1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu Kone underperformaa?

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi jonttubro 04.10.2014.

  1. jonttubro

    jonttubro Regular member

    Liittynyt:
    03.01.2009
    Viestejä:
    176
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Niin alle vuos sitte kasattu kone ja alkuu mun mielestä toimi paremmi ku nykyää. Tein jonku benchmark testin ja tässä tulokset: http://gyazo.com/7c530e7fdf1ce5cfacafa86431fa6dd9

    Näkyy siinä myös koneen specsit. FPS csgo on maksimissaa 100 ja tökkii usein (fps droppailee) Parempaa fps tulee kyllä huonommallaki setupilla.

    En nyt tiiä mistä vois johtua koneen oon putsannu joku viikko sitte viimeeks ja winukka asennettu ehkä kuukausi sitte uuestaa.
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Passmark ihan turha. Poweri?
     
  4. jonttubro

    jonttubro Regular member

    Liittynyt:
    03.01.2009
    Viestejä:
    176
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  5. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Vuoden vanha kone jossa noin vanha poweri? Yks mahdollisuus olis hiipunu poweri. Ei syötä tarpeeks tehoo ja näyttis laskee nopeutta. Pistä peli käyntiin (ala pelaan) ja ennen sitä taustalle joku loggaava näyttiksen virittelysofta (MSI Afterburner?).

    Sit kattelet logista tai käppyrästä laskeeko näyttiksen kellot kesken pelaamisen.
     
  6. jonttubro

    jonttubro Regular member

    Liittynyt:
    03.01.2009
    Viestejä:
    176
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Joo pitää kokeilla, tosiaa sitä poweria ei päivitetty muitten osien mukana se on jo9 vähä vanhempi.
     
  7. jonttubro

    jonttubro Regular member

    Liittynyt:
    03.01.2009
    Viestejä:
    176
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  8. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,324
    Kiitokset:
    416
    Pisteet:
    143
    Lämmöt, kortti throtlaa ja laskee kelloja=tehot putoaa
     
  9. jonttubro

    jonttubro Regular member

    Liittynyt:
    03.01.2009
    Viestejä:
    176
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Lämmöt 45C luokkaa ku peli pyörii onko siis liia korkeella?
     
  10. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Mitkä lämmöt?

    Ellei lämmöt, nii poweri. Näyttäiskö Speedfan GPU Tempin? Coretemp kertoo CPU tempin.
     
  11. jonttubro

    jonttubro Regular member

    Liittynyt:
    03.01.2009
    Viestejä:
    176
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Nii tuo msi Afterburner näyttää gpu tempit ja näkyy 45C siellä, pitää miettiä mite sais ton powerin kunnon selville..
     
  12. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Ei oikein muulla ku vaihtamalla powerin. Voi olla muussaki vika mut siihen toi lähinnä viittais. Ellei näyttiksessä oo muuta vikaa ku lämmöt.
     
  13. jonttubro

    jonttubro Regular member

    Liittynyt:
    03.01.2009
    Viestejä:
    176
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Aloin miettimää tossa kun afterburnerissa näkyy noi kortin kellot nii tuo core clockki on aika minimissää: http://gyazo.com/728847bf231cf4ea201eae14e57b0ca1
    Voisko ongelma tulla tästä?
     
  14. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Tossa on +0, eli pitää vakiona.
     
  15. jonttubro

    jonttubro Regular member

    Liittynyt:
    03.01.2009
    Viestejä:
    176
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  16. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Näyttäis kellot laskevan vaan sillonku GPU kuormituski tippuu. Eli taitaa toi puoli olla kunnossa sittenki.

    Mites prossun lämmöt?
     
  17. jonttubro

    jonttubro Regular member

    Liittynyt:
    03.01.2009
    Viestejä:
    176
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Viimeksi muokattu: 05.10.2014
  18. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Kyl noi näyttikset osaa throttlata jos virta ei riitä.

    Millanne on se "huonompi" kone jolla tulee parempi FPS?
     
  19. jonttubro

    jonttubro Regular member

    Liittynyt:
    03.01.2009
    Viestejä:
    176
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Intel i5 2500k 3,4GHz
    8GB DDR3
    Nvidia gtx 560ti

    Tossa yks setti, parempi prossu ja vähän huonompi näyttis. Stable 300-400 fps ilman droppeja csgo ja League of legendsissä sen 200fps ku itellä nyt just sen 100.. Ongelmaaha ei ois jos se pysyis siinä sadassa mutta ku se droppailee ja peli muuttuu tökkiväks.
     
  20. S11l1

    S11l1 Active member

    Liittynyt:
    11.09.2013
    Viestejä:
    705
    Kiitokset:
    111
    Pisteet:
    53
    Minkäslainen näyttö sulta löytyy? Meinasin vain sitä että onko aivan turhaa edes yrittää saada yli 60fps. Eli Suomeksi, kokeile laittaa VSync päälle ja pelata sitten. Itse pelaan Dota2 sekä GO:ta VSync päällä ja itse en ainakaan sitä koe ongelmaksi.

    Kun googlailin FX-6300 LoL FPS drop ja FX-6300 CS:GO FPS drop niin aika paljon löytyy vastaanvanlaisia ongelmia. Niin tuli vain mieleeni että olisiko näistä peleistä kierrossa nyt jokin sellainen patchi että vaatii prossun yhdeltä ytimeltä enemmän kuin ennen. Eli toisinsanoen AMD:n yhden ytimen suorituskyky hyytyisi isoissa team fighteissa, molemmat pelit kun ovat hyvinkin prossu painotteisia.

    Ja tästä jälkimmäisestä kommentista on turha nyt aloittaa tätä AMD vs Intel vääntöä, tässä yritetään vain auttaa jonttuveljeä enkä fanita kummankaan leirin tuotteita!
     
  21. jonttubro

    jonttubro Regular member

    Liittynyt:
    03.01.2009
    Viestejä:
    176
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Näyttö on perus 60hz samsungin joku ja vsync päällä ei auta koska ne dropit jatkuu silti.

    Oon kyllä tiedostanu tän että amd on aika ripulia ja virheosto pelikoneesee mut ei nyt oo varaa intelli setupille päivitellä. Jään oottelemaa seuraavaa patchia ja kattelen sitte :)

    Tän käyttäjän luodessa olen ollut 11-12 vuotias no hate siili pls ;D

    Tein heaven benchmarkin muute ja joku amd 2 ydin prossulla ja gtx 440 saanu paremmat resultit. Vedin sen sivun pohjat niissä tuloksissa ja se oli 590.
     

Jaa tämä sivu