1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Mindfactoryn tilausta ei pysty tekemään.

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi RatCon 05.08.2017.

  1. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Pääsen kassalle asti, mutta kun pitäs pistää rasti ruutuun UPS kuljetus, ei se anna laittaa sitä. Valittaa ettei toimitukset ulkomaille ole tällä hetkellä mahdollisisa, kellään muulla käyny tätä?

    sit.
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,828
    Kiitokset:
    2,457
    Pisteet:
    223
  4. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Voi perse!
    No siis, mites tää mailboxde toimii? Eli teen eka tilauksen mindfactorystä ja nuo noutaa vai... Saisko tälle tarkat ohjeet etten sössi itse mitään (kuten tapana usein on)
     
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,828
    Kiitokset:
    2,457
    Pisteet:
    223
    Se menee jotenkin niin että hommaat tuon mailboxden avulla saksalaisen osoitteen ja tilaat Mindfactorystä siihen. He sitten lähettävät paketin sulle.
     
  6. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Ihmetytti vaan, kun kaikki muuttuukin tsekiksi rekisteröinnissä, vai mikä tuo cz pääte onkaan.

    @wwallu Ja mitäs tohon laitetaa?


    site.
     
    Viimeksi muokattu: 05.08.2017
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,828
    Kiitokset:
    2,457
    Pisteet:
    223
    Ei mitään käsitystä. Mistäkähän tuo Tsekin tempaisi?
     
  8. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Siinä sun etusivullas on linkki rekisteröitymiseen, näyttää jo linkissä cz päätteen. Eli taas umpikuja, ei näistä tiedä mitä hemmettiä pitäs valita, budjetti ei todellakaan riitä suomesta tilaamiseen eikä saksalaiset toimita suomeen. Hardwaresandia ei vissiin enää ole, joten taas vaihteeks mun tuurilla kaikki päin vittua.

    Ja kone pitäs saada kahdessa viikossa kasaan. Huoh.. Tää turhautuminen <.<
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,828
    Kiitokset:
    2,457
    Pisteet:
    223
    Mulla meni rekisteröinti oikein kun kokeilin. Tsekki oli maalistalla ensimmäisenä joten ehkä onnistuit jotenkin tumpeloimaan sen kanssa.

    Ota pois tuo hölmö kääntäjä niin on paljon ymmärrettävämpää tekstiä.
     
  10. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Mitä pistit niistä vaihtoehdoista?
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,828
    Kiitokset:
    2,457
    Pisteet:
    223
    Mulle tuli vain kolme vaihtoehtoa. Niistä ensimmäinen account for shipping to the eu (private person).
     
  12. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    nain.
    Ensimmäinen on tsekkiin ja slovakiaa, toi paska tarjoaa heti kättelyssä tsekkiä ilman mitään mahdollisuutta. Ei tosta saa mitään selvää ilman kääntäjää, eikä toi paska anna vaihtoehtoja vaihtaa maata/kieltä tai jotain. Jo siinä etusivun linkissä pääte on cz joten ei kai se nyt ole ihme että tsekkiä tulee. Ei mulla ole mitään EU private person vaihtoehtoa.

    tse.
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,828
    Kiitokset:
    2,457
    Pisteet:
    223
    Siis tuollainen rekisteröintisivu oikean yläreunan register for free -painikkeesta:

    upload_2017-8-5_16-32-12.
     
  14. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    On on se kiva et joillain toimii, antaa olla kun ei toimi ni ei toimi. Tsekkiä ja aivan eri vaihtoehdot. Ottaa vaan järkyttävästi kaaliin ja V-käyrä nousee kun just sillon kun ois kiire, jumalattoman tärkee keissi niin kaikki kusee silmään...
     
  15. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,828
    Kiitokset:
    2,457
    Pisteet:
    223
    Napsauta tuota register for free painiketta:

    upload_2017-8-5_16-36-12.
     
  16. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    5,971
    Kiitokset:
    517
    Pisteet:
    173
    Jos painan jompaa kumpaa Register for free -painiketta, pääsen englannin kieliselle rekisteröintisivulle, mutta jos klikkaan setting up -linkkiä kohdassa 1, se vie tuolle tsekin kieliselle sivulla. (Palvelun perustaja ja ylläpitäjähän on tsekki ja palvelun tarkoitus oli alun perin palvella itäeurooppalaisia.)
     
  17. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Nyt kolmen savukkeen sekä rikkinäisen lasipurkin jälkeen (se tuli tielle) sain tehtyä tuon mailboxin. Jee, eli nyt mulla on poste restante tyylinen postiosote (kai?).

    Seuraava pulma:
    You can have your shipments sent to this address. Please cite Mailboxde.com GmbH always in the first or second line - Deutsche Post often requires this form (you can use an address additional / Adresszusatz too). If there is a possibility to split the street into 2 lines, write your name and ID in the first line and the real street in the second line.

    Noniin, mindfactoryn tilauskaavake näyttää tältä:

    kaa.

    Eli mihin kohtaan tuo GmbH kandee survoa?
    Tämän lisäksi, osoitteessa on 5 numeroinen ID, sekin kai pitäs saada?

    Eli se osoitteeni on tämäntyylisessä muodossa:
    Mailboxde.com GmbH
    Tampio Tilaaja, ID XXXXX
    Äussere Weberstr. 57
    02763 Zittau, GERMANY
     
  18. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    5,971
    Kiitokset:
    517
    Pisteet:
    173
    Zittau ja Germany pitäisi kai olla eri riveillä ja katuosoitteista vain toinen, riippuen ID:stäsi (luulen)

    Warehouse A (for customers with ID < 20000):
    Dresdner Str. 9, 02763 Zittau, Germany

    Warehouse B (for customers with ID > 20000):
    Äussere Weberstr. 57, 02763 Zittau, Germany

    upload_2017-8-5_17-33-44.
     
  19. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Tossa on deutschland ihan omalla rivillää, samoin Zittau menee omalleen.
    Edelleen, mihin mä tungen Mailboxde.com GmbH sekä sen ID:n?
     
  20. FiveBridges

    FiveBridges Active member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    1,466
    Kiitokset:
    312
    Pisteet:
    93
  21. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    Hardwaresand ois yks, vissiin kiinni kun ei vanhat sivut aukee enää.
     

Jaa tämä sivu