1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

nVidian päivitys.

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi BimSmoke 27.08.2014.

  1. BimSmoke

    BimSmoke Newbie

    Liittynyt:
    27.08.2014
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Jouduin palauttamaan tietokoneeni tehdasasetuksiin koska en jaksanut poistaa +200 turhaa ohjelmaa koneelta. Näytönohjain on Nvidia Geforce GTX650. Koitin asentaa Windowsin päivityksiä, joista 115 onnistui, 1 epäonnistui. Päivitys on siis tälläinen. (kuva)


    Olisiko joku niin nero että tietäisi tähän ratkaisun? mitaah.
     
  2.  
  3. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,177
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    58
    Päivitä suoraan nvidia experiencellä
     
  4. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,827
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    123
  5. BimSmoke

    BimSmoke Newbie

    Liittynyt:
    27.08.2014
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Noi ajurit ja experience löytyy. Oon reinstallannu näyttiksen ajurit 3kertaa, eikä auta. Ja experiencestä ei hajuukaa mistä helvetistä saisin WDDM- ajurit..
     
  6. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,827
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    123
  7. BimSmoke

    BimSmoke Newbie

    Liittynyt:
    27.08.2014
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Siis ongelma on toi että windows update ilmottaa että tällänen päivitys ladattavissa, ja koitan ladata sitä niin se epäonnistuu. + näytön tarkkuus ihan perseellään, ikäänkun ajureista ei olis tietoakaan. Kone on pöytäkone. Kokeilen tota juttu, Kuunmies
     
  8. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,827
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    123
    Tekeekö se sitte samaa jos lataat ne ajurit nvidian sivuilta suoraan? Ite en ainakaan lataa näyttiksen ajureita windows updatesta.
     
  9. Datanen

    Datanen Guest

    Liittynyt:
    21.09.2010
    Viestejä:
    5,322
    Kiitokset:
    68
    Pisteet:
    108
    Näytönohjaimen ajuri kannattaa aina asentaa sen valmistajan sivuilta. Windows update tarjoaa siitä usein ikivanhaa versiota.
     
  10. BimSmoke

    BimSmoke Newbie

    Liittynyt:
    27.08.2014
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    En ladannut ajureita Windows updatesta, vaan NVIDIAn sivuilta. Oon uninstallannutkin ajurit muutamaan otteeseen eikä mikään auta.... Ja se tekee ton aina kun koittaa ladata tota WDDM:ää
     
  11. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,827
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    123
    Ota täppä pois tosta wddm-jutusta. Ei niitä kaikkia päivityksiä ole tarvetta laittaa. Jos siltikin vielä sekoilee, niin täytyy nostaa tällä erää kädet pystyyn.
     
  12. BimSmoke

    BimSmoke Newbie

    Liittynyt:
    27.08.2014
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kuunmies mites mä saan sitte tän tarkkuuden kuntoo? Ikäänkun ajureita ei olis asennetukaan. Muuten jättäisinkin asian sikseen jos tarkkuus olisi OK, mutta ei ole
     
  13. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,827
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    123
    Onko koneesi pakettikone?
     
  14. BimSmoke

    BimSmoke Newbie

    Liittynyt:
    27.08.2014
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tavallaan, pakettikoneena sen ostin. Osia oon lisänny: Näyttis, poweri & RAM
     
  15. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,827
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    123
    Hmm... Onko tässä nyt sitten niin, että olet vaihdellut osia koneeseen ja tehnyt jonkun alkuperäisen järjestelmän palautuksen? Puhdas asennus olisi varmaan jo parempi vaihtoehto, mut kyllä ton nyt luulisi lähtevän pelaamaan kevyemmilläkin konsteilla.
     
  16. BimSmoke

    BimSmoke Newbie

    Liittynyt:
    27.08.2014
    Viestejä:
    11
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kyllä, n. 5kk sitten vaihdoin noi osat, ja kone toiminu normaalisti. pari viikkoa sitten kone alko heittää itteensä ranskankieliseks, + koneella ihan liikaa turhia ohjelmia mitä yksinkertasesti en jaksanut alkaa poistelee. Palautin koneen tehdasasetuksiin, asentelin päivitykset normaalisti, sit tulee toi. Ikäänkun ajureita ei olisikaan. Tarkkuus ihan anaalista
     
  17. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,827
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    123
    Kannattaisi ehkä tehdä ihan oikea uudelleenasennus. Jotain hämärää tossa on.
     

Jaa tämä sivu