1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Buffalo WBMR-HP-GN ongelma

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi Hollweg 20.03.2015.

  1. Hollweg

    Hollweg Member

    Liittynyt:
    03.06.2008
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ongelmana siis kyseinen purkki, internet yhteyden valo palaa jatkuvasti punaisena. Eli ei täten yhdistä nettiin lainkaan, useamman kerran kokeiltu asentaa uusiksi ja boottailtu mutta ei löydy keinoa saada toimimaan. Yrittänyt myös etsiä neuvoa sieltä täältä mutta mitkään ohjeet eivät ole auttaneet, jossain puhuttiin vpi ja vci arvojen säädöstä, onko niitä mahdollista säätää tässä vehkeessä ja jos on niin mistä?
     
  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    5,971
    Kiitokset:
    517
    Pisteet:
    173
    Laitteen asetuksista pitäisi löytyä välilehti, jolla mm. ATM-parametrit VPI ja VCI asetetaan. Modeemin asetuksiinhan pääsee tuolla 192.168.11.1 osoitteella. Kuulostaa tietysti tyhmältä sanoa, että modeemin ohjekirjassa asetukset on käyty läpi yksityiskohtaisesti, mutta vaikuttaa siltä, että nyt ohjekirjaa tarvitaan.
    http://setuprouter.com/router/buffalo/wbmr-hp-gn/manual-1479.pdf

    Oikeat VPI- ja VCI-arvot puolestaan riippuvat operaattorista ja löytyvät siten internetpalveluntarjoajan ohjeista.

    Koska modeemin asetuksia on aikaisemmin muuteltu, kannattaa ensimmäiseksi tehdä laitteen resetointi tehdasasetuksiin ja sitten jatkaa etenemällä asetuksiin ohjekirjan mukaan.










     

Jaa tämä sivu