1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Näyttöön ei tule kuvaa

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi wildchill 11.05.2017.

  1. wildchill

    wildchill Member

    Liittynyt:
    04.12.2005
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Auttakaa viisaammat.
    Kasasin uuden koneen osista.
    kone käynnistyy kyllä mutta kuvaa ei tule, eikä syty näppiksen ja hiirenkään valot.
    On kokeiltu erillisellä näytönohjaimella ja myös emon kautta, muistien paikkoja kokeiltu kaikkiin paikkoihin. Oma epäilys ,olisiko emolevy rikki heti kättelyssä?
     
  2.  
  3. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,542
    Kiitokset:
    344
    Pisteet:
    93
    Vaikeaa todella arvata, kun et kertonut kokoonpanoa laitteistolle.
    Tarkista nyt kuitenkin, että molemmat emon virtajohdot (8- ja 24-pin) ovat kiinni ja että muutkin johdot ovat kiinni.
     
    wildchill kiitti tästä.
  4. wildchill

    wildchill Member

    Liittynyt:
    04.12.2005
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
  5. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,547
    Kiitokset:
    329
    Pisteet:
    93
    Palaako emolevyssä mitään merkkivaloja.
    Vihreä = OK
    Punainen = Vikahälytys.

    Onko mahdollista vielä koittaa toisella virtalähteellä & Toisella näytöllä.
    Pitäiskö kone purkaa vielä osiin ja kasata uudelleen.
    Ei näppis eikä hiiri pelaa,niin oliskos sitten emo kyrvähtänyt. ( Huonoa tuuria :( )
     
    Viimeksi muokattu: 12.05.2017
  6. wildchill

    wildchill Member

    Liittynyt:
    04.12.2005
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Emossa ei ole muita kuin punaiset "tunnelmavalot".
    Pitää yrittää kaivaa jostain toinen virtalähde, kahdella näytöllä kokeiltu.
    Kone on purettu ja testattu ihan pöydällä.
    hiiri ja näppis testattu että pelaa toisessa koneessa.
     
  7. wildchill

    wildchill Member

    Liittynyt:
    04.12.2005
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Tällaisen keskustelun löysin samoilla oireilla.
    Minulla kuitenkin listoilla olevat muistit
    http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-3374902/asus-prime-b350.html
     
  8. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,649
    Kiitokset:
    529
    Pisteet:
    123
    Tolla prossulla ei emon liittimistä kuvaa voi tullakkaan... Kokeilitko vain yhdellä muistilla? Prossussa piikit suorassa?
     
  9. wildchill

    wildchill Member

    Liittynyt:
    04.12.2005
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Emo vaihdettu 370-pro malliin sama vika edelleen, piikit suorassa ja kaikki mahdolliset muisti variaatiot kokeiltu. Nyt huomasin,että kun jätin 8pinnisen emo-liittimen kytkemättä niin näytönohjaimen tuulettimet jäivät pyörimään muitten kanssa mitä ei aiemmin tapahtunut. Voisko viitata virtalähteeseen?
     
  10. WeppeGO

    WeppeGO Newbie

    Liittynyt:
    15.12.2016
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Itellä oli sama mutta vika oli se että powersupply oli niin vanha että kaikki johot ei menny kiinni joten ostin uude power supplyn ja ny toimii
     
  11. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,649
    Kiitokset:
    529
    Pisteet:
    123
    Toi poweri on kyllä erittäin laadukas, mutta voihan nekin tietty olla rikki. Paha sanoa varmaa testaamatta toisella osalla :(
     
  12. wildchill

    wildchill Member

    Liittynyt:
    04.12.2005
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Noh uudella virtalähteellä testattu aarrgh... ei vieläkään kuvaa.
     
  13. Kakikello

    Kakikello Active member

    Liittynyt:
    15.10.2007
    Viestejä:
    1,032
    Kiitokset:
    7
    Pisteet:
    68
    Muistikampojen vaihto voisi auttaa, itselläni oli joskus tuo sama ongelma ja muistit vaihtamalla korjaantui!
    Biosruutukaan ei vilahda näytössä?
     
  14. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,713
    Kiitokset:
    792
    Pisteet:
    173
    Tokihan prossukin voi olla viallinen. Äärimmäisen harvinaista mutta sekin mahdollisuus on.
     
  15. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,547
    Kiitokset:
    329
    Pisteet:
    93
    Viimeksi muokattu: 15.05.2017
    Whatta Heck kiitti tästä.
  16. wildchill

    wildchill Member

    Liittynyt:
    04.12.2005
    Viestejä:
    60
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Kuunmies ja Whatta Heck kiittävät tästä.
  17. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,547
    Kiitokset:
    329
    Pisteet:
    93
    Olihan jo aikakin.
    Kyllähän tollainen vituttaa,kun pientä oravaa,
    jolta on pähkinät pöllitty.

    Jep-jep.PNG
     
    wildchill kiitti tästä.

Jaa tämä sivu