1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Mitä päivittäisin koneeseeni?

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Jooman1 30.11.2016.

  1. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Että tarviis lisää tehoa koneeseen niin minkä osan lähtisin päivittämään?

    Nykyiset osat:
    Prosessori Amd Fx-4300
    Näytönohjain Xfx Radeon R7 370
    Emolevy Gigabyte-GA-970A-UD3P
    Virtalähde XFX 430W TS
    Prosessorin tuuletin Xilence A402

    Siinäpä varmaan kaikki tarvittavat tiedot
     
  2.  
  3. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,486
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Kerro mitä varten tarvitset lisää jerkkua, tehoa. Mikä tökkii tällä hetkellä?

    Mikäli tiedämme vaatimukset esim. pelien suhteen niin kerromme vaatimuksista raudan suhteen. Noilla pelailee vissiinkin kevyitä pelejä ok.

    Nälkä kasvaa syödessä, sanotaan. Ja ei, ei mopolla moottoritielle.

    Raskaampaan käyttöön menisi kokolailla setti uusiksi ja tällöin kysellään budjetin perään...

    Ok emo wanhalle kannalle. FX 8320 voisi olla hmm ja kelloja niskaan. Kokonaisuus kuitenkin ratkaisee.
     
  4. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    No pelikäyttöön ja budjetti vois olla max 250€ Jos nyt vaan yhtä osaa päivittäs tai kahta jos prossu ja sen tuuletin.

    Ja muita osia vähän myöhemmin ja joo tiedän että kaikkihan tuossa pitäs päivittää...
     
  5. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,486
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Lainaan itseäni...
    Jotkut pelit ovat prosessoripainotteisia (csgo yms). Tulisi olla sopiva kompromissi kun budjettikin on aikas pieni ainakin tällä hetkellä.
     
  6. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    No cs go pyörii hyvin huonommallakin koneella mutta Gta v:hen olisi kiva parempaa fps::ää ja muihin raskaampiin peleihin
     
  7. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,486
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    Prossu ja näyttis uusiksi. Budjetti keikahtaa nurin... :(
     
  8. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    No olisko se prossu nyt ekana uusiks kun tuo Fx 4300 taitaa olla huonoin AM3+ kannan prossu ja myöhemmin näyttis
     
  9. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
  10. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,324
    Kiitokset:
    416
    Pisteet:
    143
    Pääasiassa: joo,
    Prossucoolerj ja prossu tuohon nyt ekana ehkä uusiksi laittamaan, FX8320:stä katselemaan ja sille jotain keskiluokan cooleria riippuen paljonko tahtoo hassata rahaa siihen, kellottaako, sekä että miten hyvin mahtuu koteloon
     
  11. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
  12. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,324
    Kiitokset:
    416
    Pisteet:
    143
  13. Persjalka

    Persjalka Active member

    Liittynyt:
    07.06.2011
    Viestejä:
    1,614
    Kiitokset:
    345
    Pisteet:
    93
    Eikö ihan sama ostaa 8300 versio tuosta prossusta ja säästää kymppejä?,käsittääkseni kellottuu ihan samalla tavalla.Säästyneet kympit sitten sijoittaa vähän järeämpään kiukaan viilentimeen.
    Edit.tai sitten siihen uuteen näytönohjaimeen.
     
  14. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Ok no varmaan sitten ostan sen.

    Ei taida olla juurikaa tehoeroa fx 8300 ja 8350 välillä?
     
  15. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,791
    Kiitokset:
    2,446
    Pisteet:
    223
    On noissa jonkin verran eroa jos vakiokelloilla ajelee. Tosin fx-8300 vakiokelloilla on vähän hassu ajatus.
     
  16. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Ok

    No enpä osaa prosessoria kellottaa. Onko netissä jotain ohjeita tai teillä neuvoja?

    Muistaakseni kun Biosista katsoin niin en löytänyt mitään kohtaa mistä olisi voinut säätää kellotaajuuksia.
     
  17. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Kyllä sieltä räplättävää läytyy , mutta voisit tutustua http://www.techspot.com/downloads/4645-amd-overdrive.html
    Ja katella YouTubesta How To Do videoita
     

Jaa tämä sivu