*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Windows Phone 8 (Lumia 820) ja windows 7 välinen synkronointi ei onnistu

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
PC : Windows 7
Windows Phone: Nokia Lumia 820

En voi siirtää mitään puhelimeen. Omassa tietokoneessa Portable Devices:ssä on Mobile Phonen kuva ja kun sen avaa niin siellä ei ole mitään, eikä sinne voi siirtää mitään.
Kun Zunen avaan niin siellä lukee "device not connected" iTunesin kautta myöskään ei onnistu. Latasin Windows Phone app Prewiev 2 ja kun liitän laitteen, ohjelma pyytää nimetä laitteen ja valita kumman kautta tehdä synkronnoinnin, iTunesin vai kansioiden avulle, kun ne on valittu, yritän painaa Contune nappia, mut siitä ei tapahdu mitään. "Contine" - nappi syttyy kun sitä painan, mutta mitään ei tapahdu. En tiedä, oon tutkinu tätä jo 3 päivää eikä mitään edistystä hommaan. Hommasin puhelimen osamaksulla ja se ei ole sim-lukittu. Oon sammutellu puhelinta ja tietokonetta, mikään ei auta, oon jopa vaihtanu järjestelmää. Ennen oli Windows 8 pro ja nyt on taas 7, ku luulin et sen kautta se ehkä onnistuis helpommin, mut ei... sama juttu jatkuu.. Seiskan kyl pidän ;DLöytyiskö keltään neuvoja tähän hätään..?
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19.1.2013 @ 01:39
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Korjattu!

Ostin uuden sd-muistikortin ja heti rupesi pelittämään. :)
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.