*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Pelimarketti ongelma

#1
Liityin mukaan hullutukseen ja ostin älyluurin, tuollainen Lumia 820 nyt tuossa sojottaa. Ostin Angry Birdsin ja lataus lähti liikkeelle ihan mukisematta ja noin puolivälissä lataus pysähtyi ja pyysi klikkaamaan. Painoin kuvaketta ja heitti virhekoodia ruudulle ja antai mahdollisuuden yrittää uudelleen. Kolme kertaa yritin ja aina sama juttu, puolivälissä latausta homma sanoo stop. Menin latauksien asetuksiin ja poistin lataukset, nyt en löydä mistään edes mahdollisuutta aloittaa koko pelin latausta ja kun menen pelimarkettiin Angry Birdsin kohdalle niin siellä odottaa vain uusi osto-nappula, tuliko nyt ryssittyä kun poistin ostamani pelin ikinä sitä lataamatta niin sitä ei enää pysty edes uudelleen maksamatta lataamaan?

Edittiä: Ei näköjään tarvinnut tehdä muuta kuin painaa osto-nappia uudestaan niin muisti se että olen sen jo ostanut. Latauskin onnistui nyt, en sitten tiedä mikä siellä aiemmin mätti.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.1.2013 @ 17:57
▼▼ Tässä viestiketjussa on 0 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.