1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Näyttö sammuu kone pysyy päällä

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Niklas70 22.10.2015.

  1. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Morjes!

    Alko eilen tänään semmonen vika että kun käytän konetta niin näytöt menettävät signaalin mutta kone jatkaa pyörimistä esim musiikki kuuluu taustalla. Mulla on siis kaksi näyttöä yks benq 144hz ja toinen joku random samsungin tv, toinen hdmillä ja toinen dvi johdolla kiinni. Kone pitää laittaa virtanapista pois ja kun käynnistää koneen se toimii noin 20 minuuttia, enemmän mitä kauemmin pitää konetta kiinni.

    Mistäähän voisi vika johtua, takuuta on jäljellä näyttiksessä ja tällä hetkellä ei ole testata uutta näyttistä. Specsit ovat sigussa, kiitos avusta näin etukäteen :).
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Ekana ota toinen näyttö pois ja kato tekeekö samaa.
     
  4. resseri

    resseri Member

    Liittynyt:
    25.11.2008
    Viestejä:
    38
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    18
    Moi ! Mulla oli samaa vikaa aikaisemmin tänä vuonna. Ratkaisin itse ongelman sillain että otin emolevystä muistit irti ja laitoin takaisin . En tiedä mitä tapahtui mutta toistaiseksi on auttanut ja ongelmat ovat pysyneet poissa. Koeilemisen arvoinen toimenpide .
     
  5. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Jooo pitääpä testata, tällä hetkellä ei ole ongelmaa mutta tapahtuu yleensä kun on ollut vähä kauemmin koneella :)
     
  6. micro2013

    micro2013 Active member

    Liittynyt:
    03.09.2012
    Viestejä:
    1,243
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    58
    Se toi Radeon tekee ihmeitä kun alkaa antaa merkkejä hajoamisesta.
     
  7. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Voiko muuten viedä huoltoon kun tekee vain satunnaisesti vai pitäisikö ilmetä ongelma kokoajan. Koska jos ne testaamalla testaa ni eihän se välttämättä parin tunnin aikana käy vaan sitten kun on ollut enemmän...
     
  8. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Kyl ne pyynnöstä pistää pyöriin jotain testiä useemmaks tunniks. Muistat vaan sanoo siitä asiasta vikakuvauksessa.
     
    Niklas70 kiitti tästä.
  9. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,109
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    Kunhan on kunnon huolto. Itsellä oli CD levy unohtunu asemaan, eikä kuulemma ollu edes vapaata pistorasiaa jotta 5 sekunnin ajan ois virtaa antanu että saisin levyn ulos ku kone oli jonossa huollossa. Onneks seki firma meni konkkaan myöhemmin.
     
    resseri kiitti tästä.
  10. micro2013

    micro2013 Active member

    Liittynyt:
    03.09.2012
    Viestejä:
    1,243
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    58
    siinä cd/dvd aseman etupaneelissa on pieni reikä,johon kun tökkää nuppineulalla niin se asema aukeaa.hiljaista tietoa..
     
    Niklas70 ja Whatta Heck kiittävät tästä.
  11. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,109
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    Paljon se hyödyttää kun firma ei tiedä mitä tarkoittaa asiakaspalvelu ?
    Vaikka piuhalla ois antanu virtaa, ni hommassa ois menny 30 sekuntia, joista suurin osa töpselin kiinnittämiseen. Se mun mylly oli nimittäin tiskin takana hyllyssä, mä näin sen koneen mutta "kaikki noi töpselit on niinku varattu, saat sit sen levyn ku tuut hakee konettas"

    Kun myyjää ei kiinnosta, niin myyjää ei kiinnosta.
     
    Niklas70 kiitti tästä.
  12. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Tullu kyllä huomattua sama joissain kaupoissa.

    Edit. Toivottavasti ei verkkiksessä. Kone kyllä on nyt toiminu tän ajan ilman ongelmia, joten mikäköhän ihme siihen tuli silloin viikoksi. Pitää katsoa jos ongelma ilmestyy uudestaan.
     
  13. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Tolla saattaa hajottaa aseman, et ei kantsi käyttää turhaan.
     
  14. micro2013

    micro2013 Active member

    Liittynyt:
    03.09.2012
    Viestejä:
    1,243
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    58
    ei se siitä hajoa,se aukko on sitä varten että sieltä saa levynsä ulos jos asema on niin rikki ettei kelkka aukea,nuppi neulalla työntää sisäään niin se avaa kelkan lukituksen.hp:n sivuilta toi ja toimii uusissakin asemissa,jos ette tienneet tota niin ei voi mitään. dvd asema. dvd asema.
     
  15. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Sanoin et asema VOI hajota jos tota käyttää. Tota kantsii käyttää vaan jos asemasta ei muuten levyä saa ulos. Virrat päälle ja asema auki parempi tapa jos onnistuu. Ellet missään oo nähny varotuksii asiasta, ei voi mitään.
     
  16. micro2013

    micro2013 Active member

    Liittynyt:
    03.09.2012
    Viestejä:
    1,243
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    58
    kerroppas että miksi se voi hajota jos kerran valmistajat ovat tuollaisen siihen tehneet? turvallinen tapa avata asema jos se on "jo RIKKI" ja johan minä aiemmin sanoin että tämä on siksi jos asemasi on hajonnut,onko se niin vaikea tajuta,sanoinko että tällä tavalla aseman voi avata aina??
     
  17. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Nyt on tullu uusi ongelma. Kaikki ohjelmat, pelit, teamspeak yms. tekee semmoista että jäätyy ja lakkaa toimimasta johonkin 20 sekuntiin. Voiskohan olla muisteissa ongelmaa? Voisko myös näyttöjen sammuminen johtua muistiongelmasta ?
     
  18. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,820
    Kiitokset:
    595
    Pisteet:
    123
    Testaamallahan se selviää. Ei muuta kun nyppimään muisteja irti.
     
  19. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,109
    Kiitokset:
    526
    Pisteet:
    173
    Ota kaikki muut muistikammat irti paitsi yks. Jos sama toistuu, testaa toisella kammalla. Toistuuko ongelmat silläkin ? Käy kaikki läpi jos sulla on enemmän kuin 2 kampaa.
     
  20. Niklas70

    Niklas70 Regular member

    Liittynyt:
    09.06.2013
    Viestejä:
    324
    Kiitokset:
    9
    Pisteet:
    28
    Muutaman kerran kun sammutti ni ongelma loppui. Ennenkin kyllä tapahtunu tätä, joten en sitte tiiä mikä voisi ongelma. Pitää testata tota muistikampojen pois ottamista kun seuraavaksi asia toistuu.
     
  21. micro2013

    micro2013 Active member

    Liittynyt:
    03.09.2012
    Viestejä:
    1,243
    Kiitokset:
    26
    Pisteet:
    58
    en tiedä että auttaako itse ongelmaan mutta onko tuttuja ohjelmia Ccleaner ja malvarebytes? ccleaner poistaa rekisteristä turhia ja viallisia rekisterimerkintöjä jotka voivat aiheuttaa ongelmia,malvarebytes poistaa haittaohjelmia.kannattaa kokeilla,ilmaisia ovat molemmat.
     

Jaa tämä sivu