1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma FPS ALLE 100

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Joniruo 11.06.2017.

  1. Joniruo

    Joniruo Newbie

    Liittynyt:
    11.06.2017
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  2.  
  3. PerttiGG

    PerttiGG Regular member

    Liittynyt:
    22.04.2017
    Viestejä:
    112
    Kiitokset:
    28
    Pisteet:
    28
    Ei tuon pitäisi alle 100fps pelata. Millaisilla asetuksilla pelaat?
     
  4. Joniruo

    Joniruo Newbie

    Liittynyt:
    11.06.2017
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kaikki on lowilla?!!
     
  5. Joniruo

    Joniruo Newbie

    Liittynyt:
    11.06.2017
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ajurit yms on ajantasalla ja konekki on forkattu ettei oo mitää ylimäärästä
     
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,101
    Kiitokset:
    2,275
    Pisteet:
    223
    Näyttis ei mitenkään kummoinen ole, mutta putsaa aluksi pölyt. Mitä meinaa forkattu?
     
    Joniruo kiitti tästä.
  7. Joniruo

    Joniruo Newbie

    Liittynyt:
    11.06.2017
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Näyttis putsattu täysin. Tietokoneen palautin ihan lähtöpisteeseen. Sitä tarkotin formatoinnilla
     
  8. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    991
    Kiitokset:
    200
    Pisteet:
    53
    Aika paljon käytetään tuota sanontaa, "kone on forkattu", ilmeisesti tietämättä, mitä se tarkoittaa ja mihin se liittyy.
    Siksi olisikin kiva tietää mitä se sinulla tarkoittaa?

    Edit:
    Se on palautus vanhaan toimipisteeseen. Formatointi tyhjentää koko kovalevyn, vieden käyttojärjestelmän mukaan.
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,101
    Kiitokset:
    2,275
    Pisteet:
    223
    Tuo näyttis saattaisi toimia paremmin vanhemmilla ajureilla.
     
    Joniruo kiitti tästä.
  10. Joniruo

    Joniruo Newbie

    Liittynyt:
    11.06.2017
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Jouduin asentamaan windowssin uudestaan tämän operaation tehtyä.

    Oliko sulla jotain ratkaisua tähän ongelmaan vai tulitko vain pätemään mahdollisesti väärää sanavalintaa?
     
    Viimeksi muokattu: 11.06.2017
  11. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    991
    Kiitokset:
    200
    Pisteet:
    53
    Eli, teit siis "Mukauttu" asennuksen, jossa poistit windowsin vanhat levyosiot ja teit kokonaan puhtaan uudelleenasennuksen.

    edit: ei tämä ole mitään pätemistä, sori vaan, ainoastaan väärän terminologian oikaisemista, jotta puhutaan samasta asiasta. Tuossa edellä taisi tulla jo oikea ehdotus asian korjaamiseksi.
     
    Viimeksi muokattu: 11.06.2017
  12. Joniruo

    Joniruo Newbie

    Liittynyt:
    11.06.2017
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eli näyttis kauppaan:) sit pitäis tietää mikä näytönohjain pelittäis tossa emolevyssä ja muutenkin toomiva tohon kokoonpanoon.

    Aattelin ostaa myös muistia
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,101
    Kiitokset:
    2,275
    Pisteet:
    223
    Ei välttämättä kauppaan tartte lähteä. Etsi vaikkapa pari vuotta vanhat ajurit ja kokeile niillä ensin. Nvidian ajurit on kirjoitettu pascalille jo pitään, ja 750 on jo niin vanha kortti että saattaa toimia uusilla ajureilla huonommin.

    Muistin lisäys ei vaikuta cs:n toimintaan.
     
  14. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    991
    Kiitokset:
    200
    Pisteet:
    53
    Joniruo kiitti tästä.
  15. Joniruo

    Joniruo Newbie

    Liittynyt:
    11.06.2017
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Joo pitää koittaa. Mutta haluaisin sen taas toimivan kiinteällä 300fps HIGH asetuksilla. Aattelin jokatapauksessa päivittää näyttiksen. Mutta minkä ostan :(??
     
  16. Joniruo

    Joniruo Newbie

    Liittynyt:
    11.06.2017
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  17. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    991
    Kiitokset:
    200
    Pisteet:
    53
    Poista kuitenkin edellinen ajuri, ennen uuden asentamista.

    EDIT:
    Tuossa koneessa on kaksi näytönohjainta, onhan näyttiksen johto kiinni oikeassa pistokkeessa?
    näytöohjaimet: NVIDIA GeForce GTX 750 ja Intel HD Graphics 4600
     
    Viimeksi muokattu: 11.06.2017
  18. Joniruo

    Joniruo Newbie

    Liittynyt:
    11.06.2017
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1

    Joo on oikeessa kiinni
     
  19. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    991
    Kiitokset:
    200
    Pisteet:
    53
    Saisko palautteen myös tuosta Lenovo supportin ajurista?
     
  20. Joniruo

    Joniruo Newbie

    Liittynyt:
    11.06.2017
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    En oo niitä ehtiny vielä koittaa. Koitan ettiä valmiiks jonkun hyvän näyttiksen :)
     
  21. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,101
    Kiitokset:
    2,275
    Pisteet:
    223
    Budjetti, käyttötarkoitus ja poweri ratkaisee pitkälti näyttisvalinnassa. Tuossa koneessa ei ota selvää edes wattimäärästä, joten se pitäisi tarkistaa ihan ensimmäiseksi. Samoin se löytyykö lisävirtajohtoja näyttikselle, tuskinpa kuitenkaan.
     

Jaa tämä sivu