1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Älykännykän sisäinen muisti - valokuvat

Viestiketju Samsung-keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Maria2 27.02.2016.

 1. Maria2

  Maria2 Regular member

  Liittynyt:
  30.03.2005
  Viestejä:
  192
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Puhelin on kosteusvaurioitunut ja sammunut totaalisesti eikä pystytty korjaamaan. Sim-kortti ei välittänyt valokuvia uuteen kännykkään eli valokuvat jääneet viallisen kännykän sisäiseen muistiin. Saako tästä toimimattoman älykännykän sisäisestä muistista vielä jotenkin siirrettyä valokuvat esim. tietokoneelle? Kun kännykän takakannen poistaa niin akun yläpuolella ja kameran alapuolella olevassa tilassa on omissa vierekkäisissä koteloissaan upotettuina 2 pientä teräspalasta osin sinisen värisinä. Toisessa lukee SIM card U49K1K (johon kait SIM-kortti ollut työnnettynä) ja toisessa lukee U49N3C ja siihen näkyy menevän pieni mataloitettu liuska, johon painettu sana "micros". Olisiko toisessa näistä sisäinen muisti? Vai missä se on? Voiko nämä irrottaa ja yrittää saada kuvat näistä jotenkin? (tosin sisäkansi ensin ruuvattava auki). Täytyyhän joku keino löytyä miten valokuvat sisäisestä muistista saisi vielä talteen.
   
 2.  
 3. Axu_

  Axu_ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  14.10.2008
  Viestejä:
  9,819
  Kiitokset:
  236
  Pisteet:
  123
 4. Maria2

  Maria2 Regular member

  Liittynyt:
  30.03.2005
  Viestejä:
  192
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ne ovat aukiruuvattavan sisäkannen alla ennekuin ne saa pois. Päältäpäin ne näyttävät metallinvärisiltä pikkuisilta neliönmuotoisilta levyiltä, joissa molemmissa myös sinistä väriä. Vai ovatko ne vain suojakotelokansi, johon toiseen liu'uttaa sisään sim kortti ja toiseen lisämuistikortti sellainen kuin oli liitteessäsi mallina. Mutta missähän sitten on kännykän sisäinen muisti? Vai löytyisikö sekin kuitenkin siitä sim-kortista, joka on nyt siirretty uuteen puhelimeen, niin jotain keinoa käyttäen myös ne kadotetut valokuvat? Miten ehkä? Asetuksistako? Niinkutsutussa Galleriassa ne eivät ole.
   
 5. Whatta Heck

  Whatta Heck Senior member

  Liittynyt:
  16.09.2011
  Viestejä:
  7,498
  Kiitokset:
  747
  Pisteet:
  173
  Hieman pahalta vaikuttaa. :( Tulevaisuudessa laitat sitten asetuksista siten että kuvat yms menee suoraan puhelimessa olevalle erilliselle muistikortille. Juurikin tuollainen micro-muistikortti. Itsellänikin on puhelimessa 32GB kortti ja kaikki sälät sinne. Musiikit, kuvat ja semmoisia.

  Noh nämä ovat jälkihöyryjä, jossain pajassa voisi saada ehkä kännystä ne tiedostot ulos mutta epätodennäköistä. Voisi kokeilla toisella akulla kännyä liikkeessä?
   
 6. Axu_

  Axu_ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  14.10.2008
  Viestejä:
  9,819
  Kiitokset:
  236
  Pisteet:
  123
  Sisäinen muisti on kännykässä valmiina ja kiinteästi oleva muisti. Sitä ei voi lisätä eikä sitä voi fyysisesti siirtää toiseen puhelimeen. Huonolta vaikuttaa, jos luuri on aivan kuollut, eikä esim. usbilla koneeseen kytkettynä sano mitään.
  Sim-kortilla ei ole kuvia, sinne voi tallentaa vain numeroita ja sekin on siirtymässä yhä enemmän pilveen.
   

Jaa tämä sivu