1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Näytönohjaimen virta

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Akupeltonen 05.01.2017.

  1. Akupeltonen

    Akupeltonen Newbie

    Liittynyt:
    30.12.2016
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    moi, ostin vähän aikaa sitten MSI.in nvidia gtx 1050ti näytönohjaimen ja nyt ei ole tietoa kun näyttiksessä on ilmeisesti 6 ja 8 pinninen liitäntä täytyykö molempiin kytkeä virta vai riittääkö vain jompaankumpaan... Kiitokset vastauksista jo etukäteen.
     
  2.  
  3. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Akupeltonen kiitti tästä.
  4. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,461
    Kiitokset:
    310
    Pisteet:
    93
    Akupeltonen kiitti tästä.
  5. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Juu varmasti löytyy variaatioita. Toisaalta jos on yhdellä propelilla varustettu niin melko varmasti on myöskin yhdellä 6 - pinnisellä liitännällä.

    ot.
    @FiveBridges miksi perseitä pitää tervata? :rolleyes:
     
    Akupeltonen kiitti tästä.
  6. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,461
    Kiitokset:
    310
    Pisteet:
    93
    Jep,löytyy yhdellä ja kahdella propellilla olevia,eipä toi niin kauhea virtasyöppö ole,
    että pitäisi tuplavirtaskaa vaatia.:)
     
    Akupeltonen kiitti tästä.
  7. Akupeltonen

    Akupeltonen Newbie

    Liittynyt:
    30.12.2016
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tuo malli se on. En ole näyttistä vielä saanut mutta netin mukaan tuolta sivulta katsoin niin siellä pitäisi olla 6 ja 8 pinninen. Mutta senhän pitäisi ottaa emosta virta... Ajattelin Lisävirrakksi että varmasti riittää... Eli Ei tarvitsee laittaa molmpiin vaan riittää että laittaa toisen?
     
  8. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    @Akupeltonen

    Nyt pikku paussi tuumailuun.

    Kaikki laitteet mitä masiinassa on saavat virtansa sananmukaisesti virtalähteestä eli powerista. Emolla on omat liitännät 24 & 8 - pinniset, mahdollinen dvd, kiintolevyt sekä näytönohjain myös powerista. Toki näytönohjain ottaa emon pci-e paikastansa tarvitsemansa virran sekä sananmukaisesti lisävirtaliitin antaa loput höyryt. Virtalähteen kaapelit ovat yleensä merkittyjä niin tietää mihin mikäkin liitin kuuluu.

    muoks.
    Kun näytönohjain saapuu niin kysäise vielä täällä mikäli siinä on jotain epäselvää kytkennän suhteen. :)
     
    Viimeksi muokattu: 06.01.2017
  9. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,314
    Kiitokset:
    277
    Pisteet:
    93
    Linkin tietojen mukaan lisävirta on: Power connectors 6-pin x 1, suoraan lainattu Specifications tiedoista, jonka jokainen voi linkistä tarkistaa.
    Vai onko kyse sittenkin jostain toisesta mallista?
    Kyllä toimiakseen yleensä vaatii joka pistokkeen kytkemään, mutta tätä ongelmaa tuossa yhdellä pistokkeella ei pitäisi olla.
     
  10. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,479
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    Uskoisin muuten, että toi on lisävirtaliittimellisissä näyttiksissä oikeastaan toisinpäin. Eli jerkku otetaan pci-e tai molex kaapelista ja loppurippeet emon väylästä? Jostain muistelisin näin lukeneeni. :)
     
    Akupeltonen kiitti tästä.
  11. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Jos kortissa on 2-ropelia joista toisen kehä on punainen , niin siihen tulee 1 ( yksi ) 6-pin lisävirta
    Jos kortti on kaksiropelinen mustavalkoinen niin siinä ei ole lisävirtaa samoin kuin niissä 1-ropelin malleissa

    Jos aloittaja on katellut 1060 sarjan kuvia , niin sieltä löytyy 2 -lisävirta piuhan laitteita
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Juu, muotoilin päin kettua tuon juttuni. Emohan antaa vain pienen osan tarvittavasta virtamäärästä.

    Aloituspostaaja ilmeisesti vieläkin odottelee näyttistään saapuvaksi. Jos käyttäisin ketjua sillä aikaa hyväkseni ja pikaisesti kysyisin että tulisikohan mitään boostia kun omassa pikkumasiinassa on apu A10 7850K jossa integroitu näyttis. Hyllyllä makoilee joutilaana R9 270 lappu. Missä "tehoissa" nuo pyörivät? Kannattaako asentaa? Kiitos mikäli jollakin on käryä asiasta.

    En halua sekoittaa enempää, odotellaan mitä ap tuumailee oman asiansa kanssa.
     
  13. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,479
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    Eiköhän toi R9 270 ole roima parannus tehoihin, eiks toi integroitu vastaa jotain R7 250 - R7 240 tasoa...
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  14. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Juu, eihän tuolla kuuhun mennä... heh. Ompahan optiona jos tuikkaisi paikoilleen.
     
  15. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Laskentateho ( GFLOPS ) tuplaantuu kuten väyläkin , kellot nousee parijapuolsataa MHz
    Eiköhän tuolla saa 20-30% ilmaista vauhtia
    Parempihan kortti on koneessa ( jos kerran on kone ) kuin hyllyssä pölyä keräämässä, ja vaikka toi vaatiikin lisävirran niin ei se kuitenkaan vedä seinätöpseliä tyhjäksi
     
    Whatta Heck kiitti tästä.

Jaa tämä sivu