1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Lumia 610 Matkapuhelinverkko ja soittoääni?

Viestiketju Windows Phone -osiossa. Ketjun avasi AnsDea 26.10.2012.

  1. AnsDea

    AnsDea Member

    Liittynyt:
    27.08.2011
    Viestejä:
    52
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Nokia Lumia 610:n kanssa sellasia ongelmia että mun kyl pitä päästä nettiin , ja mielestäni kaikki sieltä matkapuhelin verkko asetuksista kaikki on hyvin, estä verkko vierailut jne... Ei mene nettiin. Kertokaa iha tyhmiäki mahdollisia sytäkin, jos mulla on joku kikka kakkonen jöänyt pois. Siiten toinen että miten saa taisiis miten se hommamenee kun haluu oman soitarin. Jotai jostai luin että alle40 sekkaa ja jotain..... Vastauksia please, arvostan paljon ssitä. Koska kaveriti ei osaa neuvoo :))
     
  2.  
  3. samarit1

    samarit1 Regular member

    Liittynyt:
    29.03.2011
    Viestejä:
    254
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  4. Kuveerty

    Kuveerty Member

    Liittynyt:
    16.03.2011
    Viestejä:
    35
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    18
    Soittoäänen laitto puhelimeen onnistuu tekemällä max. 40 sekunnin mittainen pätkä jostakin kappaleesta. Esim. Audacity-ohjelmalla. Puhelin kiinni koneeseen ja siirrä kappale puhelimeen sen kautta ja vaihda siellä Zunessa sen genreksi "Ringtone", ota piuha irti ja tsädääm kappale löytyy soittoäänivalikosta.

    Aluksi kirosin että miksi pitää olla näin "vaikeaa", mutta loppupeleissä kestää ehkä sen 30sekuntia pitempään nyt vaihtaa soittoääni kuin aiemmin Symbianilla. Ainut käytännön ero on vain tuo genren vaihto.
     

Jaa tämä sivu