1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys 500-600€ Pelikone

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Mörkösetä 05.03.2017.

  1. Mörkösetä

    Mörkösetä Newbie

    Liittynyt:
    05.03.2017
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Budjetti?: 500-600€
    Kuuluuko käyttöjärjestelmä budjettiin?:Ei
    Haluatko koneen valmiiksi kasattuna?:Ei
    Haluatko koneen käyttöjärjestelmä/ajurit valmiiksi asennettuna?: Ei
    Ylikellotatko prosessoria?: Ehkä
    Kotelon koko: Keskikoko
    Onko kotelon värillä väliä?: Mieluiten musta tai valkoinen
    Onko kotelon ulkomuodolla väliä?:Ikkuna olisi kiva
    Onko tietokoneen hiljaisuudella väliä?: mitä hiljaisempi sen parempi :)
    Onko Saksasta/ulkomailta tilaaminen mahdollista?: ei
    Tarvitsetko DVD- tai Blu-Ray -asemaa?:Ei kumpaakaan
    Haluatko koneeseen SSD:n?: Kyllä
    Koneen käyttötarkoitus: Pelaaminen, csgo,overwatch, gta v ja kevyt editoiminen
    Kuuluvatko näyttö, äänentoistojärjestelmä, näppäimistö tai hiiri budjettiin?: Ei
    Onko joitain komponetteja jo valmiiksi?:ei


    Tarkoitus olisi saada kyseisiin peliin


    GTA V: medium 30fps
    CSGO: high 100fps +
    Overwatch: high 60fps
     
  2.  
  3. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    130
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Gta v 30fps :DD Eihän sillä pysty pelaa
     
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
    Viimeksi muokattu: 05.03.2017
  5. Mörkösetä

    Mörkösetä Newbie

    Liittynyt:
    05.03.2017
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  6. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
    Vähän menee pakostakin yli. Systema:

    upload_2017-3-6_16-7-29.

    Jimms:

    upload_2017-3-6_16-7-48.

    Hiljaista konetta ei tuolla rahalla saa jos yhtään pelata meinaa.
     
  7. Mörkösetä

    Mörkösetä Newbie

    Liittynyt:
    05.03.2017
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1

    Meni tilaukseen, kiitoksia.
     
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
  9. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,316
    Kiitokset:
    277
    Pisteet:
    93
    wwallu kiitti tästä.
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
  11. tarantella

    tarantella Active member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    1,316
    Kiitokset:
    277
    Pisteet:
    93
    Et kai nyt tarkoita, että vika olisi Systemastoren. Tuotekuvasta sen huomasi heti, että muisti on väärä, kampa liian lyhyt.
     
  12. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
    Tarkoitan. Muisti löytyy ddr3 dimmin haulla ja tuotetiedoissa mainitaan seuraavasti:

    upload_2017-3-6_22-42-34.

    Muistien korkeutta lisätään kaiken maailman siivekkeillä muutenkin. Oletusarvo ei ole että ostaja noita mikroskoopilla syynäisi.
     
  13. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,326
    Kiitokset:
    643
    Pisteet:
    193
    Vertaa nyt kuitenkin tavallista ja sodimm kampaa, niin ei ole vaikeaa kuvasta havaita heti, mikä muisti on kyseessä.
    Tuotekuvauksessa on kaiken lisäksi viisi kertaa mainittu so-dimm: https://www.systemastore.com/produc...B+DDR3+1600MHz&product_model=F3-1600C9D-8GRSL
    Hosuessa sattuu virheitä.:)

    Nyt kun katsoin vähä Systeman sivua, niin siellä näyttäisi olevan dimmit ja so-dimmit täysin sekaisin, hyvä tiedostaa tuo, niin ei tule mokia.
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    10,837
    Kiitokset:
    2,464
    Pisteet:
    223
    Niin siis, totta kai se on minun moka jos suosittelen yhteensopimattomia osia. Mutta minkään muun alan toimijan sivuilla tuollainen virhe ei olisi edes mahdollinen.

    Pitää olla tarkempi jatkossa.
     

Jaa tämä sivu