1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Benq xl2411z

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi Perusjonne 19.05.2016.

  1. Perusjonne

    Perusjonne Newbie

    Liittynyt:
    09.03.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tohon näyttöön mikä kaapeli et saa 144hz jimms dragon scaleen
     
  2.  
  3. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Siinähän se lukee, tuotetiedoissa: "virkistystaajuus max. 144Hz (DVI-DL / DP)"
     
  4. Perusjonne

    Perusjonne Newbie

    Liittynyt:
    09.03.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Aijjaa kiitos
     
  5. Perusjonne

    Perusjonne Newbie

    Liittynyt:
    09.03.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eli näyttö on tilattu postissa jumittaa niin tukeeko mikään paketissa tulleista kaapeleista 144hz
     
  6. akselic

    akselic Active member

    Liittynyt:
    28.09.2012
    Viestejä:
    393
    Kiitokset:
    110
    Pisteet:
    53
    Tossa pitäis tulla DP eli Display Port kaapeli mukana ja se tukee 144hz. Jos ei syystä x tulekaan niin osta semmoinen kaupasta.
     
  7. Yliluonnollinen

    Yliluonnollinen Regular member

    Liittynyt:
    28.03.2013
    Viestejä:
    259
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    Tuli ainakin oman näytön kanssa, just tuo sama malli.
     
  8. Perusjonne

    Perusjonne Newbie

    Liittynyt:
    09.03.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Jimmsin sivustolla luki toisin että tulisi vain dvi ja vga mutta luotan sinuun
     
  9. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Muistaakseni joulukuussa ostetun samaisen näytön mukana tuli vain nuo mainitut VGA- ja DVI-piuhat. En tiedä onko sitten muuttunut sen jälkeen. Benqun sivuilta en löytänyt mitään mainintaa oheissälästä.
     
  10. Perusjonne

    Perusjonne Newbie

    Liittynyt:
    09.03.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Siinä tuli dual link dvi nii eiks pitäis toimia 144hz taajuudella
     
  11. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    237
    Pisteet:
    123
    Joo, DVI toimii.
     

Jaa tämä sivu