1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Näytön kuva

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi pelikonepoika 08.01.2015.

  1. pelikonepoika

    pelikonepoika Newbie

    Liittynyt:
    08.01.2015
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Elikkä iskin koneen kii ja kuva ei tuu koko näytölle. Näyttö on 24 tuumane ja asennettu windows 8.1. Resoluutiot maksimilla mutta kummiskin näytön reunasta noin 2cm on vain mustaa. Olisiko teillä mitään ideoita miten saisin kuvan koko näytölle? kiitos jo etukäteen.
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Onko näytönohjaimen ajuri asennettu?
     
  4. pelikonepoika

    pelikonepoika Newbie

    Liittynyt:
    08.01.2015
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Jaaha :D. Emminä noista koneista paljoo mitää tiiä. Siis kone on uusi.
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Valmiskone (pakettikone), itsekoottu tai tilattu koottuna?
    Onko käyttöjärjestelmä nyt asennettu?

    Nämä kysymykset eivät sinua auta, mutta tarvitaan lisätietoja laitteesta, jotta voidaan päätellä ongelman aiheuttaja.
     
    Viimeksi muokattu: 08.01.2015
  6. pelikonepoika

    pelikonepoika Newbie

    Liittynyt:
    08.01.2015
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Siis se on tilattu ja koottu kaupassa.
     
  7. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Tilattu siis koottuna, sitten osaluettelo olisi tarpeen, ainakin näytönohjaimen, prosessorin ja emolevyn tiedot.
    Onko käyttöjärjestelmä asennettu kokoamispaikassa vai itse?
    Kuuluiko ajurien asennus mukaan?
    Kerro varmuudeksi, onko koneella joku nimi.

    Tietoja tarvitaan lisää...
     
  8. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    3,650
    Kiitokset:
    75
    Pisteet:
    78
    Villi veikkaus, vaihda kaapeli vga:sta joko dvi:hin tai hdmi:iin.
     
  9. pelikonepoika

    pelikonepoika Newbie

    Liittynyt:
    08.01.2015
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Käytän hdmi:tä
     
  10. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Löytyykö vastausta noihin kysymyksiini? viesti #6
     
  11. pelikonepoika

    pelikonepoika Newbie

    Liittynyt:
    08.01.2015
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Näytönohjain: asus radeon r9 280-DC2t-3GD5 3GB GDDR5, prosessori: amd fx-6300 6-core 3.5GHZ 14MB AM3+, emolevy: ASUS M5A97 AM3+ AMD 970 DDR3. Asennettu kaikki kokoamispaikassa ja kone pitäisi olla käyttövalmis heti.
     
  12. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Katso laitehallinnasta, mikä ajuri on näytönohjaimella käytössä.
    Tietokone -> hiiren oikea nappi "hallitse" -> Laitehallinta -> Näyttösovittimet
     
  13. pelikonepoika

    pelikonepoika Newbie

    Liittynyt:
    08.01.2015
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Onko se tuo näyttösovittimet? Ei lue mitään ajuria.
     
  14. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    3,650
    Kiitokset:
    75
    Pisteet:
    78
    Tarkasta myös catalyst control centeristä että overscan on 0%.

    Edit: Jos kyseistä softaa ei löydy, ajuri tosiaan puuttuu.
     
  15. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Koneen mukana tulivat todennäköisesti emon ja näytönohjaimen ajurilevykkeet. Näytönohjaimen ajuri pitäisi sieltä asentaa.

    edit: herää kysymys, onko ajureita yleensä asennettu koneellesi.
     
  16. pelikonepoika

    pelikonepoika Newbie

    Liittynyt:
    08.01.2015
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Juuh sillä autto! Nyt on melkein koko näytöllä ehkä joku 2mm mustaa vain mutta paljon parempi kuin ennen. Kiitos sinulle!
     
  17. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Katso vielä laitehallinnasta, onko siellä keltaisia kolmioita millään laitteella näkyvissä. Jos on, niin se tarkoittaa ajurin puuttumista.
     
  18. pelikonepoika

    pelikonepoika Newbie

    Liittynyt:
    08.01.2015
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ööm tota ei ole mittään keltaista kolmioo
     
  19. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    No, se on merkki siitä, että ajurit löytyy joka laitteelle, hyvä niin.
     
  20. pelikonepoika

    pelikonepoika Newbie

    Liittynyt:
    08.01.2015
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kysyisin vielä perään voiko siinä olla mitään syytä miksi kone lataa hieman hitaasti pelejä?
     
  21. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Voisit hieman monipuolisemmin antaa taas infoa tästä uudesta asiasta.
    Mikä on yhteysnopeutesi, tilattu?
    Mikä on hieman hitaasti?
    Mikä se normaalisti on?
    Mikä on yhteystyyppisi?
    Onko kyse latauksesta netistä vai käynnistyksestä kovalevyltä?

    On mahdollista yrittää vastata jos kysyjä antaa asiasta riittävää taustatietoa, koska kristallipallokaan ei aina näytä oikein noita asiaoita.
     

Jaa tämä sivu