/Tavallinen (ATX)/Pieni (µATX)/ Erittäin pieni (mITX)
    Onko kotelon värillä väliä?: Ei/Esitä toiveväri tai -värit
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei/Esitä toiveet (esim: kotelossa saisi olla ikkuna; kotelossa saisi olla ledejä; kotelo saisi olla aggressiivisesti muotoiltu)
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: esim. hiljaisuudella ei ole paljoa väliä; koneen pitää olla hiirenhiljainen
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Kyllä/Ei
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Kyllä/Ei
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: DVD/Blu-Ray/En kumpaakaan
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Kyllä/Ei väliä
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen (mainitse tyypilliset pelit)/Editointi (mainitse tyypilliset editointiohjelmat)/Netti- ja multimediakäyttö (tavallinen koneen käyttö)
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei/Kyllä (mainitse mitkä kuuluvat ja mitkä eivät)
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: esim: Intel i5-4670K prosessori (mainitse tarkka malli komponentista)
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä:
     
  4. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Inteliltä ainoa järkevä kanta uutena on 1150. Amd:ltä sitten am3+ 8320/8350/8370.. Miten ite haluaakaan. Amd:ltä löytyy hinta/laatusuhteeltaan hyvä näyttis... Kaikki vähän riippuu kysyjän mielipiteistä ja mieltymyksistä. Mut tosiaan tuota älä laita tilaukseen vaan täytä tuo S11l1:n laittama kysely..
     
  5. Solttu

    Solttu Newbie

    Liittynyt:
    28.10.2014
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti?: 800e
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: Kyllä
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: Ei
    Ylikellotatko prosessoria?: Ehkä
    Kotelon koko:
    Atx
    Onko kotelon värillä väliä?: Zalman Z9 U3
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Zalman Z9 U3
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: Hiljaisuus aina plussaa
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Ei
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Ei
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: En kumpaakaan
    Haluatko koneeseen SSD:n?:
    Kyllä
    Koneen käyttötarkoitus: Perus pelaaminen Sitten nämä Wow/Bf/Cs ja elokuvien katseliminen
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei
    Mutta valmiiksi näyttönä löytyy Syncmaster P2470HD jos sitä tarvii johonkin.
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: DVD Asema
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä: Mieluusti intelin tekemä prossu.
     
    Viimeksi muokattu: 31.10.2014
  6. xbkrypt0n

    xbkrypt0n Active member

    Liittynyt:
    16.06.2010
    Viestejä:
    3,154
    Kiitokset:
    120
    Pisteet:
    73
    Ilmeisesti tarkoitit, että näyttö, ym. eivät kuulu budjettiin jos ne on jo sinulla(?). Muussa tapauksessa voi olla aika hiljaista, että jostain löytyy Samsungin Syncmaster P2470HD -näyttö tuohon pakettiin mukaan uutena.
     
  7. Solttu

    Solttu Newbie

    Liittynyt:
    28.10.2014
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Juu anteeksi siis nämä jo löytyvät...
     
  8. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Jimms

    [​IMG]

    DVD mäkeen joo. Koppa jostain muualta, vaikka Systemasta. Käyttis Win 7 vai 8?
     
  9. Solttu

    Solttu Newbie

    Liittynyt:
    28.10.2014
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Win 8 ja tuo dvd asema on turha... Voisko tuosta SDD kiintolevystä tinkiä pienempää kokoon? Luultavasti asennan vaan win8 siihen ja ehkä yhen pelin?
     
    Viimeksi muokattu: 31.10.2014
  10. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Ei tota pienempää kantsi hommata. Hinta ei laske paljoo mut kapasiteetti kyl.
     
  11. Solttu

    Solttu Newbie

    Liittynyt:
    28.10.2014
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ookkeeii en vaan löydä tota prossua enään?:D
     
  12. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
  13. Solttu

    Solttu Newbie

    Liittynyt:
    28.10.2014
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos... Vissiin joku sokea nykyään
     
  14. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    236
    Pisteet:
    123
    Ei tuota kauppaa selaamalla löydäkään, vaan linkki täytyy tietää. Noita Murotarjouksia kannattaa kärkkyä Jimmsin ketjussa Muron puolella. :)
     
  15. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Hämärää tämä välillä on, mutta sinun töllöösi sopisi paremmin http://www.jimms.fi/tuote/GV-N770OC-2GD-MR
    olis 50 kalliimpi ja heikommilla pelikupongeilla
    Onko tämä valmiina vai ostopäätös lukittuna http://www.systemastore.fi/product_info.php?cPath=1_21_549&products_id=90441 ?
    Vaihtoehtoja budjettiin http://www.systemastore.fi/product_info.php?products_id=112612
    ja http://www.systemastore.fi/product_info.php?products_id=122277
    jahttp://www.systemastore.fi/product_info.php?cPath=1_15_186&products_id=112069
    Tai paljon parempi olis jos kykenisit venymään vähän lisää niin saataisiin tuosta senior memperin pohjasta kone
     
  16. Solttu

    Solttu Newbie

    Liittynyt:
    28.10.2014
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Jimms. Systema.
    Tälläiseen kokoonpanoon sitten aattelin tehä yritin vähän pienentää tuota hintaa ja kattoa minulle sopivat osat.. Elikkä noilla varmaan pyöris wowiki varmaan ultra asetuksilla ja crysis esim myös? :)
    Ei tarvis olla niin huippu kone mite te yritätte mulle tehä =D En kumminkaan niin hirveen himopelaaja oo ku ei kerkiä edes pelata töitten takia hirveesti =D....

    Mitä ootte mieltä? Pitäis varmaan kaikki osat passata toisiinsa?
     
  17. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  18. Solttu

    Solttu Newbie

    Liittynyt:
    28.10.2014
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mikä tuossa näytiksessä on huonompaa? Mun mielestä tuo on kellotettu paremmin tosin tuossa radeonissa on 1gb enemmän muistia tai mitä lie?
     
  19. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,324
    Kiitokset:
    416
    Pisteet:
    143
    Huonompi hinta/tehosuhde, gtx660:llalle verrokkikortti olisi HD7850 (huonompi), tai R9 270/HD7870/r9 270X (parempia), R9 280:pin verrokkikortti taas on ennemmin GTX760 (Uudelleennimetty ja hieman piristetty GTX670)

    Unohtamatta:

    "Näytönohjaimen mukana toimitetaan myös Never Settle Space Edition / AMD Radeon GOLD Reward -latauskuponki jolla saat ladata vapaavalintaisesti 3 peliä mm. Sniper Elite 3, Thief yms...
    http://www.amd4u.com/radeonrewards/ "

    E: Eikä aina kellot merkkaa mitään... siellä on paljon muutakin kuin vain pelkät kellot...
     
  20. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,462
    Pisteet:
    223
    760 on uudelleennimetty 660ti. Piristyskin on kyseenalaista.
     
    Gereti kiitti tästä.
  21. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,324
    Kiitokset:
    416
    Pisteet:
    143
    Kappas, niimpäs näkyy, tämä siis nostaa R9 280:ppisen ostamisen kannattavuutta entisestään
     

Jaa tämä sivu