1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu Koneen päivityksen jälkeinen ongelma

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Computerbuild 25.06.2015.

  1. Computerbuild

    Computerbuild Member

    Liittynyt:
    28.08.2014
    Viestejä:
    33
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Hei!
    Kaverin kone vaihdettiin uuteen koppaan ja laitettiin uusi näyttis, sekä prossucooleri. Päivitettiin myös bios uusimpaan versioon ja unlockattiin core, joka toi L3 välimuistia 2 MB lisää. Päivitimme myös näytönohjaimeen uudet ajurit. Tämän jälkeen kone on mennyt blue screeniin toistuvasti kun se rasittuu hieman.. Lämmöt eivät kuitenkaan nouse.

    Olemme palauttaneet biosin unlock coren asentoon jossa se oli, koska epäilin että vika on siinä. Kuitenkin edelleen jumittuu, joten seuraavaksi päivitimme näytönohjaimen ajurit, koska yhdessä näistä bluescreeneistä luki "directX error" ja kun tarkistimme uusia ajureita oli saatavilla. Näytönohjain oli noin viikon vanhassa kopassa vanhassa setupissa testikäytössä ja toimi hyvin.. Missä vika mahtaa olla onko ehdotuksia miksi yleensä koneet tekevät näin?

    Osat: R9 270X näyttis, amd phenom II x4 810 prosessori 3.12Ghz kelloilla ollut jo vuosia ennen päivitystä. Prossucooleriksi cooler master 212 evo, Poweri 650W chieftec, emolevy MSI 770T-C45 biosilla 8.3->8.7 ja perus 800mhz ddr2 6GB ramit.
    Kiitos!
     
  2.  
  3. verovanki

    verovanki Regular member

    Liittynyt:
    15.08.2007
    Viestejä:
    594
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    Dxdiag kannattaa ajaa,siinä pitäisi näkyä jos ongelmaa WHQL ajureiden allekirjoituksien yms. kanssa.
     
  4. teutul

    teutul Regular member

    Liittynyt:
    23.01.2010
    Viestejä:
    147
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    28
    Voisit myös koittaa auttaisko Cmos;ssin tyhjennys. Virta pois koneesta ja virtalähteestä. Virtajohto pois seinästä. Kotelo auki. Poista cmos patteri emolevystä ja laita muutaman minuutin kuluttua takaisin. Tämä siksi koska jotenkin nuilla ytimien avautumisilla on joskus tapana jäädä kummittelemaan tuonne biosin puolelle. Todennäköisesti lisä coret eivät ole toimineet vakaasti.
     
  5. Computerbuild

    Computerbuild Member

    Liittynyt:
    28.08.2014
    Viestejä:
    33
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Tarkistin asian, siellä ei ollut ongelmia.

    Kokeilemme tätä seuraavaksi.
     
  6. verovanki

    verovanki Regular member

    Liittynyt:
    15.08.2007
    Viestejä:
    594
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    Mikä käyttis koneessa?
     
  7. Computerbuild

    Computerbuild Member

    Liittynyt:
    28.08.2014
    Viestejä:
    33
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Käyttiksenä on Windows 7 Home Premium 64bit.

    EDIT: bios on nyt nollattu patterin irroituksella, ainakaan tähänmennessä ei ole kaatunut
     
    Viimeksi muokattu: 26.06.2015

Jaa tämä sivu