1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

C2-01 viestikansio lukossa?

Viestiketju Nokia - Peruspuhelimet (S40) -osiossa. Ketjun avasi Culverin 06.08.2012.

  1. Culverin

    Culverin Member

    Liittynyt:
    09.02.2008
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Poistelin viime yönä pahaa aavistamatta n.1000 viestiä keskustelut kansiosta, vapauttaakseni lisää tilaa. Aamun jälkeen, en ole päässyt viestikansiossa mihinkään vaan luuri ilmoittaa "Viestimuisti ei valmis". En voi lähettää uutta viestiä, poistaa tai selata vanhoja, enkä edes katsoa viestiasetuksia. Puhelin ei myöskään vastaanota uusia viestejä. Muistia on vapaana 10,8 Mt, viestit vievät 20,1.

    Laite ei näytä reagoivan usb-kaapeliyhteyteen mitenkään mutta ei se ole koskaan reagoinutkaan. Imee vaan virtaa koneesta.

    Huomasin, että valikoiden selailu tahmaa jonku verran kun sim-kortti on kiinni, mutta ilman sim-korttia kaikki avautuu nopeasti (paitsi tietenkin viestit).

    Takuu ei taida olla enään voimassa ja olen pitänyt sitä viimeisenä oljenkortena, koska jos vain mitenkään mahdollista, en halua menettää kaikkia numeroita ja viestejä.

    Auttakaa :) kiitos.
     
  2.  
  3. Datanen

    Datanen Guest

    Liittynyt:
    21.09.2010
    Viestejä:
    5,322
    Kiitokset:
    68
    Pisteet:
    108
    Oletko kokeillut akun irroitusta? Toinen keino olisi palauttaa tehdasasetukset, jolloin kaikki omat tiedostot poistuvat puhelimen muistista.
     
  4. Culverin

    Culverin Member

    Liittynyt:
    09.02.2008
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Akku tuli irrotettua samalla kun kokeilin sim-kortilla ja ilman. Tehdasasetuksien palautusvaihtoehtoja on 2 joista toinen resetoi pelkät asetukset. Kokeilin sitä, mutta ongelma ei kadonnut. Ja kuten totesin aikaisemmin, yritän ensin kaikkea sellaista, mikä ei johda numeroiden ja viestien menettämiseen. Siksi laite ei siis ole nyt huollossa.
     

Jaa tämä sivu