*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

lumia 920 microsoft tili

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
kirjautuminen ei onnistu? väittää, että yhteyden muodstaminen ei onnistu. puhelin yhteydessä mobiiliverkkoon tai wlan modeemiin, netin selaaminen selaimella kyllä onnistuu missähän vika, että tuo tilin luonti ei onnistu?

edit: facebook tilin luominen onnistui samoin nokia tilin, mutta ilman microsoft tiliä ei anna ladata kaupasta mitään(ilmeisesti myös messenger viestit mahdollisia?, joten kyllä olisi kaikista tärkein tämäkin saada)

edit2: samassa viestissä kysyn, että onko videopuhelut mahdollisia tällä kännykällä, sillä mistään en löydä kuinka niitä soitetaan? etukamerakin näyttä löytyvän(tosin aika piilossa, kun en huomannut ennen kuin vahingossa kameraa kokeillessa vaihdoin kameraa:D)
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 26.11.2012 @ 00:47

6x tv, 5x pc, 2x psp, xbox360, ps3, wii, 3ds
kännykkänä nokia lumia 920 ja nokia e75 sekä nokia n9 black 16gt
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Itselläni myös uusi Nokia Lumia 920 ja aivan sama ongelma. Microsoft-tilini toimii kyllä tietokoneen kautta, mutta puhelin väittää joka kerta, että "yhteyttä ei voida muodostaa" vaikka netti kyllä puhelimessa toimii ihan normaalisti langattoman kautta. Todella raivostuttava tilanne siis!

Löysitkö ikinä ratkaisua ongelmaan? Tai onko kenelläkään tietoa mistä sellaisen voisi saada?!
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.