1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Apua kaipaamassa

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Jebazeero 11.10.2016.

  1. Jebazeero

    Jebazeero Newbie

    Liittynyt:
    11.10.2016
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tuli tuossa ostettua ja asennettua 8gt lisää ram muistia ja asennuksen jälkeen kun käytän konetta niin windows havaitsee ongelman ja on käynnistettävä uudelleen enkä voi enää käyttää tietokonetta 5min kauempaa ennenkuin se taas uudelleenkäynnistyy saman ongelman takia. Mitä pitäisi tehdä?
     
  2.  
  3. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,032
    Kiitokset:
    853
    Pisteet:
    173
    Sujuiko muistien lisäys ongelmitta? Ettei olisi prossucooleri liikahtanut ja lämpöongelmaa pukkaa. Ei voi tietää kun et kertonut tarkemmin. Yleensä ramien lisääminen saattaa tuoda yhteensopivuusprobleemaa välittömästi mikäli sellaista ilmenee, ei siinä mene muutamaa minuuttia. Pyöriikö prossujäähyn tuuletin?

    Jos kertoisit osista masiinassa...
     
  4. Jebazeero

    Jebazeero Newbie

    Liittynyt:
    11.10.2016
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Muistien lisäys sujui hyvin ja mikään osa ei liikahtanut ympärillä ja kaikki toimii niinkuin pitääkin. Ostin 2 kampaa samaa ram muistia kuin koneessa oli jo valmiiksi asennettuna joten ei pitäisi olla yhteensopimattomuutta.
     
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,115
    Kiitokset:
    2,896
    Pisteet:
    223
    Millaista muistia? Ddr4 on yhteensopivuuksien osalta niin ronkelia että parempi ostaa kerralla isompi setti ja vanhat myyntiin.
     
  6. Jebazeero

    Jebazeero Newbie

    Liittynyt:
    11.10.2016
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Muisti on hyperx savage ddr4 3000mhz eli täysin samaa ku koneeseen oli aluksikin ostettu
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    12,115
    Kiitokset:
    2,896
    Pisteet:
    223
    Ota vanhat muistit pois ja kokeile toimiiko uusilla.
     
  8. Jebazeero

    Jebazeero Newbie

    Liittynyt:
    11.10.2016
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Löysin jo syyn ja uskon että se johtuu siitä että vanhat muistit ovat 2666mhz ja uudet 3000mhz
     

Jaa tämä sivu