*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

N9 sim lukitus? Kiire!

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
Olen ostamassa käytettyä nokian n9(64g) puhelinta. Puhelin ostettu TeleFinlandilta kytkyllä. Voinko ostaa tämän puhelimen (Kytkymaksut vielä kesken) ilman, että koituu mitään seurauksia? (Sim lukitus, ym?)


Nopeita vastauksia!
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14.11.2012 @ 00:26
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Sim lukituksen saa purettua operaattorilta vasta sopimuskauden päätyttyä, eli kun laite on maksettu. Jotain keinojahan on itse poistaa lukitus, mutta näistä en osaa kertoa tarkemmin.

Itse en ostaisi tuollaista, ellei sitten telefinlandin liittymä sattuisi olemaan.

Define R4 / Asus Z87-A / i5-4670k / Crucial 2x4gb / GTX660 / RX-5300 / 2x F3 1TB / Crucial M4 / Eizo FS2333 / Logitech G500s / Sidewinder X4 / STR-DH520 + Cambridge Audio Minx Min 10 x5 + Boston Soundware XS Sub / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HD330 & HD681B / G27 / PS3 / X360S

#3
Jostain olen kuullut että n9:sejä ei ole sim lukittuna. En oo kyllä varma.
#4
DNA:lta hankkimani N9 ei ole sim-lukittu.
Helppo tarkistaa toisen operaattorin sim-kortilla.

Keskustelualueen säännöt - Myyntialueen säännöt
Otsikon tulee kuvata tarkasti ja selkeästi ongelmaasi.
Tehdessäsi kysymystä, älä tee sitä itsellesi, vaan AD:n lukijoille. Mahdollisimman selkesti ongelmaan liittyvä kuvaus ja kaikki siihen liittyvät osat ja asiat kannattaa ilmoittaa myös. Selkeä hyvin ymmärrettävä kysymys tuo selkeitä ratkaisuehdotuksia ongelmaan.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.