1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

650e kone

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi amisrobbe 31.07.2017.

  1. amisrobbe

    amisrobbe Newbie

    Liittynyt:
    29.11.2016
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Budjetti?: 650
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?:Ei. mutta tarvitsen sen kylläkin.
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?: Kyllä mutta ei kuuluu budjektiin.
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: Ei
    Ylikellotatko prosessoria?: Tuskin
    Kotelon koko: ei väliä
    Onko kotelon värillä väliä?: Ei
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?: Ei
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: ei
    Tarvitsetko langatonta verkkoyhteyttä?: ei
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: ei
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?: ei
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Ei väliä tällä hetkellä sen voi myöhemmin investoida

    Koneen käyttötarkoitus:
    Vanha kone alkaa sanomaan sopimusta irti joten kevyeen pelaamiseen (lol,msc yms) ja editointi ois päätarkotus ja osien budjetti on 650 mutta tarvitsen siihe lisäksi käyttiksen ja konekasattuna mielellään.

    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?:ei

    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?: https://gyazo.com/cbdcdbc319392f199964975e5a87b424 tossa nyt tän hetkisen konee speksejä tuski siellä mittää hyövyllistä on kun aika vanaha myllyhän tää on.

    mutta jos ois mahollista nii jos sais tän hetkisen kovalevyn sitten uuteen niin ei tarviis miettiä millä siirrän monta sataa gigaa tiedostoja toiseen koneeseen :D
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,505
    Kiitokset:
    2,666
    Pisteet:
    223
  4. amisrobbe

    amisrobbe Newbie

    Liittynyt:
    29.11.2016
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Onko luottamista tohon että riittää 300w virtalähde? :D että uskaltaako iskee vaan kiinni vai ostanko suoraan uuve virtalähteen kun en tiedä onko nykysessä virtalähteessä ees lisävirta piuhaa näyttikselle,
    vai tarviiko toi ees sitä :D
     
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,505
    Kiitokset:
    2,666
    Pisteet:
    223
  6. amisrobbe

    amisrobbe Newbie

    Liittynyt:
    29.11.2016
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    mitä tarkalleen meinaa normaalit virtaliitännät :D? sori tyhmät kysymykset mutta en paljoo konneista tiiä jottai perus juttuja. nykyseen powerii on rustattu että 286w total wattage että ois varmaa kannattava tuo uus virtalähe.

    saa sitte nähä miten sen asennus mennee.
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,505
    Kiitokset:
    2,666
    Pisteet:
    223
  8. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    7,723
    Kiitokset:
    796
    Pisteet:
    173
    Virtalähde on koneen tärkein komponentti, kannattaa sijoittaa siihen hieman luotettavuuden ja päivitettävyyden kannalta. Menee sitten mahdollisessa seuraavassakin kokoonpanossa.

    Nykyiset romppeet eivät enää rohmua virtaa kuten joskus aikaisemmin. Ok (gold) laatuinen 450 - 500 wattinen riittää hyvinkin pitkälle.

    Normaalit virtaliitännät tarkoittavat että ei tarvitse käyttää mitään adaptereita vaan powerissa on kaikki tarvittavat liittimet nyt ja tulevaisuutta tuumaillen. Tulee vaikka jotain oheiskomponentteja joille pitää antaa virtaa. Ok voimalaitos haukkuu hintansa noidenkin suhteen unohtamatta sitä laadukkuutta = turvaa masiinan osille. Pommipowerit on verkonpainoja, eipä muuta. :)
     
  9. amisrobbe

    amisrobbe Newbie

    Liittynyt:
    29.11.2016
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Eli tarkistan että emolevyssä on tuo 20 pinninen liitinkohta ja 4 ja 8 vai miten meni?
     
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,505
    Kiitokset:
    2,666
    Pisteet:
    223
    Nuo liitännät kun löytyy niin voi laittaa kunnollisen powerin. Jos vaan koppaan mahtuu.
     
  11. amisrobbe

    amisrobbe Newbie

    Liittynyt:
    29.11.2016
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    joo löytyy. ja tuoko näytönohjain ja virtalähde on se mitä suosittelet ? kahtoo nyt saako jo tässä kuussa tilattua vai meneekö enskuun puolelle.
     
  12. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,505
    Kiitokset:
    2,666
    Pisteet:
    223
    Tuo virtalähde on ollut kestosuositus jo pitkään. Jos ensi kuulle asti menee niin voisi katsoa näyttistä uudelleen. Radeonit on ollut loppu jo huhtikuulta lähtien, mutta kaipa niitäkin vielä joskus saa.
     
  13. amisrobbe

    amisrobbe Newbie

    Liittynyt:
    29.11.2016
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Aasia kunnossa. Pitää tässä katsoa onko varaa hommata jo tässä kuussa kaikki vai meneekö ens kuullee mutta palaan asialle sillon kun oon valmis tilaamaan niin katsotaan sitten mikä näytönohjain on kannattava.
    tai sitten jos tilaa powerin tässä kuussa ja asentelee sen valmiiksi ja hommaa näyttiksen ensikuussa mutta kahtoo nyt.
     
  14. amisrobbe

    amisrobbe Newbie

    Liittynyt:
    29.11.2016
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    no mitä näytönohjainta nyt sitten suosittelisit? en tiiä kuulusko tätä jatkaa mutta tuntu turhalta tehä uutta aihetta minnekkää ku tässä kumminki oli alotettu keskustelu.
     
  15. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    11,505
    Kiitokset:
    2,666
    Pisteet:
    223
  16. Pi-Mu

    Pi-Mu Member

    Liittynyt:
    07.02.2017
    Viestejä:
    165
    Kiitokset:
    23
    Pisteet:
    18
    Ennenkuin alat ostella mitään , lataa tämä https://www.piriform.com/speccy
    Ja kato osat läpitse > kiinnostavin juttu on tuo kehittäjille tarkoitettu Enteprise käyttis , eli Sinulla on MS- tili > löytyykö sieltä tuon OSn Produckt -key , jos - tuolla vois yrittää aktivoida uutta konetta
     

Jaa tämä sivu