1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ÄÄNET KATOSI KOKONAAN

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi Kope500 13.05.2016.

  1. Kope500

    Kope500 Newbie

    Liittynyt:
    13.05.2016
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Latailin netistä jonkun voice changerin ja boom enään ei toimi äänet koneessa.[​IMG][​IMG]


    Mitä helvettiä mä teen nytten?

    Koitin palauttaa tietokonetta aiempaan tilaan niin ei onnistu.
    Anteeks jos meni väärään mestaan.
    [​IMG]
    näyttis nvidia gtx 760 jos sillä jotain väliä
     
  2.  
  3. Kope500

    Kope500 Newbie

    Liittynyt:
    13.05.2016
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  4. RazorSharph

    RazorSharph Regular member

    Liittynyt:
    30.01.2015
    Viestejä:
    280
    Kiitokset:
    31
    Pisteet:
    38
    Poista näyttisajurit DDU:lla ja asenna uusin nvidian sivuilta.

    Poista myös realtekin ajurit ja asenna uusin
     
  5. Kope500

    Kope500 Newbie

    Liittynyt:
    13.05.2016
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    et viitsisi vähän tyhmää neuvoa etten tee mitään väärin?

    Mistä poistan tarkalleen ja mistä asennan tarkalleen?
     
  6. RazorSharph

    RazorSharph Regular member

    Liittynyt:
    30.01.2015
    Viestejä:
    280
    Kiitokset:
    31
    Pisteet:
    38
    ohjauspaneeli->poista ohjelma->sitten etsit realtek hd ajurin ja poistat sen
    sitten lataat ajurit täältä: http://www.realtek.com.tw/downloads...=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

    valitse käyttiksen mukaan joko 32 tai 64 bittinen.

    sitten tuosta tuo: http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

    avaat DDUn, valitse clean and restart, se kysyy mennäänkö vikasietotilaan valitse kyllä, sitten vaan ajat sen, ja lataa ja asenna tämä: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx
     
  7. Kope500

    Kope500 Newbie

    Liittynyt:
    13.05.2016
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Latailen nyt noi.

    DDU sammutti koneen ja avasi uudelleen muttei se kyllä vikasietotiloista kysynyt kai.

    Muutti reson 800x600. Latailen nyt noi ja inffoon lisää.
     
  8. RazorSharph

    RazorSharph Regular member

    Liittynyt:
    30.01.2015
    Viestejä:
    280
    Kiitokset:
    31
    Pisteet:
    38
    juu reson pitääki muuttua, pienemmäksi kun ajurit poistuu
     
  9. Kope500

    Kope500 Newbie

    Liittynyt:
    13.05.2016
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Noh eipä se tietenkään mitään korjannut oisikin ollut liikaa pyydetty.

    Kai mä sit oon ilman ääniä ja pelaamatta yhtään mitään V#TTU että rupee palaa pinna
     
  10. Kope500

    Kope500 Newbie

    Liittynyt:
    13.05.2016
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  11. Kope500

    Kope500 Newbie

    Liittynyt:
    13.05.2016
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    pitäiskö mun koittaa jotenkin palauttaa tietokone vikasieto tilassa kun se ei ainakaan normaalitilassa onnistu pukkaa erroria
     
  12. Kope500

    Kope500 Newbie

    Liittynyt:
    13.05.2016
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Nyt apuja oikeesti ennenku lentää parvekkeelta koko kone.

    Vikasieto tilassa ei anna palautusmahdollisuuksia kun tältä päivältä eli mitähän on tehtävissä
     
  13. Kope500

    Kope500 Newbie

    Liittynyt:
    13.05.2016
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    miks näissä on keltanen ruksi
    [​IMG]
     
  14. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,486
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    eipä mitää samat olikin jo
     
  15. Kope500

    Kope500 Newbie

    Liittynyt:
    13.05.2016
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    No mitä helvettiä? yhtäääkkii ei toimi äänet mistä se johtuu

    Pakkohan tähä on jotai pystyy tekemään vai onko tää kone jo entine nyt
     
  16. Kope500

    Kope500 Newbie

    Liittynyt:
    13.05.2016
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  17. Kope500

    Kope500 Newbie

    Liittynyt:
    13.05.2016
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1

    Voiko auttaa jos päivitän win 7 windows 10
    Jos se muuttais jotain asetuksia emmätiedä
     
  18. antti60

    antti60 Member

    Liittynyt:
    30.08.2012
    Viestejä:
    84
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    oletko kokeillut palautuspisteen käyttöä ?
    T.antti
     
  19. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    236
    Pisteet:
    123
    Eli kokeilit asentaa äänikortin ja näyttiksen ajurit uudestaan? Entä tuo Ear Force Stealth, onko se USB-headset?
     
  20. Kope500

    Kope500 Newbie

    Liittynyt:
    13.05.2016
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    On.

    Tadaa latasin win 10 ja jo rupes toimiin, poistin samalla kaiken turhan enkä jättänyt mitään.
     
  21. Kuunmies

    Kuunmies Active member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    3,486
    Kiitokset:
    494
    Pisteet:
    93
    Ratkaisu oli äärimmäinen mutta toimiva :eek:
     
    Kope500 kiitti tästä.

Jaa tämä sivu