1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

MUN VGA PIUHA EI TOIMI!

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi XFLAMEGAMING 01.11.2016.

  1. XFLAMEGAMING

    XFLAMEGAMING Newbie

    Liittynyt:
    07.01.2016
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Joo eli mulla on tos tommonen vanha näyttö joka ei toimi vaikka yhistän sen mun emo levyyn "Asus B85M-G" näyttössä ei näy mitään ja siin lukee no singnal.
    mun kaverilla on semmonen DVI adpteri joka yhistää sen siihen koneeseen ja se toimii mut pitääkö munkin sit ostaa semmonen.

    Olis tosi kiva jos joku tietäis mitä pitää tehä koska haluaisin mun toisen näytön toimimaan :(
     
  2.  
  3. esaja67

    esaja67 Regular member

    Liittynyt:
    27.04.2014
    Viestejä:
    120
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    28
    1. Emolevyn ajurit asennettu?
    2. Vain integroitu emon näytönohjain?
    3. Asetuksista käytössä kaikki kytketyt näytöt?
    Pikanäppäin win+p.
     
  4. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,499
    Kiitokset:
    747
    Pisteet:
    173
    Onko näytön asetuksissa mikä sisääntulo on valittuna? Adapterit ei maltaita maksa jos se siitä on kiinni.

    Onko koneessa erillistä näytönohjainta?
     
  5. XFLAMEGAMING

    XFLAMEGAMING Newbie

    Liittynyt:
    07.01.2016
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mistä me ne ajurit lataan ja toi win+p valihen sen tupla screenin mut se ei valihe sitä ja se näyttö on tosi vanha sit
     
  6. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    236
    Pisteet:
    123
    Emo- tai näyttisvalmistajan sivuilta riippuen mikä näyttis on käytössä. Kerro se, niin päästään rutkasti eteenpäin.
    E: Ja se näyttö siis varmasti toimii, se on kokeiltu toisella koneella? Vika ei siis voi olla siinä?
     
  7. XFLAMEGAMING

    XFLAMEGAMING Newbie

    Liittynyt:
    07.01.2016
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Joo näyttö toimii toisella koneella ja mun näytön ohjain on asus gtx 950 oc .
     
  8. esaja67

    esaja67 Regular member

    Liittynyt:
    27.04.2014
    Viestejä:
    120
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    28
    Onko näytönkaapelit kytketty näytönohjaimeen eikä emolevyyn?
    Edit: Onko näyttiksessä edes vga-porttia, jos ei nii sit tarvii adapterin.
     
  9. XFLAMEGAMING

    XFLAMEGAMING Newbie

    Liittynyt:
    07.01.2016
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    se on kytketty emo levyyn kun mun näyttiksessä ei oo vga paikaa siin on DVI ja Hdmi ja näytössä on pelkästään vga portti
     
  10. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    236
    Pisteet:
    123
    Siinä se vika. Kytke erilliseen näyttikseen, emon näyttis ei toimi samaan aikaan erillisen kanssa.
     
  11. XFLAMEGAMING

    XFLAMEGAMING Newbie

    Liittynyt:
    07.01.2016
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    okokok
     
  12. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Mitkä liitännät niistä näytöistä löytyy btw, ja millä piuhoilla ne on kiinni ? Mainitsit että saat myös toisen näytön toimimaan, eli kahta näyttöä haet ?
     

Jaa tämä sivu