1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Hyvä kone ja huono näyttö vai toisinpäin

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi CoolNickBro 08.12.2016.

  1. CoolNickBro

    CoolNickBro Newbie

    Liittynyt:
    21.11.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    https://www.mindfactory.de/shopping...2215358cc89b6b178eac675ffb6b42ba5a7beb48a37f6 (koppa ja lämpötahna jimmsiltä voi laittaa ehdotuksia kopasta.)
    Eli olen ostamassa tuollaista konetta ja mietin, että pitäisikö minun ostaa tuo ja mennä jonkun aikaa minun nykyisellä AOC:in 24" Full HD näytöllä vaiko vähän "downgradeta" konetta ja ostaa hyvä näyttö myös. Jos pitäisi ostaa toinen näyttö niin mitä suosittelette, ja miten pitäisi muuttaa koneen osia? HUOM! Ei saisi kokonaishinta mennä 1500e yli!
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,797
    Kiitokset:
    2,449
    Pisteet:
    223
    Tehoista karsiminen näytön vuoksi saattaa johtaa siihenkin että koneessa ei enää riitäkään tehot uudelle näytölle. Millaisen kapistuksen ajattelit hommata?
     
    CoolNickBro kiitti tästä.
  4. CoolNickBro

    CoolNickBro Newbie

    Liittynyt:
    21.11.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Millaisen näytön vai?
     
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,797
    Kiitokset:
    2,449
    Pisteet:
    223
    Näyttö nimenomaan. 1440p 144hz? Itse kone on sellainen ettei tartte muuttaa mitään.
     
    CoolNickBro kiitti tästä.
  6. CoolNickBro

    CoolNickBro Newbie

    Liittynyt:
    21.11.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Juu käytänössä tämä jo ratkaisi ongelmani, sillä jos lasken koneen tehoja, että saisin sellaisen näytön minkä haluaisin koneen tehot ei enään riittäisi :D Kiitos!
     
  7. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,490
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    173
    ^ Avaa hieman juttua, millaiseen vaihtoehtoon päädyit? :)
     
  8. CoolNickBro

    CoolNickBro Newbie

    Liittynyt:
    21.11.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Päädyin siihen, että ostan nyt tuon koneen ja sitten myöhemmin ostan paremman näytön sille :) Mutta minkäslaista koppaa ehdottaisitte (n.100e (halvempi parempi)) Jimmsiltä?
     
  9. CoolNickBro

    CoolNickBro Newbie

    Liittynyt:
    21.11.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ja siis ikkuna pitäisi olla, ja ledit plussaa, mutta vain siniset tai RGB ledit :D
     
  10. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,014
    Kiitokset:
    508
    Pisteet:
    173
    https://www.jimms.fi/fi/Product/Sho...-p400-ikkunallinen-atx-miditornikotelo-harmaa
    https://www.jimms.fi/fi/Product/Sho...silent-ikkunallinen-atx-miditornikotelo-musta

    Ja sille ehkä yks tuuletin kattoon puhaltamaan ulos ois ihan jees. Ei tarvi välttämättä heti alkuun, mutta tuuletukseen panostaisin jossain vaiheessa (2 flektiä mukana) https://www.jimms.fi/fi/Product/Sho...-blue-led-laitetuuletin-900-rpm-musta-sininen

    Ledejä ei tarvi ottaa, voit myöhemmin hommata tohon koppaan kylmäkatodeita tai ledinauhaa.
    https://www.jimms.fi/fi/Product/Sho...beam-foam-adhesive-30cm-led-valonauha-sininen
     
    Viimeksi muokattu: 08.12.2016
    CoolNickBro kiitti tästä.
  11. CoolNickBro

    CoolNickBro Newbie

    Liittynyt:
    21.11.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kiitos! Ei varmaan haittaa tuo kahden millimetrin ero kun koneeseen tuleva cpu tuuletin on 162mm korkea ja tuohon menee 160mm niin varmaan mahtuu silti?
     
  12. CoolNickBro

    CoolNickBro Newbie

    Liittynyt:
    21.11.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  13. Roadheader

    Roadheader Member

    Liittynyt:
    09.11.2016
    Viestejä:
    68
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    8
    Saattaa mennä sivupelti hieman koholle. Mahdollisesti ovat jättäneet pari milliä ylimääräistä mittaan, silloin ei pitäisi olla ongelmaa mahtumisen kanssa. Tuohon ei kannata aukottomasti luottaa. Koteloiden mahtumismitat ovat usein tarkkoja.
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,797
    Kiitokset:
    2,449
    Pisteet:
    223
  15. Braditti

    Braditti Member

    Liittynyt:
    09.07.2016
    Viestejä:
    81
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    18
    Tuo prosessorijähy riittää mainiosti, ei syytä päivittää vesijäähyyn. Muuhun kokoonpanoon saa muut sanoa sanansa.
     
    CoolNickBro kiitti tästä.
  16. CoolNickBro

    CoolNickBro Newbie

    Liittynyt:
    21.11.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Selvä hyvä tietää :)
     
  17. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,314
    Kiitokset:
    277
    Pisteet:
    93
    Olenko sokea, mutta minusta tuossa viimeisessä listassa on ihan samat osat kuin aloitusviestissä?
     
  18. CoolNickBro

    CoolNickBro Newbie

    Liittynyt:
    21.11.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Noniin nyt on jo tilattu, joten vaikka olisi ollut jotain muutos ehdotuksia meni jo :D
     

Jaa tämä sivu