1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

sports tracer

Viestiketju S60 -ohjelmat -osiossa. Ketjun avasi pitokokka 02.08.2010.

  1. pitokokka

    pitokokka Regular member

    Liittynyt:
    12.11.2008
    Viestejä:
    163
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    mikäs ohjelmaa vaivaa: ilmoittaa aluksi, että lisenssi vanhenee 30 päivässä ja pyytää tarkistamaan päivityksen. Päivityksen tarkistus alkaa, muttei mitään tapahdu. Kaiken lisäksi ohjelma ei toimi, laskee askeleet ja ajan, muttei piirrä reittiä. Gps signaalin näyttää olevan kunnossa. Alustana N97mini, ohjelmaversio 3.01. Virallisilta sivuilta ei tullut yhtään viisaammaksi.

    Niin ohjelma oli tietenkin sports tracker :)
     
    Viimeksi muokattu: 02.08.2010
  2.  
  3. pitokokka

    pitokokka Regular member

    Liittynyt:
    12.11.2008
    Viestejä:
    163
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Vanha sports Tracker pois ja versio 3.11 tilalle. Aloitusnäkymään tullut mainos Polarin lähettimestä. Automaattipäivitys ei siis toimi allekirjoittaneen puhelimessa, säätämiseksi meni. Vanhan ohjelman ja joitakin muita sai poistettu kohdasta valikko-asetukset-Sovell.hallinta-Asennetut sovellukset, jos joku nyt ihmettelee allekirjoittaneen lailla, että miten niitä asennettuja sovelluksia saa poistettua.
     
  4. KaZ_

    KaZ_ Member

    Liittynyt:
    05.08.2010
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Latasin Ovi-palvelusta eilen Sports Trackerin (niitä on kahta eri versiota, toinen Nokia Sports Tracker sivustolle ja toinen uudelle Sports Tracker sivustolle). Nokia lopettaa tuon Trackerin "tukemisen" ja siksikä Sports Trackerin kehittäjät ovat tehneet omat sivustonsa koko ohjelmalle.
    Oma versio joka toimii moitteettomasti E75:llä on v3.50. Latasin sen Nokian sivustoa käyttävän trackerin myös ja siinä ei päivittynyt kartan kuva ollenkaan, vaikkakin gps piirsi koko lenkin moitteettomasti.

    Jos sinne Nokian palveluun olette laittaneet treenit niin tuolta uudelta sivustolta pystyy hankkimaan vanhat treenit Nokian palvelusta.

    Kannattaa tarkistaa, onko Sports Trackeriltä tullut uutta päivitystä noille kosketusnäyttöisille laittelle täältä: http://www.sports-tracker.com/#/download
     
  5. HardPora

    HardPora Member

    Liittynyt:
    04.08.2006
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Toimi hienosti E72:sella Trackeri 3.50 muutaman viikon, aivan yllättäen tuli ongelma sateliittien löytämisen kanssa. Alkoi myös katkomaan yhteyttä kesken lenkin, jolloin harmittaa kun hyvin mennyt juoksu taltioituu 40 minuutin tahkoomisena 600 metrin matkaan... ei hyvä. Rautavika on pois suljettu koska muut apsit toimii nopeasti gepsin kanssa. Sovellus on myös asennettu uudelleen ja resetoitu luuria kaikella mahdollisella tavalla.

    Hermot menee...
     

Jaa tämä sivu