1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

acer aspire tc 120 uusi näytön ohjain

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi ontronen 12.01.2016.

  1. ontronen

    ontronen Newbie

    Liittynyt:
    12.01.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    joo elikkäs auttakaa mikä ois hyväö ja halpa näytön ohjain acer aspire tc 120 sen pitsä pyörittää gta vtä sileen high graffoilla nii auttakaa mikä ois hyvä jahalpa joku joka sopii kyseiseen koneesen ja max hinta on näyttiksellä 200 ja virta lähde myös että koko paketti sais maksaa sen 250 kiitos jo etu käteen :)
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,819
    Kiitokset:
    2,453
    Pisteet:
    223
  4. ontronen

    ontronen Newbie

    Liittynyt:
    12.01.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
  5. ontronen

    ontronen Newbie

    Liittynyt:
    12.01.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    no mutta kiitos pittää viel kattooo vähän
    onko toi hardwardium ihan ok paikka että kannataako ja onko se näytön ohjain semmonen valkonen jossa on i tuuletin ??
     
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,819
    Kiitokset:
    2,453
    Pisteet:
    223
    Sellainen yhden rupellin nysä tosiaankin. Kun ei vie virtaa niin ei myöskään lämpene.

    Hardwarium on ihan ok paikka kyllä, ainakin jos pysyy pystyssä. Ja jos sattuu kaatumaan niin eihän se muuhun vaikuta kuin takuuasiointi vain vähän hankaloituu.
     
  7. ontronen

    ontronen Newbie

    Liittynyt:
    12.01.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    kiitos tidosta mutta tässä on yksi onkelma :) se että kun vaihdan virta lähteen ja sen näyttiksen niin käykö ne virta lähteen liittimet enää siine tämän kyseisen koneen vakio emoon
     
  8. Jouko?

    Jouko? Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.07.2004
    Viestejä:
    3,791
    Kiitokset:
    23
    Pisteet:
    68
    Kyllä se käy koska näyttäs olevan ihan vakio emolevy eli menee 24-pinninen virtakaapeli.
     
  9. ontronen

    ontronen Newbie

    Liittynyt:
    12.01.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,819
    Kiitokset:
    2,453
    Pisteet:
    223
    Mittanauha käteen niin selviää. Tuosta kopasta on vaikea mennä sanomaan mitä sinne sopii.
     
  11. ontronen

    ontronen Newbie

    Liittynyt:
    12.01.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    joo ku mä vaan ajattelin että onkosiin sitte jotain niiit sopivuus ongelmii niiku sähkösesti että käypi vaa siihen emoon että ei pitäs olla niiku niit ei toimi ongelmii koneessa niikö
     
  12. ontronen

    ontronen Newbie

    Liittynyt:
    12.01.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    niijs s eettä ritääkö se 520 virta ku minimi vita oli 500
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,819
    Kiitokset:
    2,453
    Pisteet:
    223
    Toimii jos vain koteloon mahtuu. 520 wattia riittää helposti.
     
  14. ontronen

    ontronen Newbie

    Liittynyt:
    12.01.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    hyvä kiitos olet oollut hyvä neuvoja koska nuo kompo nentit ostan ensi viikolla
     
  15. ontronen

    ontronen Newbie

    Liittynyt:
    12.01.2016
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    ootakaas tässä vähn kuvii siit koneest se entinen näyttis on jotain 20 senttii suunnilleen nii kyllä kait sen pitäs mahtuu[​IMG] [​IMG] siinäh
     

Jaa tämä sivu