*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

USB-laite on vikatilassa

Tässä viestiketjussa on 5 viestiä.

#1
Moi! En oo ny ihan varma, tuleeko oikeelle alueelle, koska en tiedä onko kyse softa- vai rautaongelmasta. Ongelma on siis tämä: Tietokoneeni USB-laitteet lakkasivat yhtäkkiä toimimasta. Mieleeni ei tule mitään syytä. Tietokone on ollut melkein vuoden käytössä, mutta ongelmat ilmenivät vasta juuri äskettäin. Laitehallinnassa näkyy tuntemattomia laitteita. Yksi omassa tuntemattomien kategoriassaan ja kaksi USB-kategoriassa. Emolevy on ABIT AW9D ja käyttöjärjestelmänä Windows XP SP2. Olen kokeillut käyttöjärjestelmän uudelleenasennusta, mutta se ei auttanut. Aina kun laitan jonkin USB-laitteen kiinni koneeseen, tulee "USB-laitetta ei tunnistettu. Yksi USB-laitteista on vikatilassa eikä Windows tunnista sitä." -virheilmoitus. Osaisiko joku auttaa? :)

Zigismund
▼▼ Tässä viestiketjussa on 4 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Tästä voit ladata piirisarjan ajurit: http://downloadcenter.intel.com/confirm....&OSFullName=All Operating Systems&lang=engShare, Share and Share..

http://forum.tuffnet.org/ <-Tuff''s Forum
#3
Kokeilin tuota, mutta mikään ei muuttunut. Löysin netistä tällaisen keskustelun, jossa puhutaan täysin samasta ongelmasta: http://forum.abit-usa.com/showthread.php?t=118411 Minulla ei ole etupaneelin USB-liittimet liitettyinä eikä mitään muutakaan ylimääräistä. En ymmärrä mistä ongelma voisi siis johtua. Emon USB-ajuri ei toimi?

Zigismund
#4
mul on sama juttu mutku antaa olla johdon konees kii ja boottaa nii sit toimii mut sit jos taas irrottaa ja pistää takas nii ei
#5
joo eli täs on kai sellanen vika et toi usb-massamuistilaite ei mee päälle ainaki mul
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.