1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kone ei käynnisty ok

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi jukkis72 27.04.2016.

  1. jukkis72

    jukkis72 Newbie

    Liittynyt:
    30.01.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Löytyiskö apuja?Uusi kone käynnistyy kyllä muttei anna singnaalia näytölle(ei emon lähdöistä eikä näytönohjaimesta)
    Puhaltimet pyörii,dvd asema aukeaa,emolla palaa ledit yms.
    Itse kasattu paketti,asus h170 emo,gigabyte radeon r9 näyttis.
     
  2.  
  3. Boss93

    Boss93 Regular member

    Liittynyt:
    28.09.2011
    Viestejä:
    972
    Kiitokset:
    33
    Pisteet:
    38
    Varmista, että mahdollinen näytönohjaimen lisävirtajohto on kiinni ja yritä resetoida bios käyttämällä joko emolevyltä löytyvää jumpperia tai ottamalla emolevyn paristo minuutiksi pois paikoiltaan koneen virtajohdon ollessa irroitettuna.
     
  4. jukkis72

    jukkis72 Newbie

    Liittynyt:
    30.01.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mites eikös tuohon näytönohjaimeen kuulu syttyä jotkin valot sivulle?
    Aattelin vaan kun tuli hardwariumista avattuna pakettina toi kortti.......
     
  5. pateboe

    pateboe Regular member

    Liittynyt:
    14.06.2008
    Viestejä:
    399
    Kiitokset:
    15
    Pisteet:
    28
    Poista näytönohjain ja kokeille integroidulla?
     
  6. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Syttyykö näyttöön =monitori mitään elämää kun kytket sen sähköverkkoon ?
    Aukeeko Menu

    Onko näytönohjaimen ja itse näytön välissä joku kaapeli ?
     
  7. jukkis72

    jukkis72 Newbie

    Liittynyt:
    30.01.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Löyty ihan pikku asennus kupru.Ny "sytty" näyttökin.Seuraavaks alkoi sit ohjelmapuolen ongelmat:(
    Wintoosa ei tunnista mitään levyä.Pitää varmaan siirtyä softa puolelle kyselee jelppiä.
     
  8. jukkis72

    jukkis72 Newbie

    Liittynyt:
    30.01.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Elikkäs ongelma ton wintoosan kans.Biossissa ssd levy kyllä näkyy mut 7 ei löydä sitä.
    Löytyiskö keltään vinkkejä?
     
  9. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    3,647
    Kiitokset:
    74
    Pisteet:
    78
    Kokeilepa seuraavaa:

    "After booting into the installation disk, at the welcome screen press shift+f10 and a cmd window should pop up. Enter "diskpart" (w/o quotes), then "list disk". Your SSD should be listed here, note which disk number it is listed as. Enter "select disk x" (where x is the number of your disk). Then enter "clean". Cochise! Finish your install. Also be sure to check out the "Useful SSD Articles Part 2" topic in these forums for some suggested tweaks to your disk to optimize for Win 7."

    http://www.tomshardware.co.uk/forum/263475-32-windows-detect-shows-bios

    Edit: Varmista ensin että biosissa levy on ahci-tilassa. Ide-emulointi ei aina ssd:n kanssa toimi.
     
  10. jukkis72

    jukkis72 Newbie

    Liittynyt:
    30.01.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ei hyväksy noita komentoja(tulee vaan virheilmoitus)
    achi-tila on päällä.
     
  11. akselic

    akselic Active member

    Liittynyt:
    28.09.2012
    Viestejä:
    393
    Kiitokset:
    110
    Pisteet:
    53
    Pitää olla Windows asennuslevylle käynnistetty että nuo komennot toimii. Jos asennuslevyä ei ole niin sitten et voi kokeilla tuota. Jos löytyy niin käynnistä kone asennuslevylle ja kun tervetuloa ruutu avautuu paina shift+f10 ja seuraa noita ohjeita.
     
  12. jukkis72

    jukkis72 Newbie

    Liittynyt:
    30.01.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Asennuslevy on (mallia huutonet).Ei ottanut komentoja vastaan,herjas vaan jostain.
     
  13. jukkis72

    jukkis72 Newbie

    Liittynyt:
    30.01.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Vielä vähän tarkennusta eli asennus menee asenna nyt valintaan asti jonka jälkeen tulee tuo ilmoitus(Windows ei tunnista yhtään asemaa)Kannattaisiko yrittää tehdä uusi asennuslevy?
     
