*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

ZyXEL Prestige 660H/HW-D1 ongelma

Tässä viestiketjussa on 5 viestiä.

#1
Yritin siirtyä langallisesta modeemista langattomaan ja hankin kyseisen laitteen, mutta en jostain syystä onnistu asentamaan laitetta oikein tai jotain, koska nettiin ei pääse..

Seurasin paketissa tulleita ohjeita ja hallintaliittymän wizardin kanssa asennus muka onnistui, mutta nettiin ei silti pääse. Mikäköhän mahtaa olla ongelmana ja miten se korjataan?

Käyttöjärjestelmä on Vista.

Olisin hyvin kiitollinen pikaisesta avusta, talon toiseen koneen käyttäjällä menee kohta hermot kun pitää hänen modeemiaan lainata koko ajan että pääsee nettiin :)
▼▼ Tässä viestiketjussa on 4 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Iguanodon Suljettu viallisen sähköpostiosoitteen vuoksi
Olisko nyt niin että modeemi on kunnossa mutta tietokoneen verkkosovittimen asetukset ei ole oikein? Yritetään kytkeytyä oikeaan verkkoon, salausavain oikein, ym...
#3
Onko palveluntarjoajaan päin yhteys kunnossa eli syttyykö dsl-merkkivalo?
Tarkista modeemisi soveltuvuus ko. liittymään asetuksineen palveluntarjoajalta.(moodeemin ohjeella yhteys onnistuu koneen ja modeemin välille, mutta ulkoiseen verkkoon (nettiin) tarvitaan ne palveluntarjoajan jutut)
Jos ne ovat kunnossa pitäisi myös koneesi langaton verkkokortti olla käytössä. Mikä luultavasti onkin koska olet pystynyt "hallinnoimaan" päätettä.
Löytääkö vista langattomia verkkoja?

#4
Kiitos vastauksista!

DSL- merkkivalo syttyy, sen sijaan Internet -valo on punainen, ja Wlan -valo ei syty ollenkaan. Kone ei löydä langattomia verkkoja.

Kokeilin modeemia talon toisen koneen kanssa, eikä silläkään pelittänyt. Noista verkkosovittimen asetuksista en sitten tiedä, mitäköhän niille pitäisi tehdä? Oikeaan verkkoon ainakin osasin yrittää kytkeytyä, salausavaimista en tiedä mitään..
#5
Oletko tietokoneessasi luonut langattoman verkon?

Elisan sivuilla on jotain ohjetta (helppoa) kuinka se tehdään xp:ssä ja vistassa: http://tuki.elisa.fi/asiakastuki/elisa.d...u_adsl_0012.htm

Kohdan "wlan" viimeinen kohta...

Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.