1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Kannattaako minun päivittää koneeni?

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi viluzki 27.10.2015.

  1. viluzki

    viluzki Newbie

    Liittynyt:
    27.10.2015
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Nykyinen koneeni
    Prossu:
    Intel core quad q6600 3,00Ghz
    Jäähy: Antek kuhler h20 650
    Lankku: Asus p5b premium
    Muisti: Kingston 8gb ddr2
    Näyttis: His r9 270
    Poweri: Seasonic m12 750w
    Ssd: Kingston ssdnow 300 240gb
    Kovo: Wd red 2tb
    Kotelo: Spire x2.6011
    Asemat: Samsung dvd asema ja sgythe tuuletinsäätin paneeli

    Budjetti?:
    800€ max
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?: Ei
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: ei
    Ylikellotatko prosessoria?: Ehkä
    Kotelon koko: ATX
    Onko kotelon värillä väliä?: Ei
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: Ei
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: Kyllä
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: En kumpaakaan
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Ei
    Koneen käyttötarkoitus: GTA V, BF4, eurotruck simulator 2, dirt rally ja tuleva need for speed
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: ainakin kovot ssd ja hdd, poweri seasonic m12 750w, antek kuhler h20 650 vesijäähy ja kotelo
    Muita vaatimuksia/kysymyksiä:Tykkään pelata pelejä max asetuksilla ja olisi saatava n60fps 1080 pikselin tarkuutella.
     
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Max asetukset tuppaa oleen tosi raskaat vaikka olis vaan 1080p. Esim tollasta sais noin 800 euroon

    http://www.mindfactory.de/product_info.php/AMD-FX-Series-FX-8350-8x-4-00GHz-So-AM3--BOX_818298.html
    http://www.mindfactory.de/product_i...AM3--Dual-Channel-DDR3-ATX-Retail_743730.html
    edit: http://www.mindfactory.de/product_i...warz-DDR3-1866-DIMM-CL10-Dual-Kit_959340.html
    http://www.mindfactory.de/product_i...g-G1-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1006607.html

    Tosin ens vuonna pitäis tulla 14/16nm näyttikset jotka voi hakata nykyset ns 100-0, et oma juttunsa kantsiiko noin paljoo panostaa näyttikseen.
     
    Viimeksi muokattu: 28.10.2015
  4. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Pliis lopeta toi horina tulevasta ja oota siihen asti että tulee ekat testit... Sitä on sulta pyytäny sekä käyttäjät että modet. Onko niinkö luetun ymmärtämisessä ongelmia
     
  5. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
  6. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Ja kaikenlisäksi sen huonon välimallin römpön . mutta AP vois kertoa näytöstään , millaista korttia kannattaisi harkita hankittavaksi
    Näytönohjaimissa on mentävä niillä mitä löytyy , todennälöisesti uudet tulee vasta Jouluksi 2016 , pitkä aika käpristellä R9 270 varassa > tohon jotain tehokkaampaan ja vanhalla koneistolla testiä ,>?
     
  7. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Ketkä on pyytäny? Sehän oliski mielenkiintosta ettei saa suositella mitään tulevaa.

    Se on vaan tietämättömille aika olennainen tieto et näyttispuolella saattais ens vuonna tulla nopeuden kannalta tosi suuri (suurin koskaan?) parannus. 28nm->14nm taitaa olla suurin kertamuutos valmistustekniikassa koskaan. Ja GDDR5->HBM2 taitaa kanssa olla suurin kertamuutos näyttisten muistipuolella koskaan. Tätä ei saa kertoo koska joku ei tykkää :rolleyes:

    Edit: Ja jos jotain jäi tosta epäselväks, tässä kysyttiin: Kannattaako minun päivittää koneeni?

    Piti pistää muistit.

    Ite ymmärsin et toi näyttö olis 1920*1080 ja 60Hz. 20nm näyttikset jätettiin kokonaan välistä mut 14nm näyttiksistä tape out kuulemma jo tehty, et paremmalta näyttää.
     
    Viimeksi muokattu: 28.10.2015
  8. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    546
    Pisteet:
    173
    Todettu useaan otteeseen että ne mutuilut voi jättää pois näistä keskusteluista.. Mut eihän sua ainakaan omasta mielestäs se koske..
     
  9. viluzki

    viluzki Newbie

    Liittynyt:
    27.10.2015
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Jep näyttö on tosiaan 1920.1080.. Ite ajattelin amd 390. mutta riittääkö prossu ja muistit? olen kuullut huhun tuosta tulevista 16nm näyttiksistä
     
  10. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,015
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    390 voi olla ihan ok valinta, ei siinä mitään.
    Sen kaveriks iskisin mielellään FX-8320 tai FX-8350 prossun, ja sille sopivat emon ja muistit.
     
  11. viluzki

    viluzki Newbie

    Liittynyt:
    27.10.2015
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ok kiitos kaikille että sain varmistettua tämän.
     

Jaa tämä sivu