  14. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    3,647
    Kiitokset:
    74
    Pisteet:
    78
    Tunnistuuko hiiri ja näppäimistö tuossa asennuslevyn alkumenussa ja pääsetkö tuolla näppäinyhdistelmällä shift+f10 komentoriville?
     
  15. jukkis72

    jukkis72 Newbie

    Liittynyt:
    30.01.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Hiiri ja näppäimistö toimii(pystyy valitsemaan käynnistä lataus).
    Komentoriville pääsee mut noita komentoja ei hyväksy(jos nyt oikein nuo ymmärsino_O)
    Eikös ne ole kumminkin aina eri komennot(enteriä välissä)??
     
  16. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    3,647
    Kiitokset:
    74
    Pisteet:
    78
    Mitä tarkkaanottaen herjaa? Tuossa samassa linkissä on myös sama neuvottu pitemmällä kaavalla:

    Boot to CD, choose repair, then advanced[​IMG], then command prompt:

    Diskpart commands to align and create a partition

    Diskpart >List Disk

    (Here note the Disk # you want to align and create on based on size of drive, if only one drive then you are fine disk 0 will be the one you need)

    Diskpart > Select Disk 0
    (Or other disk number if need be)

    Diskpart > List Partition
    (Just to ensure you have the correct disk listed and no partitions are found)

    Diskpart > Clean
    (Removes any previous partition table information, and or MBR's)

    Diskpart > Create Partition Primary Align=1024
    (To create and align your partition)

    Diskpart> Format Quick FS=NTFS
    (To Quick format-NTFS)

    Diskpart > List Partition
    (To check partition was created properly and aligned)

    Diskpart > Active
    (To set partition Active for OS Install)

    Diskpart > Exit

    Done!

    Clean and simple for those who have only one disk connected[​IMG] and need no explanations

    Diskpart > Select Disk 0
    Diskpart > Clean
    Diskpart > Create Partition Primary Align=1024
    Diskpart > Format Quick FS=NTFS
    Diskpart > List Partition
    Diskpart > Active
    Diskpart > Exit
     
  17. jukkis72

    jukkis72 Newbie

    Liittynyt:
    30.01.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    No niin,olen kokeillut eri käsky "variaatioita".Jos kirjoittaa diskpart>listdisk:ei tapahdu mitään.
    Jos kirjoittaa disk part>list disk:virheilmoitus komentoa disk ei tunnistettu sisäiseksi tai ulkoiseksi komennoksi.
    Pelkkä diskpart:diskpart on kohdannut virheen,etäproseduurikutsun palvelin ei ole käytettävissä.
    win versio on näköjään 6.1.7601
    Kantsiiko kokeilla "ajaa" vanhan koneen vistan päälle et näkis toimiiko siinä.
    Ohjelma pitäis olla oem ja retail versio.
    Mihin tuo win "ajaa"alussa noita tietoja (muutama sekunti)jos ei yhteyttä kerran ssd:n kanssa ole?
    Oho tulipas paljon tekstiä.:confused:
     
  18. jukkis72

    jukkis72 Newbie

    Liittynyt:
    30.01.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Nyt löysin uutta tietoa ettei noin uusi emo tue enää win7 käynnistystä?
    Asuksen sivulta latasin softan DVD:lle jolla se pitäis onnistua,mutta miten tuon softan saa ny menemään "sisään"?
    Ei taida tulla mitään....
     
  19. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,481
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    Siinä Asuksen "jutussa" tulee usb3 ajurit ujutettuna asennusmediaan mukana. Mutta sinulla ilmeisesti toimii usb-hiiri ja näppis setupissa niin ei kait se tosta johdu.
     
  20. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    5,968
    Kiitokset:
    517
    Pisteet:
    173
    Kun olet avannut komentokehotteen järjestelmänvalvojana, saat ensin rivin:
    C:\Windows\system32>_
    Kirjoita siihen komento diskpart eli
    C:\Windows\system32>diskpart_
    Saat rivin
    DISKPART>
    Kirjoita siihen list disk
    DISKPART> list disk
    jne.
     
  21. jukkis72

    jukkis72 Newbie

    Liittynyt:
    30.01.2016
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Avasin komentokehotteen,siinä lukee vaan x:\sources>
    Eikä ota mitään komentoja vastaan......
     

Jaa tämä sivu